WickedWitchOfTheWest Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Konacno se malo odmorila, naspavala.... Ali.... Nema meni pravog odmora, opet me ceka ubitacna nedelja.... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 bio do grada pozavrsavao neke obaveze, trazio tike al nisam nasao nista spec.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Гуча!!! рке крке, тулум, табла... сваке године кажем себи, више нећеш у Гучу. изгубио дукс. изгубио и телефон, али ми га вратили добри људи. не памтим овакво прекидање... значи... јединствено, јбт. умили су се ове године, изасвалтирали, дотерали, почистили, направили још мостића, па није кркљанац, итд. нема више каљуге, мада је пијани Енглези направе пивом да би могли да се ваљају. Брега није био лош, севао му нос као јелка, покидао и себе и нас. Веља, Додик, Бубало, Коштуњави... све по пс-у. Додик рек'о нешто као "ми у РС више волимо Србију него РС". частио нас Брегом, донација Владе РС. Воја рек'о "Гуча престоница Србије". Бубало и Веља нису причали, него кркали и пили, грлили се и љубили. општенародно весеље. под шаторима стандардно. Салијевић САБИО. али СА-БИ-О!!! свирају као да нема сутра. чак су и цене ниже ове године него прошле, и то чак и до 30%, јањетина 1200 до 1500, прасетина 700 до 1000, купус 200 до 250. али, опет скупо за просечног Србина. зато је под шаторима било полупразно. и све наплаћују, јеб'о их ја. клоња 30 кинти. улаз колима 500 кинти. приметан је као неки умор, као нека комерцијализација, много странаца, мање прекидања, мање вајба. јебемлига... спавали смо у Ариљу, врх опуштенција, има и на Рзаву кафић Боса Нога. тамо идемо опет крајем месеца, значи тропико стил, плажица, екс џанки газда, музика права, џез, евергрин, латино, реге... у петак био Рахмани тамо. 'ладно... одо'да радим. УЗДРАВЉЕ!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 počinjem da spremam neke ispite. pomozi bože. nego, jeste izvalili da je federerova slovenka sve deblja i deblja? možda je loš seks razlog rodžerovog poraza? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 nego, jeste izvalili da je federerova slovenka sve deblja i deblja? možda je loš seks razlog rodžerovog poraza? :( Ja je uvek pamtim kao tako debelu, valjda zato sto nisam imao prilike da je gledam dok je bila pro :) Samo me zanima, gde je nju nas'o ... mis'im, jeste slovenka, ali opet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 mozda ga je previse stisla odozgo, pa izgubio vazduh tada i ne moze da udahne lepo kada udara i zato ga ovaj nas dobio. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Meni Fedi van terena deluje kao covek koji nema licnost. Zato tako dobro kompenzuje na terenu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 ja sudim po faci pošto telo nikad nisam video (niti želim). pre se videlo da je debela ali je imala relativno slatko lice, nazirale su se tu crte neke, jagodične kosti i tako to... a sada je pravo ono debelo praseće lice koje je tako popunjeno salom da ne možeš da izvališ kako bi izgledala da je mršava. bljak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Mene iz nekog razloga Federer potseca malo na Tarantina: Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 a jeste, ima tu pacovsku facu. @topic ustao sad cu da odem do grada da popijem kahvu i popusim cigaru pa kuci :) volem kapucino dobar kad ustanem If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Svaka chast Novaku! Sedim na jednom poslu i ne radim nishta, dok me na drugom cheka milion stvari, ali k*rac ne mogu to da radim sada... Blah @Totentanz: Da znash da lichi malo. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Svaka chast Novaku! Sedim na jednom poslu i ne radim nishta, dok me na drugom cheka milion stvari, ali k*rac ne mogu to da radim sada... Blah @Totentanz: Da znash da lichi malo. Ponavljaj zamnom. Hello my name is ZerBah and I am workaholic! Od pocetka meseca sam potrosio oko 1k din kredita na mobu... bah... Gledam ove nove mekove i placem. Evo sada se zvanicno zaklinjem da vise necu trositi pare na hw nego pocinjem da skupljam za ono jujujuju ala sam se nalozio.... ahhhh uffffff... idem u neki ugao da placem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 pocheli su mi horor tripovi pri spavanju i pored svih mera da predupredim :( sad treba da se drkam oko jucherashnjeg sjebanog akumulatora, da merim, da kurac-palac .. umesto da se odmah uzme nov jel je vreme. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 ^^ zamka za snove cuda cini Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 vratio se juce iz jebene guche...malo sam se razocarao, ocekivao sam da makar gucha nije onoliko komercijalizovana...al ok je bilo sve u svemu, dosta vrh momenata, mrzi me sad da pisem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 e i mene isto smara, posto je prvi na listi, i pride zauzima puno mesta, i ima gooomilu aktivnih topica i povrh svega gif animacije sanducheta koje se otvara i zatvara i male guske koja trchi u krug i nosi pismo. a onda pogledash i drugi post koji je sledio za tim i sve ti je jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Jebem ti internet, i dalje ne mogu da proverim mail niti da aploudujem ništa duže od par redova teksta :| Kakva je to zemlja gde jedna olujica urniše mrežnu infrastrukturu? Bitno je da puteve asfaltiraju triput godišnje, pa mogu da se vozikaju skupim kolima kupljenim finansijskim malverzacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 BOGDANOVIĆ! (Shvatiće ko treba ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 boli me vugla... mrzim kad se osecam ko neka baba. not my day today For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 i mene glava odvaljuje ceo dan, ali bas je lep dan sem toga (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 ^^ zamka za snove cuda cini ne nema veze sa snovima, nego sa samim procesom spavanja .. da ne ulazim u detalje suvishe bi bilo scary za neke osobe. Jebem ti internet, i dalje ne mogu da proverim mail niti da aploudujem ništa duže od par redova teksta :| Kakva je to zemlja gde jedna olujica urniše mrežnu infrastrukturu? Bitno je da puteve asfaltiraju triput godišnje, pa mogu da se vozikaju skupim kolima kupljenim finansijskim malverzacijama. prichaj mi o tome dodje mi da razlupam modem vetj 3 dana .. BOGDANOVIĆ! (Shvatiće ko treba ) tuzhno je shto svi kontamo :[ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 sanjao sam statora.. da ga spashavam od nechega ili nekoga, ni ne setjam se vishe :S Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 ne nema veze sa snovima, nego sa samim procesom spavanja .. da ne ulazim u detalje suvishe bi bilo scary za neke osobe. as you wish, ali pomoze u svakom slucaju... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 pa ajde detaljnije onda za mene neuputjenog, shta je i kako radi ? nadam se samo da nije neki item iz vlashka magija collection :) ili knjiga s.kinga :) ponavljam da moji problemi uopshte nisu vezani za snove, nego za telesno - mozhdane tripove prilikom spavanja. nishta psiha .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 sanjao sam statora.. da ga spashavam od nechega ili nekoga, ni ne setjam se vishe :S my hero :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts