Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Izgleda da sve loshe povlaci nesto i dobro (ponekad)

Poceo komp da mi lomi mozak zbog nekog virusa koji je poceo randomaticno da zakljucava shta god hoce na kompu...

I bash kad sam dodirnuo dno dna zivaca ,saznao sam da imam sansu da do kraja nedelje nabacim sebi PS3 \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Sony Bravia HDTV.

Pa tesko da ima bas Full HD Braviu osim ako nije za TV puk'o tipa 300K dinara. A uostalom ionako sve igre na PS3 rade "samo" u 720p [:D]

Elem malopre procitah da je moja baterija na Nokia telefonu podlozna tome da se pregreje i eksplodira, pa sam brze bolje na Nokia sajtu proverio serijski broj baterije i zakljucio da nije iz te serije, pa mi sad nekako kul :) Inace ne bi bilo lose da pogledaju oni koji imaju BL-5C bateriju, cisto da ne bude ono ostavili telefon da se puni a on se naprasno naduo.

Heghlu'meH QaQ jajvam

varas se ako mislis da ces moci da preuzmes mog modnog stilistu!11

;)

ja nisam tvoj modni stilista, ja sam samo tvoj....

[;)]

elem, salu na stranu sestra mi radi neku urbanu kolekciju za predstojeci fashion week a ja joj pomazem crtajuci neke crnkinje koji su motivi, pa bih mogao mozda da ti sredim da malo prosetash pistom,ako zelish da te zapazi stefan kapichic, andrija milosevic ili barem marko zivic, ali samo ako se prethodno dovedesh u red. nikola ce da bude zhiri [;)]

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

elem, salu na stranu sestra mi radi neku urbanu kolekciju za predstojeci fashion week a ja joj pomazem crtajuci neke crnkinje koji su motivi, pa bih mogao mozda da ti sredim da malo prosetash pistom,ako zelish da te zapazi stefan kapichic, andrija milosevic ili barem marko zivic, ali samo ako se prethodno dovedesh u red. nikola ce da bude zhiri [;)]

ijao, sad si dirn'o tamo 'de ne treba. :(

facebook.com/speed.rs

ja nisam tvoj modni stilista, ja sam samo tvoj....

[;)]

:O

Iako ti je fora Igi realno dobra, ovo sa 2.0 verzijom, zaista, gde nadje Marka Zivica?! Pod uslovom da je to onaj lik sto vodi onaj american style late nite show? I kao sto je smeshan satro?

Igrao kanter sa drugarima, i sad idem da spavam, sutra ustajem rano :)

Iako ti je fora Igi realno dobra, ovo sa 2.0 verzijom, zaista, gde nadje Marka Zivica?! Pod uslovom da je to onaj lik sto vodi onaj american style late nite show? I kao sto je smeshan satro?

Igrao kanter sa drugarima, i sad idem da spavam, sutra ustajem rano :)

to je bila ironija, lik mi deluje tragikomichno u ulozi srpskog dzej lenoa ali ga furaju po tabloidima kao da je mnogo smeshna gradska faca. mozda je lik i kul ovako ali vidi se koliko smo mi neiskusni, po pitanju scenarista, a i mali kao trziste da imamo onakvu emisiju svako veche. Jer realno koliko mi to zanimljivih faca imamo da dovodimo svakog radnog dana u emisiju?? Bilo kako bilo, pre neki dan, sam ga na trafici video na naslovnim stranama 3 ili 4 tabloida, pa sam ga zbog toga prvenstveno napomenuo.

za militja : pazi, ako odem u dalas, ove jeseni, jebatju crnkinju makar platio.

a ti bolje pazi da ne zavrshish kao ekspert hortikulture i ruchne radinosti dok ne dodju prvi snegovi. to nije militj kome sam se ja divio i ponosio [:)][;)]

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

problem kod marka zhivica jeste u tome shto on pokushava da bukvalno prevede taj fazon showa .. shto naravno ne mozhe da prodje jel nash mentalitet nije isti kao americhki .. tj ne lozhe nas iste gluposti. mozhda i lik nije toliki rtd koliki deluje u showu, al sad kad sam ga vetj 3-4x video u tom izdanju nema nazad u mojim ochima :)

pa nisi morao da idesh u dalas da bi platio da jbsh crnkinju, mogao si to i u rakovici [:D]

ovo poslednje sachuvaj za kojota i slichne. hejt iz so last century.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...