gruja Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 to je to,bio sam u pravu :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 vidi ga, zeka mali, bucibuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Kravlja glava ili teleca ko da je bitno ne,ne, to je jelen! Meni liči na Lava. bice da je supermen The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 ajde neka mi neko kaze ko je ovo crtao, video sam sto puta, bilo mi je na ispitu, a ne mogu da provalim (: ajde igi, racunam na tebe ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 - Paladio. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 daj bre recite mi koje je ono chudovishte na slici... realno je ovako preveliko da bude glava nekog psa. Posto je ovo topik "slike forumasha", mora da je neki forumash! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 chemu to dragane :[ hahahah, meni je bash gotivna ta slika ;) a iskreno, iz nekog razloga se mnogim ribama dopada u tom periodu sam bio do jaja zauzet, toliko da nisam stizao da odem do frizera :) a ta slika je slikana na ispracaju mog ujaka u vojsku u shapcu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Ne kapiram, šta fali frizuri i slici uopšte? Jel to stigla neka nova moda u kajblo za koju mi paviljondžije ne znamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Ne kapiram, šta fali frizuri i slici uopšte? Jel to stigla neka nova moda u kajblo za koju mi paviljondžije ne znamo? paviljonac a ? step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Šaebilo, požuri kod frizera da ti obnovi zemunku ololo ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilaemail Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) Šaebilo, požuri kod frizera da ti obnovi zemunku ololo ;D E vodo zainteresovan sam za frozen throne aj mi posalji svoj majl na 700+ po potrebi... Edited August 21, 2007 by Vila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Šaebilo, požuri kod frizera da ti obnovi zemunku ololo ;D cekam te kod maxija b'ate... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 hahahah, meni je bash gotivna ta slika ;) a iskreno, iz nekog razloga se mnogim ribama dopada u tom periodu sam bio do jaja zauzet, toliko da nisam stizao da odem do frizera :) a ta slika je slikana na ispracaju mog ujaka u vojsku u shapcu :P ko pricha o frizuri .. frizura ti je standardica tu. pricham o toj bradi. Ne kapiram, šta fali frizuri i slici uopšte? Jel to stigla neka nova moda u kajblo za koju mi paviljondžije ne znamo? koji crni kajblo .. nemoj da te nadjem u paviljonima zna se ko je stariji chlan DOP-u :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 hahahah, meni je bash gotivna ta slika ;) a iskreno, iz nekog razloga se mnogim ribama dopada u tom periodu sam bio do jaja zauzet, toliko da nisam stizao da odem do frizera :) a ta slika je slikana na ispracaju mog ujaka u vojsku u shapcu :P pif, propustio si ladno pivo u shabaji ondaK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ko pricha o frizuri .. frizura ti je standardica tu. pricham o toj bradi. ma de standardna, mojne si tako losh :P a bradu imam naviku da zapustim po mesec dana ponekad, jednostavno moram da se odmorim od brijanja :) pif, propustio si ladno pivo u shabaji ondaK naravno da nisam, al' sam propustio pivo sas ti jer se nismo znali tada:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ali sejnt ne pije pivo! i danas je prodao za tenis! omg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ma de standardna, mojne si tako losh :P a bradu imam naviku da zapustim po mesec dana ponekad, jednostavno moram da se odmorim od brijanja :) pa tvoja standardna, mozha malo duzha al oblik tvoj standardan, a i shto losh kad ti ta frizurica bash chuchi :* uvek sam bio pristalica da treba da furash ono shto ti chuchi sem ako ne prolazish kroz faze&dimenzije kao ja =) shto se tiche odmora od brijanja koliko znam ti ne idesh na posao nego radish od kutje, znachi nema potrebe da se brijesh svaki dan ili svaki drugi dan. vishe odmora ako se brijesh na 3 dana ti ne treba. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 naravno da nisam, al' sam propustio pivo sas ti jer se nismo znali tada:)) ok oprosteno ti je, svako ko navrne vamo, ima pive za dz :) a ako je uber cewl dobice i domace radze :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ali sejnt ne pije pivo! i danas je prodao za tenis! omg! devojchici rodjendan brate, a bash mi se ishlo :( pa tvoja standardna, mozha malo duzha al oblik tvoj standardan, a i shto losh kad ti ta frizurica bash chuchi :* uvek sam bio pristalica da treba da furash ono shto ti chuchi sem ako ne prolazish kroz faze&dimenzije kao ja =) shto se tiche odmora od brijanja koliko znam ti ne idesh na posao nego radish od kutje, znachi nema potrebe da se brijesh svaki dan ili svaki drugi dan. vishe odmora ako se brijesh na 3 dana ti ne treba. mene gadno smara brijanje josh od vojske :D a frizura je standardna vec 6 godina, kapiram sad ili da pushtam kosu ili na keca:D mnogo mi dosadno ;) ok oprosteno ti je, svako ko navrne vamo, ima pive za dz :) a ako je uber cewl dobice i domace radze :P kk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 mnogo mi dosadno ;) uzmi pa raskini onda ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Ja nisam imao pojma ko je ova gospođica, ali mi kolega Luka reče da je to najnovija Lara Kroft - Karima Adebibe, ili tako nešto :) Ja ondaK prosto nisam smeo da propustim priliku da se slikam sa njom kao pravi mali srbenda :)) Frizura za one koji nisu poseili Starcraft forum je sportska i brza, jer sam ja sportski i brzo nastrojen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 mrzimo te sve vise i vise :) a i ta leva ruka je mogla malo nize, !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Sto je najgore dobro si ispao i iskusno stavio tu torbicu preko kite da se nista ne vidi! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 kolko god da je slika vr' sram te bilo srushio si snove nama sto zhivimo u nadi da su te ribe vetje od metar i zhilet sa shtiklama ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Vidi ga Laki skins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts