Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^Volim te :)

Uh, treba uciti... Jos 12 dana...

eh da je 12, nego je mnogo manje [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ne moze, na zalost, zato shto se knjige kupuju od tri izdavacha i svaki trazi neke extra specijalne uslove. Ma sranje, teshko.

lepo kazem ja komunizam je keva:)

ivan:

lol, lik je iskusno stavio jedno n obrnuto, a drugo normalno za svaki slucaj:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Minimalizovao je broj grešaka na tu foru ali je zato razbio kasicu Lazinih noćnih mora u ostatku obaveštenja :)

@Zasto sam koj kurast budan u ovo doba? Dolazio lik iz beogrida da me pita koliko mi kabla treba u sobi... i gde je kljuc od podmornice... sta znam bio sam pospan...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Sinoc sam se ubio vrhunski. Dosho kuci, ispeglo se, istushiro se i sad chekam ruchak, pa da nastavim da spavam...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Zavrshio u kontikiju neku papirologiju najzad, zbog glupe infekcije koja me na'vatala na moru, i antibiotika ,k'o zlata vrednih, od 400 evra.

Nisam bio siguran da l' sam video Ivana u 16-ici do pre sat, sat i po, dok sam se vracao tjiku, a i nesto je smrdelo istini za volju, no sad dileme nema [:D]

:-)

Nisam bio siguran da l' sam video Ivana u 16-ici do pre sat, sat i po, dok sam se vracao tjiku, a i nesto je smrdelo istini za volju, no sad dileme nema [:D]

beše neka pink imlek šesnaestica, stajao sam skroz pozadi pored neke ribe sa sisama. mada ja tebe ne znam valjda...

enivej, došla voda napokon, sad čekam da se napuni bojler i HIGIJENA

beše neka pink imlek šesnaestica, stajao sam skroz pozadi pored neke ribe sa sisama. mada ja tebe ne znam valjda...

enivej, došla voda napokon, sad čekam da se napuni bojler i HIGIJENA

Aha, bio sam na sredini, te sam baš primetio te sise, pa sam i tebe primetio, al' malo kasnije.

Prepozn'o sam te, sa slike neke sa foruma, tachnije prvo sam ti prepozn'o sat na ruci, koji mi se i pre svideo sa te neke slike, pa sam onda donekle prepozn'o i ostatak, al' nisam bio siguran :)

Krasne su ti bermude :)

:-)

Aha, bio sam na sredini, te sam baš primetio te sise, pa sam i tebe primetio, al' malo kasnije.

Prepozn'o sam te, sa slike neke sa foruma, tachnije prvo sam ti prepozn'o sat na ruci, koji mi se i pre svideo sa te neke slike, pa sam onda donekle prepozn'o i ostatak, al' nisam bio siguran :)

Krasne su ti bermude :)

[:D]

zna te covek ;p

Oce ici neko u smederevo na sub6?

Mene bash mrzi da se cimam tamo, a ionako sam slushao 3-4 puta. Cheka se GMS...

Sinoc zaglavio na nekoj bleji do pola 5, ustao u pola 4, treba da radim neshto, ali sam skroz sjeban uvek kad tako kasno ustanem, pa me mrzi da se pomeram.

Josh sad ova kisha... Smor.

hihi, ispade da je skroz pozitivno shto me je mrzelo da odem na lido. neki tajfun pocheo da pirka odjedared ovde :D

lelleeeee pa ti bi sad bio vec negde kod Usca ili ne daj Boze kod Pancevackog mosta :D

ja nesto mislim da palim na Lido sutra oko 5-6 :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...