Cartman_ Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 to je to,pocheo sam normalno da spavaaam! \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 omg propustih VMA :( curse u PS2!!!!11one Ali ae valjda ce biti neka repriza ... ontopic: 1st class vreme za bleju \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Ali ae valjda ce biti neka repriza ... roflmao ti ko da nikad nisi gledao MTV u zhivotu =o))))) uglavnom ni ja nisam gledao vma, smorile me chamuge ochekivano, osim rosario, ona je ubava =o) gomilaju mi se stvari koje moram da obavim...smor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 morao sam nocas da zavrsim bioshock, bilo je zabavno. :) sad ne znam sta da igram, trebalo bi da skinem neku priglupu pucaljku, cisto da nastavim ovaj dvodnevni brain damage %) MoH: Airborne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Uz'i Kvejk 4. Kvejk 4 roxxorz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Bla, bla, kenj, kenj, lepo vreme napolju, a i ja fino raspolozen! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 bilo fino u skolici, posle srela ortaka sa mora, bas me je oraspolozio, uzela neki film da gledam kasnije, bas je lep dan (: spava mi se, a treba da se uci, rsmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 baba kod koje iznajmljujemo garazu proteklih 11 godina!!!, i koja nam je obecala da kad je bude prodavala prvo ce se nama obratiti (a garaza se nalazi u istoj zgradi gde stanujem) je jebeno prodala garazu nekom gilipteru !"#$%& verovatno ju je obradio i odradio jer mu je garazu dala po duplo nizoj ceni... baba kreten, na lomachu !"#%(/=) materina.... treba da stigne auto a sad treba da se polomim oko garaze koje naravno nema ni za leka u okolini... blaaaah... kakvi su ljudi danas jebote, niko ne ceni svoju datu rech... kako me smorila i podsetila kakav smo smrad od naroda Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Malopre doshla od chika doce. Odlozili mi operaciju za petak. Chika doca koji mene treba da operishe danas imao pune ruke posla, nekih mali milion carskih rezova i teshkih porodjaja. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 EVO JA SAD USTAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 BRAVO COKO 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Malopre doshla od chika doce. Odlozili mi operaciju za petak. Chika doca koji mene treba da operishe danas imao pune ruke posla, nekih mali milion carskih rezova i teshkih porodjaja. sta operises? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 treba da stigne auto a sad treba da se polomim oko garaze koje naravno nema ni za leka u okolini... blaaaah... Sta si ti uzeo bese, onaj, Kashkai, kako god da se pishe? Onda nemas zime! Lopov1: U brate, daj da dignemo onaj auto tamo! Lopov2: Koji brate?! Lopov1: Pa onaj, kako se zove, Kaush... Lopov2: ?! Lopov1: Ma znas bre, Kishkuj, Koshkish... Lopov2: ... Lopov1: Ajde da dignemo Golfa. Jeo sam neku salatu sa piletinom i pechurkama, nije bila losha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 MILOSE MOMCINO JEL IMAS SVOJ RSS FEED SERVER DA NE PROPUSTIMO KAD SI LEGO A KAD USTO OLOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 sta operises? Miom na materici i ciste na jajnicima. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 ijao... moja devojka ima ciste na jajnicima. to kad zaboli - to boli :(( barem vidim po njenoj faci :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 TO SAD KAZES DA SVI ZNAMO DA IMASH RIBU !!111 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 [Homer J.]IN CASE YOU DIDN'T NOTICE, COKA IS BEING SARCASTIC[/Homer J.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 treba da stigne auto a sad treba da se polomim oko garaze koje naravno nema ni za leka u okolini... blaaaah... Ma koji ce ti garaza za Nissana, realno. ijao... moja devojka ima ciste na jajnicima. to kad zaboli - to boli :(( barem vidim po njenoj faci :(( A zar niste vi raskinuli? ontopic: Prosao mi dan bzvz, od obaveze do obaveze, tako da nisam uradio ono sta sam prvobitno zamislio. Jbg. Mozda odem na basket, ali kapiram da mi caletova firma koja je u "-1 radnik zbog odmora" modu nece dati.. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 EVO SAD SAM JEO SULJPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Sta si zamislio? nisam te ja omeo? Koliko kosta kaskai? Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 sad dosao sa ispita, uradio sam zadovoljavajuce nadam se dobrim rezultatima, sutra jos jedan bice povuci a bogami ga i potegni, idem da jedem i da chilliram od ove guzve u gradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 JESI DNUOPR? JESAM BRATE, DODJEM ZA KOMP I JA DNEMPR SAD PIJEM KOKTU Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 naručio sam s engleskog ebaya preko gurua original morrowind za xbox. a pre nego što me neko pita da li sam normalan :) u poslednjem xbox 1 kompatibiliti apdejtu za 360 ubačen je morrowind, pa računam 1. sad više ljudi poseduje 360 nego XB1, čak i kod nas, 2. verovatno ću ga posedovati za koju godinu, ako ništa makar polovan 3. imaću original morrowinde za sve platforme, a u budućnosti bože zdravlja i oblivione :) jej! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Sta si ti uzeo bese, onaj, Kashkai, kako god da se pishe? Onda nemas zime! Lopov1: U brate, daj da dignemo onaj auto tamo! Lopov2: Koji brate?! Lopov1: Pa onaj, kako se zove, Kaush... Lopov2: ?! Lopov1: Ma znas bre, Kishkuj, Koshkish... Lopov2: ... Lopov1: Ajde da dignemo Golfa. haha, oraspolozi me :) fala Ma koji ce ti garaza za Nissana, realno. ebga, ne stavljam ga u garazu zbog moguceg lopovluka vec zbog kao odrzavanja i to :) duze ce da traje ta japanska limarija (koja btw vise i nije japanska) :P a i uzas je ta navika, posle 11 godina imam osecaj da je to moja garaza i da mi je neko nasilnim putem oduzima... vezu me lepe uspomene :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts