dzontra.volta Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 "napravi mi sina, pod svetlima kazina..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Nije valjda bila kod njega na poslu, omg!!! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 njiiiiiiiiiiiiiiii, kako sam hepiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Brate, jel ima neko neke ponude za stan u BGu? (a da nije neshto u tri lepe i da je dvosobno sa cg) :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 e kad smo vec kod toga vudu, isto i meni treba ali moze i jednosobno do jednoiposobno :) do 200 jevra mesecno If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 napio sam se ko sisa... nije mi dobro... i tako doshao malo na forum da pitam ... sha radite? :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 not bad za RUR 1st page.... svidja mi se, lepse mi je od onog starog. @ thread van drog usrao celo vece veceras svirkom... osim toga, bila sve neka deca... i jedna sojchica na koju sam odavno bacio oko... iam neke planove Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Bogami, primecuje se da su ljudi krenuli da se vracaju u nas fantasticni grad! Sve je veca guzva, tako da ce to biti interensatno. Takodje, krenuli su da kopaju tamo shine one tramvajske kod ulaza na stari most, tako da sad samo "preti" da preuzme i most, kada ce isti naravno zatvoriti! Jeeeej, bas cu biti srecan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Kocici bez anestezije. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Mozete da me zovete "Metal mouth" :D Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 pih, pa sta imas od stare grafichke? probaj da li na njoj radi bioshock kako treba pa ako ne, ond apukni pare ... ja bih pre uzeo 8800 gts 640, cini mi se da je razlika 20ak evra, a prichaju da ce u dx10 memorije na grafickoj trebati sad imam 7600gt. Probao sam bioshock demo, lepo on radi chak i na maks detaljima, ali ocu da se ponovim nekako :) A razlika izmedju 8800 gts sa 320 mb i 640mb je oko 70-80eur Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Ne uzimaj ništa dok ne vidiš kako će se ponašati u pravim DX10 igrama. 8800 čipovi su prvi sa unified shader ahitekturom i prema tome spadaju u kategoriju "prvih mačića", bez obzira na veću brzinu od DX9 modela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Taj fazon, ovo sto kazhe vudu. Sve te prve generacije nekih novih cipova i slicno treba izbegavati, dok i sami proizvodjaci ne nauce da naprave to kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 pa pustite ga ako hoce da baci pare :) sve mu radi super a on hoce pa hoce... tj. svrbe ga pare ;) MSI NX8800GTS-T2D640E Grafička kartica, GF 8800 GTS, PCI-E x16, 640 MB GDDR3, DVI 23.076,90 287,38 € dakle razlika je 20 evra a ne 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Ja sam isto u fazonu da sacekam. Imam C2D i trenutno X1900XT, i nema sta na tome ne radi kako treba. Da se zalecem zbog Lost Planeta nemam nameru, posebno sto sam nekoliko puta u proslosti kupovao tako te "prvence" ili "alternativne" stvari, pa posle to niko nece da kupi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Cale kupio mashinu za krckanje leshnika da je nosi na selo,i bash je morao da proveri kako radi kad ja spavam:(( vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 :D,jebomisha bash sam mu predlozhio da uradi neki poklopac,izolaciju.... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 juče sam otvarao kokosov orah bušilicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 @Maud Bratemili, nemojmo da pricamo oko forme i sadrzaja, nije to nesto sto se olako izjavljuje. Ne kazem ja da ti o tome nisi diskutovao, ali je ovde potpuno besmisleno jer je receno tako kao da se vec odavno zna sta je prvo, a sta drugo. @Ivan Mene pranje sudova smiruje. @Igz Nemam reci za tu sliku. Ovo ni u Holandiji ne bi proslo. @Topik Moram da spavam. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 oh ivane blama, ako u kutji imash sataru kokos se otvara jednim udarcem tupe strane u centar istog, ako nemash sataru uzmesh najveci nozh i sa 3 udarca, opet tupom stranom ucentar, samo rotirash malo posle svakog udarca... osim ako tvoja izjava nije bila neka kompleksna i tehsko provaljiva prozivka na nechiji rahcun? =o) smoren sam nesto...malo pishem malo chituckam, shatro uchim...skidaju mi se neke serije al mi se realno ne gledaju...blaah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 e, da, bole dobro igra tenis ali je i pored toga ženetina. oh ivane blama, ako u kutji imash sataru kokos se otvara jednim udarcem tupe strane u centar istog, ako nemash sataru uzmesh najveci nozh i sa 3 udarca, opet tupom stranom ucentar, samo rotirash malo posle svakog udarca... brate, umem i ja da izguglam kako se otvara kokosov orah (upotrebio sam tučak za meso), ali sam prvo hteo da probam onu varijantu da samo napravim rupicu i proturim slamku, kao u filmovima. odvratan je ukus, btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Za to sa slamkom kokos bas mora da bude svezh. Sto je stariji ta voda unutra nekako ispari ;) pa ako je bas mator, cak je ni nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 lol najbolje da cu da guglam kako se otvara kokosov orah, ovo sto ti kazhem mi je objashnjeno u cheskoj 96te (gde su btw, verovatno zbog tropske klime, kokosi jeftiniji 5x nego kod nas...) sto se tiche ukusa, zavisi kakav je orah...sto je mladji (manji a tezhi) to je mleko sladje. na zhalost nemash nachin da provalish koliko im je stajao orah u rafu i koliko je ciknuo...ono, kad je vec pocheo da poprima ukus deterdzhenta nije dovoljno lagan da bi laik poput nas primetio, a kad je prelagan onda je vec pocheo mestimichno da truli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 @deda bole nisam ni mislio u nekoj shiroj prichi kao shto ste se tamo na knjigama raspisali. totalno mi je izlisheno (da ne kazhem glupo) loviti pravopisne/gramatichke greshke negde gde ljudi kucaju samo sa malim slovom, sa w umesto v, sh umesto š, sa uposlenim znakovima interpukcije na iskrivljeni nachin, itd. @ivan nije valjda da si sad prvi put probao :) ne mogu da se setim tachno shta se dodaje kad je stariji da ne bi bilo toliko uzhasan ukus, al mozhe da se reshi @topic cirkam chaj i pravim pizu. zhivote. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 dobio mail koji obecava... osim toga, sacu da zapalim kod bake na homemade sladoled, pa posle ko zna.. malo cu se njakam u flashu, da odradim neki player sto mi treba za sajt, pa onda PS za jos neke slikice.. i tako... sve u svemu kul :] osim toga prva stvar koja me je danas poprilicno nasmejala : random shuffle odgovori :) IF SOMEONE SAYS "IS THIS OKAY" YOU SAY? Megadeth - Gears of War HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF? Iron Maiden - Gangland (LOL!) WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL? Iced Earth - Black Sabbath WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE? Bruce Dickinson - Omega WHAT IS YOUR MOTTO? Pantera - We'll Meet Again (hohhoo.. ovaj je dobar) WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU? Bruce Dickinson - Machine Men (uuu.. wicked wicked) WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN? Pantera - Use My Third Arm WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU? Primal Fear - Church Of Blood WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND? Down - New Orleans Is A Dying Whore WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE? Iron Maiden - All In Your Mind WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP? Iron Maiden - Iron Maiden WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE? Iced Earth - Curse The Sky (OMFG ROFL) WHAT SONG WILL THEY PLAY AT YOUR WEDDING? Judas Priest - Ram It Down (priceless :D) WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL? Bruce Dickinson - Accident Of Birth (postaje sve bolje i bolje) WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST? Iced Earth - Colors WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR? Iced Earth - Blessed Are You WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET? Megadeth - Rattlehead WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS? Judas Priest - Trobleshooter HOW DO YOU DESCRIBE YOUR SEX LIFE? Iron Maiden - The Longest Day (ROFLFAKINGMAO!) YOUR LIFE IN ONE SONG TITLE? Iron Maiden - Prodigal Son (hohooh, kvl kvl) YOU WILL REPOST THIS AS? Judas Priest - Tyrant (:P) i druga : Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 ^^ chizra se obrijao!!!!! woohoo expresno smo e oduchili da menjamo prozore na kupatilu i kuhinji... sada ukupno imam 7 majstora u stanu ... koliko je to piva bogtemazo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts