Jump to content

Poklon za 18.

Recommended Posts

@Laza: 1. Stavio sam spoiler. Nije bilo nuzhno da kliknesh.

2. Mozhda bi neko mogao da prosudi prema izgledu kakva je ona osoba. Poshto su ovde svi beli magovi [:D]

@Rapid: Hahahhaahaha koja fora, ispao si baja pred Lazom i Wizlom :))))

@Pesma: 2.5 godine vec smo zajedno. Ne zhelim ovde da pricham o svojoj vezi ni o tome shta smo sve radili jedan za drugo. Ako imash neki lep i konstruktivan predlog onda postuj, ako nemash zaobidji topic. Isto vazhi i za ostale.

Moram samo da istaknem da je vrlo zanimljivo kako neki ljudi ovde bez potrebe shire neku negativnu energiju i "napadaju" nekih "smeshnim" odgovorima (shto kazhe maud) samo da bi ga ostali potapshali po ramenu i rekli mu "care [jupi] !!!"

Edited by VoOdoO_MaN

Got some minuses for free?

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jbg vudu, moram se sloziti s lazom i weaselom da i meni ovaj topic jako smrdi na 'hohoho-pogledajte-moje-slatke-muke-vi-noRL-gejmeri' (pogotovo zato shto si stavio sliku svoje male, i to ne jednu nego dve)

idi kod nje i lupi joj cusku zato sto to hoce i reci joj sledece:

1. nije higijenski

2. izgleda kao da ima chibulju

3. jebeno je gadno kad vidis ribu sa tim

4. moze lako da se zagnoji

naravno da sam joj to vec rekao zilion puta ali ona je previshe u rebel fazonu, tako da ne vredi nishta.

(a i taj post sam vishe ironichno napisao, kao paradigmu na shta ovaj topic meni izgleda)

Edited by pr0seqtR

Našikam se i pravim haos

Jebiga. Nekom je zhivot majka nekom maceha. Da mi je devojka lepa kao moi. opet bi okachio sliku (i to je jedna slika a ne dve), samo shto bi onda ovaj topic bio cela sprdnja na njen izgled. Shto kazhe daki "prelep sam" ;P

Inache ae da napravimo jedan topic i da svako okachi sliku svoje ribe? :))))

Got some minuses for free?

@Pesma: 2.5 godine vec smo zajedno. Ne zhelim ovde da pricham o svojoj vezi ni o tome shta smo sve radili jedan za drugo. Ako imash neki lep i konstruktivan predlog onda postuj, ako nemash zaobidji topic. Isto vazhi i za ostale.

ja sam ti dao kontruktivan predlog, samo sto ti izgleda oces da neko ode da kupi poklon tvojoj ribi umesto tebe, ili da nesto napravi itd... ako posle 2 i po godine ne znas sta da joj poklonis... mislim stvarno, ako je neko poznaje, to si ti, stoga, ovo je izlisno ovde. A na ovom forumu malo malo pa topik tipa "sta da poklonim ribi za 16/17/18 rodjendan". I ponovicu, pokloni joj nesto sto si ti sam napravio/uradio itd.

edit:

@Najbolji poklon koji ste ikada dobili - mozda nije najbolji, ja nemam stav da volim ili ne volim poklone... ali mi je do jaja bilo kad mi je Marina poklonila majicu sa natpisom na ledjima "Alfa-muzjak" za rodjendan, bash sam se obradovao.

Edited by Pesma-mrtve-dece

Get smart or die dumb!

i od kada je to cirkon rebel fazon? u nekom paralelnom grand parada svetu?

A shta je za tebe uopshte rebel fazon? Za mene je rebel kad si u pubertetu, imash strogog tjaleta, radish uglavnom sve suprotno od onoga shto ti matorci kazu, svadjash se s njima, izlazish duze nego shto smesh, bushish usnu iako znash da cesh posle toga najebati, popiti neku kaznu... Veze to nema sa tim shta da li cesh staviti cirkon ili neshto drugo ispod usne, fora je samom chinu bushenja usne... zato shto si rebel :D

Našikam se i pravim haos

LOL meshate zabe i babe [:D] Sad me terate da naprezem um ;)

Sushtina rebelizma se nalazi u unutrashnjoj svesti. Rebel si ako neshto radish zato shto TI TO TAKO ZELISH, znachi radish neshto samosvojstveno tebi samom, pri tom ne poshtujesh autoritet... To je ono latentno shto postoji u rebelima, i to uzrokuje SPOLJASHNJU MANIFESTACIJU rebelizma a to za nekoga moze biti sve ovo shto vi kazete :)

obuchesh se ko fenser i vozish motor - rebel si prema ordinary bikerima, ne?

mrstis se i pljujes sa motora?

[roflmao]

Edited by pr0seqtR

Našikam se i pravim haos

Ali ovo je definitivno hit,ae da okacimo slike nasih devojaka

nemamo mi devojke,mi smo svi nolajferi,a ti si mnogo bolji od nas zato sto imas devojku,i kacis njenu sliku na forumu Zagora

bolje da si otvorio topik "ja imam devojku,vi ne,ja imam kome sta da kupim,vi ne"

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Znam zato ti i kazhem [:D] Vodio sam je na Dalijevu izlozhbu u Pragu, tamo samo shto nije svrshila... Kazhem ti "na tu foru KAO DALI" ali to je manje vishe nemoguce, jer nema takvih slika + jedan je Dali :)

Nije jedan dali nego je dali najkomercijalniji i najpopularniji u tom kvazi urbanom svetu ...

Ja kod njega gotivim nachin slikanja, a ne to shto je "lud i gotivan". Malo se potrudi i natji tjesh bolje na "slichan fazon".

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

opet ulazite u te neke priche o fizichkom izgledu .. svi ti silni manekeni i chistokrvci. koja nevaspitanja. na stranu to shto shta vas boli qrac dal neko ima ribu ili nema ... zar je toliko teshko iskulirati nego (i da je postavio da se upecate/hvali) morate ko mamlazi da skachete i grizete. svashta ..

Nije jedan dali nego je dali najkomercijalniji i najpopularniji u tom kvazi urbanom svetu ...

Ja kod njega gotivim nachin slikanja, a ne to shto je "lud i gotivan". Malo se potrudi i natji tjesh bolje na "slichan fazon".

koliko kontradikcija tjebo u ovom postu :)

realno kod Dalija je najjache pricha koja nema veze sa slikarstvom koju posle nalazish na njegovim delima. 80% njegovih slika su meni sranje (bio sam u Figueresu), mnogo su mu bolji drugi tripovi tipa postavke, sama ta kutja, oni eksperimenti sa iluzijama perspektive i prostora, laserske slike ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ako pod nachinom slikanja podrazumevash stvari kao stil nanosenja boje, klasichne kompozicione tehnike tog slikara onda dali nema nista posebno sto se ne moze naci i kod josh 10 slikara druge polovine 20-tog veka.

dalija chini dalijem njegova estetika, filozofija, teme slika, a ne kolorit ili karakteristichni potezi cetkicom.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Nisu kontradikcije ... rekoh da je izkomercijalizovan u tom kvazi urbanom svetu zbog svog lifestyle-a, a ne slika.

Slike su mi gotivne zbog nachina slikanja, preciznosti, jarkosti boja itd itd.

Kutja jeste zanimljiva ali to spada pod onaj deo komercijalizacije i "ludog" zhivota cime je pokushavao da "pogura" svoja umetnichka dela.

ako pod nachinom slikanja podrazumevash stvari kao stil nanosenja boje, klasichne kompozicione tehnike tog slikara onda dali nema nista posebno sto se ne moze naci i kod josh 10 slikara druge polovine 20-tog veka.

dalija chini dalijem njegova estetika, filozofija, teme slika, a ne kolorit ili karakteristichni potezi cetkicom.

Koja tachno filozofija? Bitju papucha jer je to romatichno?

Estetika koja je po meni kichasta kao na primer ona njegova kuca/muzej.

Koje teme slika? Slike su totalno netematske osim ako u svemu ne vidish neku poentu tipa sat se topi ... vreme nije konzistentno, vreme nam istiche, bla bla trutj ....

vidi se da si LDP-ovac. pare su ti najdraze. [:D]

cisto teorijski pitam, da li bi za neku vecu svotu novca, uradio neke stvari koje nisu u najuzem smislu te rechi - prirodne ili moralne?

[;)]

pare si sredstvo za postizanje cilja. a cilj je najvazhniji ;D

chisto teorijski, ne znam dal mislish na ono "shta bi od ova tri izabrao da uradish za milion dolara...", ili uopshteno o kanibalizmu? ;]

ne bih jeo ni za pare... sve pare ovoga sveta. do dushe, iako je ta pricha da ti ponude ne znam koje pare apsurd... mozhda bih pristao ipak ako je cifra nikada pre toga vidjena... pa iste pare upotrebio za ostvarivanje najmrachnijih mogutjih planova. nihilizam at its best, i do toga bi me doveo sam chinj zhdranja, to jest, shta on predstavlja za mene :]

sorry za off

Nisu kontradikcije ... rekoh da je izkomercijalizovan u tom kvazi urbanom svetu zbog svog lifestyle-a, a ne slika.

Slike su mi gotivne zbog nachina slikanja, preciznosti, jarkosti boja itd itd.

Kutja jeste zanimljiva ali to spada pod onaj deo komercijalizacije i "ludog" zhivota cime je pokushavao da "pogura" svoja umetnichka dela.

kontradikcija: gotivish njegov nachin slikanja, a nashao bi 10x bolje u njegovom fazonu

naravno da je iskomercijalizovan, al malo mi je uvek bzvz da se umanjuje vrednost nechega samo na fakatu da je neshto iskomercijalizovano. pre bih umanjio vrednost na tome da imash jedno 60 njegovih grafika koje bi ti i ja bolje nacrtali, a stoje po muzejima i koshtaju ko zna koliko.

si bio u kutji ? ne kapiram kako mozhe da bude komercijalizacija kad je to kao njegov muzej, sve shto je tamo je njegovo. mene lichno kod njega smara shto 80% njegovih slika je zasnovano samo na jednom njegovom problemu da je bio impotentan .. mada priznajem da je glupo ispitivati nechiju inspiraciju.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

kontradikcija: gotivish njegov nachin slikanja, a nashao bi 10x bolje u njegovom fazonu

naravno da je iskomercijalizovan, al malo mi je uvek bzvz da se umanjuje vrednost nechega samo na fakatu da je neshto iskomercijalizovano. pre bih umanjio vrednost na tome da imash jedno 60 njegovih grafika koje bi ti i ja bolje nacrtali, a stoje po muzejima i koshtaju ko zna koliko.

si bio u kutji ? ne kapiram kako mozhe da bude komercijalizacija kad je to kao njegov muzej, sve shto je tamo je njegovo. mene lichno kod njega smara shto 80% njegovih slika je zasnovano samo na jednom njegovom problemu da je bio impotentan .. mada priznajem da je glupo ispitivati nechiju inspiraciju.

Hteo sam retji da ima istih i boljih slikara ali je ovaj napravio ime na extravagantnom zhivotu ili kako ga vetj zhelish nazvati.

Bio sam u kutji. Pa iskomercijalizovano je jer opet potencira to kako je on bio "lud i kul" opet po shvatanjima urbane fele dok je vetjina toga po meni kich sa nekoliko izuzetaka.

ocemo realno da kazemo zasto je postavio sliku? to je barem moje misljenje.

vidim tu sliku slatke devojcice fenserke i odmah kontam sta bi mogla da pozeli i dajem predlog

vidim sliku ribe sa 5 pirsinga kosa pola roze pola crna odmah kontam da treba da joj kupi kesicu bombona u koje je stavio eksere

vidim sliku ribe u martinkama sa crnim karminom u emo fazonu odmah kontam da treba da joj kupi zhilete na kojima je nacrtao tuzne smajlije

vidim sliku ribe sa satiranom kosom obucena po "najnovijoj fensi modi" odmah kontam da treba da nabavi cecin cd sa potpisom

uostalom kuzite poentu?

da ne hejtujete odmah ovo je sve stostruko preuvelicano.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...