Jump to content

Pricajte sta ste gledali u poslednje vreme.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uf, sad sam se setio scene kada mu pustaju onu traku ili sta vec, sa zvucima smrti lika.

:(

e tek sam skoro gledao baterflaj efekt i ekstra je...nego cuo sam da ima i drugi deo pa sad dal je to rimejk ili nesto slicno,ajde filmofili pomozite mi ;)

ja mislim da nema veze sa prvim delom. nisam ga ni gledao, jer kontam da je djubre. a tako su mi i rekli.

Bring It

The invasion

http://www.imdb.com/title/tt0427392/

koliko sam nacuo, ovo je neki rimejk or somethin.. ono, nemam neke komentare na film. ni dobre ni lose.

al zato... joj ne mogu da verujem da cu ovo reci, ali.. nikol kidman mi je nekako puna sexipila u ovom filmu :)))

oduvek mi je bila cudna, i nisam mogao da verujem kako neko moze da se lozi na nju. al posle ovoga.... :PPPP

Edited by siniSter

Bring It

V for Vendetta na DVD-ju, baš sam imao želju da ponovo pogledam. I imam utisak da je ovo neka unrated verzija, ako takva postoji, pošto se ne sećam da je originalno bilo toliko krvi prilikom borbi, mada, sve je moguće.

Citulja za Eskobara

hmm,pa nisam bas siguran,utisak je dosta svez.Ali rekao bih onako,simpaticno,zanimljiva prica,pomalo smesno...

eto tako...

edit: ako neko zna ime pesme koja ide u odjavnoj spici,molim da mi kaze... :)

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

Dobar je Mist, jedina mana mu je što nije ponudio odgovor na najvažnije pitanje: šta se desilo sa Pembltonom???

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...