ne0 [RUR] Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 "....Opsednuta je Dalijem. Tako da bi sve manje vishe moralo biti na tu foru, a takve slike su retke i vrlo skupe... Ne kazhem da ja moram nabaviti originalnog Dalija ali to je preveliki cim a veliki rizik da joj se ne svidi....." wtf? da li znas koliko kostaju slike salvador dali-a? *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 (edited) Znam zato ti i kazhem Vodio sam je na Dalijevu izlozhbu u Pragu, tamo samo shto nije svrshila... Kazhem ti "na tu foru KAO DALI" ali to je manje vishe nemoguce, jer nema takvih slika + jedan je Dali :) Edited August 22, 2007 by VoOdoO_MaN Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ne trazi poklone i uvek je tu kada ti zatreba... ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 yep, moji matorci imaju nesto slicno u galeriji.......moze se naci apstraktnih i simbolistickih slika koje nisu jako skupe, do 100-150e *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 pa uzmi neku reprodukciju dalijevu onda. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Gde to da nadjem? Uostalom nisam za to sada... Mozhda neki drugi put. Zanimljivo je kako niko nije odgovorio na bonus pitanje Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 odradio sam to u nekoj prodavnici srebra preko puta etf-a u bulevaru, kako se zove boga pitaj. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 lol koji thread jbt :) Da li moja devojka treba da stavi stavi cirkon ispod donje usne? PS.nije da shirim karu na forumu zato shto imam lepu devojchicu, ona stvarno hoce da probushi donju usnu :( Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 idi kod nje i lupi joj cusku zato sto to hoce i reci joj sledece: 1. nije higijenski 2. izgleda kao da ima chibulju 3. jebeno je gadno kad vidis ribu sa tim 4. moze lako da se zagnoji ja sam odgovorio na bonus pitanje :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ja najvishe volim pare da dobijam iskreno. onda sa tim kupim sebi shta me zanima i shta mi se svidja. a i ne dobijam ne znam kolko poklona u proseku. od tih sentimentalnih, kul mi je bila providna sholja sa svojim nadimkom koju su mi kupile 2 drugarice na pochetku gimnazije. lepo izgleda sholja, koristim je svaki dan, ima moje ime, i podsetja me na njih 2. kul je :] mada nije rodjendanski poklon, nego onako. u odvojenim prilikama sam od bliskih ljudi dobio 2 knjige, sa njihovih promocija. nije u knjigama, nego u posveti. ono, nisam mislio ni da tju knjigu dobiti, kamoli specijalne posvete... a pritom mi na kraj pameti nije bilo da ja tu neshto trazhim :] volim i one iznenadne i spontane "poklone" u duhu trenutka. tipa, kad mi drugarica da ili napravi narukvicu jer sam rekao da mi se svidja. u principu, ja se rukovodim tim da ne mora poklon po svaku cenu. ako se bash ima insipracije i/ili para, shto da ne. ali niti ja po svaku cenu uzimam poklon, niti ga ochekujem :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Dakle gurnesh joj belu kovertu i stvar je reshena :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ja najvishe volim pare da dobijam iskreno. onda sa tim kupim sebi shta me zanima i shta mi se svidja. a i ne dobijam ne znam kolko poklona u proseku. od tih sentimentalnih, kul mi je bila providna sholja sa svojim nadimkom koju su mi kupile 2 drugarice na pochetku gimnazije. lepo izgleda sholja, koristim je svaki dan, ima moje ime, i podsetja me na njih 2. kul je :] mada nije rodjendanski poklon, nego onako. u odvojenim prilikama sam od bliskih ljudi dobio 2 knjige, sa njihovih promocija. nije u knjigama, nego u posveti. ono, nisam mislio ni da tju knjigu dobiti, kamoli specijalne posvete... a pritom mi na kraj pameti nije bilo da ja tu neshto trazhim :] volim i one iznenadne i spontane "poklone" u duhu trenutka. tipa, kad mi drugarica da ili napravi narukvicu jer sam rekao da mi se svidja. u principu, ja se rukovodim tim da ne mora poklon po svaku cenu. ako se bash ima insipracije i/ili para, shto da ne. ali niti ja po svaku cenu uzimam poklon, niti ga ochekujem :] vidi se da si LDP-ovac. pare su ti najdraze. cisto teorijski pitam, da li bi za neku vecu svotu novca, uradio neke stvari koje nisu u najuzem smislu te rechi - prirodne ili moralne? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) P.S. Nije da se proseravam kako imam devojku, ljude koje poznajem preko foruma znaju da nisam u tom fazonu tako da takve postove odmah zaobidjite i ako hocete dajte mi neki interesantan predlog (i da nije tipa "vibrator" i tako te slichne maloumne stvari) Hvala na lepim sugestijama! A kakvu tačno funkciju na ovom topiku ima fotografija tvoje devojke? Prilično sam siguran da sama slika neće uticati na sugestiju, bar ne na neku koja će doneti željeni rezultat. Uopšte, ne vidim nijednu logičnu svrhu te slike ovde. Edit - typo. Edited August 23, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 A kakvu tačno funkciju na ovom topiku ima fotografija tvoje devojke? Prilično sam siguran da sama slika neće uticati na sugestiju, bar ne na neku koja će doneti željeni rezultat. Uopšte, ne vidim nijednu logičnu svrhu te slike ovde. Da pokaže da nema predrasude prema romima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 mene su malo smorili ti pokloni, jer sam se ja uvek trudio da kupim nesto totalno cool i adekvatno za tu osobu, odvajajuci tom procesu mnogo vremena i paznje, a uvek sam dobio neke manje vise nebitne stvari koje mi gotovo nikad ne sluze nicemu (knjigu ne racunam kao spec. poklon)... jednostavno izgubis posle entuzijazam evo sad sam dobio od bivse devojke neku fensi torbu iz avangardie na jedno rame i rukavice za planinarenje, to je recimo cool :) mozda po prvi put Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ja sam od onih koji veruje i u mushko-zhenska prijateljstva :)) lol nub tipa, kad mi drugarica da ili napravi narukvicu jer sam rekao da mi se svidja. ramirez: sviđaš mi se [rekao si da ti se sviđa] drugarica [1]: aj se kresnemo [dala ti je] drugarica [2]: evo ti narukvica hihi [napravila ti je narukvicu] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 evo kako ja gledam na stvari poshto vi previshe komplikujete - meni je svaki poklon drag i gledam ga iz perspektive neke uspomene, a ako neshto stvarno zelim da imam kupicu sama jebote shta svi ochekujete da vam neko prochita misli ili vi nekome jebiga ne ide to tako. kladim se da niko nikad ne moze da pogodi shta bi ja zelela tako da to nikad ni ne ochekujem da cu dobiti oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 taj lik sa tvoje slike, zavezan na krevetu u hajatu?:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 realno, ako posle 18 meseci s njom ne znas sta da joj kupis.... zapitaj se kolko se dobro poznajete (rofl za poklon svakog meseca... da sam ti ja riba, a nisam, shutnuo bih te posle cca 7,8 meseci). 18 rodjendan je... kapiram da anything goes, ali kao sto su rekli neki ljudi, ako je kreativa itd.... najbolje da to bude nesto sto si ti napravio svojim rukama. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Oženi je i onda ne moraš da joj kupuješ ništa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Onda ces da joj kupujes do poslednjeg dinara/eura :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 evo kako ja gledam na stvari poshto vi previshe komplikujete - meni je svaki poklon drag i gledam ga iz perspektive neke uspomene, a ako neshto stvarno zelim da imam kupicu sama jebote shta svi ochekujete da vam neko prochita misli ili vi nekome jebiga ne ide to tako. kladim se da niko nikad ne moze da pogodi shta bi ja zelela tako da to nikad ni ne ochekujem da cu dobiti onda sam ja budala, sto svaki put prochitam njihove misli (pri tom mislim na ljude sa kojima provodim vise vremena) glupost mi je kupovanje poklona radi same kupovine, da se ne dodje prazne ruke... ako je tako onda nek dodju sa litrom smirnofa i 10 kesica smokija sa ukusom ljute paprike Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) I ja sam se pitao ako nije topic za kurcenje cemu slika sto sam i napisao u prvo postu al ne dobih odgovor :) RAPID [roflmao] Edited August 23, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Oženi je i onda ne moraš da joj kupuješ ništa! Young padawan, the time when pain starts is then! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts