Murinjo Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Zasto se za dosta tih stvari onda ne preporucuju gazirana pica i alkohol u toku uzimanja? :) ja koliko znam to nigde ne pise , sto bi preporucivali nekom da pije suplemente sa alkoholom i gaziranim , to je otrov i alkohol i gazirano a i ne vidim zasto bi neko uzimao gazirano ili alkohol sa nekim suplementom u isto vreme , ti mozes da pijes i jedno i drugo , dosta njih pije i jedno i drugo , mislim na one koji koriste suplemente , samo ne piju u isto vreme kada uzimaju suplemente , mislim ne mesaju , ali kada izadju negde ili posle jela ili sa jelom dosta njih pije light koka kolu zbog varenja , kazu da se blje svari hrana valjda kokakola sprzi hranu zato sto ponistavaju njihovo dejstvo :D o jea :D alkohol izvlaci vodu iz tela :D i on ne prica o steroidima :D mislim mozes pojedes 100 kila proteina :D ali ako ne vezbas izadje kroz dupe :D da i to , oba su dijuretici , manje vode a to je lose kada se vezba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 zato sto ponistavaju njihovo dejstvo :D o jea :D alkohol izvlaci vodu iz tela :D i on ne prica o steroidima :D mislim mozes pojedes 100 kila proteina :D ali ako ne vezbas izadje kroz dupe :D A kreatin kroz pisanje tako da ne mozete da preterate, proteini kreatin i amino kiseline tu nema sta da ne valja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 rambo šta ti tačno može biti od proteina kada kažeš da je zdravije bez suplementacije ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Sex Machine, kachi sliku!!!2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 rambo šta ti tačno može biti od proteina kada kažeš da je zdravije bez suplementacije ? :) pa jeste :D ali sad :D bolje uzimati tako nego nikako :D to vam je kao sto je zdraviji prirodni babin sok :D nego next :D ali bolje ista nego nista :D kao i c vitamin :D iz tableta :D a i proteini se brze vare kad su u prahy nego da ih unosis preko mesa : Dtako da ne znam mozda su cak i bolji :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 kad se rokash,rokaj se ko covek.. http://www.t-nation.com/findArticle.do?article=211hate Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Da li postoji i jedan chovek koji ne radi ovo zbog riba (a da nije gay)? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Ja... I verujem 90% ljudi radi zbog sebe... Kao prvo vecini riba se ne svidja "takva" gradja, a i znam samo jednog koji to radi zbog riba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 To long didnt read Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 nepismen si. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Kao prvo vecini riba se ne svidja "takva" gradja e,srecem sve vise i vise riba koje kazu ovo,u sta ja ne mogu da poverujem. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 cek... a kojoj gradji se prica? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 pa klikni na link gore! ne,ok je kad imas lep stomak i to,ko ne voli to,laze... ali istina ne vole sve ruku 50 i vrat koji se izgubio u ramenima. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 ma brate, ja ne znam ni jednog zivog coveka kome se svidja ono na linku gore... mislim i sam taj liku u intervju valjda kaze da mu se to ne svidja nego da ima neke komplekse i da oce da bude zivotinja namerno.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Bilo je u novostima pre neki dan, da bash ti suplementi utichu na mozak (u negativnom smilslu)... E sad ko ce ga znati Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murinjo Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Bilo je u novostima pre neki dan, da bash ti suplementi utichu na mozak (u negativnom smilslu)... E sad ko ce ga znati koji suplementi i kako , mislim da je to ne vidjena glupost , jer su suplementi ustavri ekstrahovani iz hrane , biljaka , zivotinjskih produkta , izbaceno ono sto ne valja ostavljeno ono sto valja ginko biloba je suplement i on se koristi u poboljsanju pamcenja i kod senilnih ljudi eto nije stetan a dalje ne pada mi na pamet ni jedan suplement koji bi mogao da ima ikakav uticaj na mozak , ni steroidi nemaju a ne suplementi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 ni steroidi nemaju a ne suplementi Steroidi su super. Ja dok sam studirao, nisam mogao da dam par ispita i onda se nazderem deke, napucam bianabola, napunim metanom, i mozak mi procvetao, a kamoli bio ostecen Ako oces da raspravljas o suplementima, to je ok, al nemoj nam polako vremenom nabacivati teze o zdravlju i neskodljivosti steroida. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murinjo Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Steroidi su super. Ja dok sam studirao, nisam mogao da dam par ispita i onda se nazderem deke, napucam bianabola, napunim metanom, i mozak mi procvetao, a kamoli bio ostecen Ako oces da raspravljas o suplementima, to je ok, al nemoj nam polako vremenom nabacivati teze o zdravlju i neskodljivosti steroida. ja ne koristim steroide i protivim se koriscenju tema je o narucivanju supolemenata preko interneta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Jeste, ali napisao si da steroidi nemaju uticaj na mozak. Imaju. Inace, tema je skroz kul, pozdrav Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 pa ja mislim da steroidi ne uticu na mozak :D nego na sve ostalo :D srce jetru bubrege :D valjda je zato i rekao da ne uticu na mozak :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 uticu zbog lucenja hormona, al pazi, ovim rizikujemo da se tema rasplamsa u drugom pravcu :) gde cemo zakljuciti da je hitler postao ghay zbog dekadurabolina koji je uzimao dok su ga jebali crnci OLOLO Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 meni je mnogo simpatichno kad neko kazhe da steroidi ne utichu na mozak, a vec 20 godina postoji termin "roid rage", verovatno zezanja radi =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Roid rage? U kojoj talent grani je to OMG>? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murinjo Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 evo malo da skrenemo sa vase price koja je off ja sam upravo narucio 16lb hidrolizata u razlicitim premium ukusima , 4 razlicita i kostalo me je 155 eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Blago tebi i ovima sto sto pametuju o bolestima,suplimentima i deki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts