Jump to content

kola i skuter,saobracajka

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja znam da postoje ono saobracajke sa motorima i tako to, ali sve do sada nisam bio u kontaktu sa "bajkerima". Od pre par meseci se intenzivnije druzhim sa cetvoricom, malo skuteri malo ozbiljni motori, i u protekla dva meseca dvojica su imali saobracajke, dvojica saobracajke u svojim "krugovima" itd. Skoro nijednom nisu bas oni bili krivi, ali to ti nista ne znaci kad su povrede povrede, ma ko god da je kriv.

citao sam komente, lokacija je taiwan, a lik je izgleda preziveo tj. nije slomio kicmu ni nista... iako na snimku izgleda kao da jeste, moram da nadjem video jedan slican, samo bolji!

- isti slucaj samo manja brzina + vise srece = hepi ending :)

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Ja znam da postoje ono saobracajke sa motorima i tako to, ali sve do sada nisam bio u kontaktu sa "bajkerima". Od pre par meseci se intenzivnije druzhim sa cetvoricom, malo skuteri malo ozbiljni motori, i u protekla dva meseca dvojica su imali saobracajke, dvojica saobracajke u svojim "krugovima" itd. Skoro nijednom nisu bas oni bili krivi, ali to ti nista ne znaci kad su povrede povrede, ma ko god da je kriv.

upravo.

Od skora sam poceo da propustam iako imam prvenstvo prolaza,posto definitivno niko ne poshtuje motoristu.

A i pao sam skoro na nekoj nizbrdici jer komunalno nije opralo ulicu po kojoj se na 35C+ istopile gume i ulje za kochnice,pa bas pogodno bilo za motor :)

uzas.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

@Klip1:Obratide paznju kako chudno talasa telo tog zutje pre nego shto padne na beton,jebote lik kao da je od gume.

Edit:

@Klip2:Znachi koja likchina,ladno najopushtenije ustaje bez bukalno ikakve povrede,a motor mu se slepio sa kolima.A najvetji ROFL je ipak kad iz kola izlazi riba,tu je pouka priche:Zena i volan nikako ne idu zajedno(zena i menjach samo ako zeni bash zagusti :))

Edited by Savkeeeeeee...e!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ma kod nas je skroz druga prica...

prvo sto 80 posto motorista ne nosi kacigu a o ostaloj opremi necu ni da komentarisem.

e sad dodaj na to klince koji krecu od 14god da voze skutere bez dozvole i pojma nemaju o saobracaju/brzini i mangupe na trkalicama koji dizu na zadnji na terazijama,nasi uslovi puta,nasi vozaci kola i sve je jasno.

posto redovno posecujem forume o bajkovima,imam i obzira prema njima dok sam u saobracaju.

sad jedini je problem sto takve forume posecuje nekolicina ljudi a ostali pojma nemaju ili ih jednostavno zabole patka.uglavnom u srbiji je saobracaj i stanje na putevima u kurcu,otud i toliko nesreca.a po nekim istrazivanjima srbija je na prvom mestu u evropi po saobracajnim nesrecama u kojima su ucestovali motoristi!

Bjukenon Mitch

Ja mislim da mi ovde uopste ne bi trebalo da razmisljamo o problemima sa motorima/skuterima.

Ko god je bio u nekom vecem evropskom gradu (npr. Atina) znace odma' na sta ciljam.

Znaci, kod nas se ne voze motori, a pre svega skuteri u tolikoj meri i zato i ne obracam paznju na to.

Drugi je problem za ovu manjinu koja vozi dvotockase - u normalnim sredinama ljudi dosta obracaju paznju na njih u saobracaju, a ovde bukvalno ne ocekujes motor i vozis bez velikog obzira prema njima.

facebook.com/speed.rs

to vlado ubo si poentu :)

da ima vise motorista kapiram da bi stanje bilo mnogo bolje

trenutno je granicni slucaj, ima ih taman toliko da bude puno nesreca, i taman toliko da vozaci automobila nemaju svest o njima

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Ti na motorima i skuterima mnogo jedu govna. Meni je malo falilo da ranije pokupim dvojicu na skuteru. Vozili su bez kacige i bez farova. Samo 15 minuta nakon toga, na bulevaru sam video iz kola kako se neki drugi lik sa skuterom prosuo nasred ulice - vozio je k'o budala i presecao vozila... Znaci tako slatko bi se tim bajkerima israo u usta i nagurao djonom, da to nije normalno...

pa zato sto nema sta da se objasnjava narvano

2 lika na skuteru pokusavaju da me obidju preko pune linije dok iz suprotne strane idu kola

a vozim 40-45

ko je tu debil i ko treba da pazi

o tome pricam

tek si sad rekao za punu liniju,auto iz suprotnog smera :P

ma pun je grad takvih debila.

isto sto kaze aLti...jako mnogo ljudi glumi shmekere bez kacige.Nabiju cvikere,sednu dvojica na motor od 50 kubika i cepaj.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png