voodoo_ Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Da brate mili, od jednog fps-a, a naročito onog na next-gen konzoli se nikako ne očekuje dobra grafika lol A kad oću dobar gameplay, ja uzmem Kvejk ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 FCE passed \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Izgleda da sve loshe povlaci nesto i dobro (ponekad) Poceo komp da mi lomi mozak zbog nekog virusa koji je poceo randomaticno da zakljucava shta god hoce na kompu... I bash kad sam dodirnuo dno dna zivaca ,saznao sam da imam sansu da do kraja nedelje nabacim sebi PS3 \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 Zanimljivo ... a gde se to tako saznaju shanse? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Pa svaki put kada zastane kod menjachnice. Nego, kada startuje onaj beer fest u ZRu? Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Bio na adi...igrao basket. Smorio sam se kad sam video kolko sam ispao iz bilo kakve forme... Ranije sam mogo da budem 5 sati na basketu,sat crknem posle jedne partije... tuga vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 GZ Hide! ;p Rezem diskove po ceo dan k'o budala... :| Danas mojoj shveci rodj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 bila u gradu ceo dan, srela brdo ljudi koje znam, upoznala igija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 varas se ako mislis da ces moci da preuzmes mog modnog stilistu!11 ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Sony Bravia HDTV. Pa tesko da ima bas Full HD Braviu osim ako nije za TV puk'o tipa 300K dinara. A uostalom ionako sve igre na PS3 rade "samo" u 720p Elem malopre procitah da je moja baterija na Nokia telefonu podlozna tome da se pregreje i eksplodira, pa sam brze bolje na Nokia sajtu proverio serijski broj baterije i zakljucio da nije iz te serije, pa mi sad nekako kul :) Inace ne bi bilo lose da pogledaju oni koji imaju BL-5C bateriju, cisto da ne bude ono ostavili telefon da se puni a on se naprasno naduo. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Yep, u pitanju je "običan" TV sa 720p. Mislim ko danas ima 300k za TV a da nije u vladajućim partijama ;) Inače reč je o Filipu, kaže da je iš'o s tobom u srednju lol :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) varas se ako mislis da ces moci da preuzmes mog modnog stilistu!11 ;) ja nisam tvoj modni stilista, ja sam samo tvoj.... elem, salu na stranu sestra mi radi neku urbanu kolekciju za predstojeci fashion week a ja joj pomazem crtajuci neke crnkinje koji su motivi, pa bih mogao mozda da ti sredim da malo prosetash pistom,ako zelish da te zapazi stefan kapichic, andrija milosevic ili barem marko zivic, ali samo ako se prethodno dovedesh u red. nikola ce da bude zhiri Edited August 14, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 elem, salu na stranu sestra mi radi neku urbanu kolekciju za predstojeci fashion week a ja joj pomazem crtajuci neke crnkinje koji su motivi, pa bih mogao mozda da ti sredim da malo prosetash pistom,ako zelish da te zapazi stefan kapichic, andrija milosevic ili barem marko zivic, ali samo ako se prethodno dovedesh u red. nikola ce da bude zhiri ijao, sad si dirn'o tamo 'de ne treba. :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 ja nisam tvoj modni stilista, ja sam samo tvoj.... elem, salu na stranu sestra mi radi neku urbanu kolekciju za predstojeci fashion week a ja joj pomazem crtajuci neke crnkinje koji su motivi, pa bih mogao mozda da ti sredim da malo prosetash pistom,ako zelish da te zapazi stefan kapichic, andrija milosevic ili barem marko zivic, ali samo ako se prethodno dovedesh u red. nikola ce da bude zhiri :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 igi ajde odmori .. koji crni marko zivic, ajde meni sredi vip propusnicu samo da mogu da ga izbodem shrafcigerom. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 nasilje tako ne prilichi Militju 2.0 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 rofl No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Iako ti je fora Igi realno dobra, ovo sa 2.0 verzijom, zaista, gde nadje Marka Zivica?! Pod uslovom da je to onaj lik sto vodi onaj american style late nite show? I kao sto je smeshan satro? Igrao kanter sa drugarima, i sad idem da spavam, sutra ustajem rano :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 nasilje tako ne prilichi Militju 2.0 that's like Igy style :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 jbt ne dodjes 1 dan i vec 5+ strana :D elem bio do grada sa ortakinjom problejali svetski, sad jeo vruc burek lol i spremam se za kunt, ceo da se cimao po supu sudu i nista nisam uradio zlo :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 nasilje tako ne prilichi Militju 2.0 pa ni tebi ne prilichi neka crnkinja pa stalno prichash o njima valjda svako zheli ono shto mu nije u prirodi :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Iako ti je fora Igi realno dobra, ovo sa 2.0 verzijom, zaista, gde nadje Marka Zivica?! Pod uslovom da je to onaj lik sto vodi onaj american style late nite show? I kao sto je smeshan satro? Igrao kanter sa drugarima, i sad idem da spavam, sutra ustajem rano :) to je bila ironija, lik mi deluje tragikomichno u ulozi srpskog dzej lenoa ali ga furaju po tabloidima kao da je mnogo smeshna gradska faca. mozda je lik i kul ovako ali vidi se koliko smo mi neiskusni, po pitanju scenarista, a i mali kao trziste da imamo onakvu emisiju svako veche. Jer realno koliko mi to zanimljivih faca imamo da dovodimo svakog radnog dana u emisiju?? Bilo kako bilo, pre neki dan, sam ga na trafici video na naslovnim stranama 3 ili 4 tabloida, pa sam ga zbog toga prvenstveno napomenuo. za militja : pazi, ako odem u dalas, ove jeseni, jebatju crnkinju makar platio. a ti bolje pazi da ne zavrshish kao ekspert hortikulture i ruchne radinosti dok ne dodju prvi snegovi. to nije militj kome sam se ja divio i ponosio Edited August 15, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 problem kod marka zhivica jeste u tome shto on pokushava da bukvalno prevede taj fazon showa .. shto naravno ne mozhe da prodje jel nash mentalitet nije isti kao americhki .. tj ne lozhe nas iste gluposti. mozhda i lik nije toliki rtd koliki deluje u showu, al sad kad sam ga vetj 3-4x video u tom izdanju nema nazad u mojim ochima :) pa nisi morao da idesh u dalas da bi platio da jbsh crnkinju, mogao si to i u rakovici ovo poslednje sachuvaj za kojota i slichne. hejt iz so last century. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Screwdriver is so Dana Draskovic... i mojne se lazhemo. Mozda si promenio UI ali ti je kernel i dalje isti It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 meni je ta vasha pricha o promeni beskrajno zabavna, al w/ever janks your anchor. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts