tibor2 Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 - danas jebeno ne radim ista. - jea. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 nisam bio tu da odgovorim na optuzhbe na marinom forumu laki, dozvoli mi samo jedan post? :( brate lazhe, davno je bilo, i ne bih zheleo da otvaram topic i ponovo pocinjem diskusiju, jer bih onda morao dozvoliti i ostalima i tako u krug. Svi mi znamo da si ti kul, samo malo olabavi prozivke i bicemo svi srecni. Spavao sam inace legendarno kratko, od 5 do 10, i ne spava mi se. Sto ne znaci da me nece stici kasnije tokom dana. Smorilo me sto smo se juce cimali sa mrezhom u redakciji da bi se ispostavilo da ne radi Beogrid. Doduse, predpostavili smo, ali kao, nikad nisi siguran. Danas im ne radi ni websajt, znaci skroz su vrisnuli. To doduse dovoljno govori o njihovoj profesionalnosti kad ne rade vec vise od 16 sati, osim ako nije bas nestala struja pa kao ajde, mada valjda imaju ups/generator makar za sajt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 idem za 7 sati na more nemojte biti tuzni bez mene :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 brate lazhe, davno je bilo, i ne bih zheleo da otvaram topic i ponovo pocinjem diskusiju, jer bih onda morao dozvoliti i ostalima i tako u krug. Svi mi znamo da si ti kul, samo malo olabavi prozivke i bicemo svi srecni. Spavao sam inace legendarno kratko, od 5 do 10, i ne spava mi se. Sto ne znaci da me nece stici kasnije tokom dana. Smorilo me sto smo se juce cimali sa mrezhom u redakciji da bi se ispostavilo da ne radi Beogrid. Doduse, predpostavili smo, ali kao, nikad nisi siguran. Danas im ne radi ni websajt, znaci skroz su vrisnuli. To doduse dovoljno govori o njihovoj profesionalnosti kad ne rade vec vise od 16 sati, osim ako nije bas nestala struja pa kao ajde, mada valjda imaju ups/generator makar za sajt. da olabavim prozivke? maru ishejtujem uvrh glave 4 puta nedeljno, sledece nedelje 0 puta itd bash da vidim ko ce mi reci da sada, u ovom periodu, gushim hejtom :) nego, nisam to hteo da kazhem smeshni su mi neki ljudi tamo koji su odjednom zauzeli "nezreli ste" stav a sami ne znaju bolje, nego su procenili da je to sada kul reci ali dobro :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 a ch1zra brate, razmisljao sam da obidjem onaj bluy rok klub i da trazim onog s kosom lol, ali sam se posle sve gungule komirao u 10 i ustao malopre. sad jos malo ovde pa nazad u graaad. a ch1zra brate, razmisljao sam da obidjem onaj bluy rok klub i da trazim onog s kosom lol, ali sam se posle sve gungule komirao u 10 i ustao malopre. sad jos malo ovde pa nazad u graaad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 sad sam ustao, ne znam gde se nalazim a treba za sat vremena na rucak kod mojih... blaaa, u sm-u imam kucu i stan, moje sam smestio u stan a ja dzabalebarim solo u kuci :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 (edited) ja imam samo šupu :(( edit supu šupu ugasite onaj skate NEWS podforum keve vam. moze biti i podf zajbla Edited August 12, 2007 by a new display name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Ne znam shta da radim,previshe je dosadno previshe... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 uff.. vrat boli od headbanga, glava boli od piva, raspadam se.. ali svejedno sam srecan nekako :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 otishla na palachinq u olala pa na bus stanicu, par dana u kragujevcu tje mi prijati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 i nama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ugasite onaj skate NEWS podforum keve vam. moze biti i podf zajbla Ima on svoju funkciju, nazalost, moracemo da ga trpimo jos neko vreme. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 hahaha MONEY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 jok shisharke... al' smara do bola :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 dosla jutros sa mora. bila sam sa super ekipom, super se provela, nisam uopste pocrela... bilo bi savrseno samo da nisam imala ispad koji je sve upropastio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ispad, ispad, ISPAD?? koji? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 jok shisharke... al' smara do bola :) uh dobro je, mislio sam da sam jedini koga taj forum neverovatno nervira :) samo da rur eventually ne postane "beck's klanrur" kao jedan drugi forum :) net mi je katastrofa, posle jučerašnje grmljavine sve se sjebalo u tošinom bunaru i okolini. imao sam funkcionalnog neta danas jedno pola sata ukupno, a čujem da ovi u kraju što su na adsl-u u nemaju net uopšte :\ bar da ide sporo ali stalno, nego mi grafik protoka u firewallu izgleda ko otkucaji srca nekog na samrti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 isti rad vudu .. smorio sam se ko zec :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ako vas skate forum nervira, nemojte ga posecivati. ne vidim cemu sva kuknjava. kako bi vama bilo da 100 likova stalno vredja vash omiljeni forum?! inace, ovaj autobus prokisnjava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 koji autobus prokisnjava i ima internet i zasto je ivan u autobusu a ne u limuzini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 nego sto taj skate forum nije u nekoj sport podforumu ? ionako nema dovoljno sadrzaja za njega Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Premesticemo ga verovatno negde kada prodje ovaj dogadjaj. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ako vas skate forum nervira, nemojte ga posecivati. ne vidim cemu sva kuknjava. kako bi vama bilo da 100 likova stalno vredja vash omiljeni forum?! inace, ovaj autobus prokisnjava. ne posecujem ga, al' smara u aktivnoj listi foruma, jer navika je chudo jedno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 do jaja je što ste svi shvatili ironiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 orly? ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts