Jump to content

Pricajte sta ste gledali u poslednje vreme.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uf, kako sam iznerviran u pm

dakle, pogledao sam Slipstream

http://www.imdb.com/title/tt0499570/

kad je bio okacen na eucu, pisalo je da mu je tada bila ocena 8.5, + na sve to imamo entoni hopkinsa, kristijana slejtera.

brutalno izgleda. ali... ali ja bukvalno nisam mogao da ga zavrsim. 20min do kraja, ja nisam mogao da ga svarim ,koliko je.... tezak!

necu reci retardiran, da ne ispadnem glup.

i pisuci ovo, setio sam se jos jednog filma, koji sam odgledao pre mesec-dva.

The Nines

http://www.imdb.com/title/tt0810988/

dok ne odgledate ovaj film... niste svesni sta znaci glup film.

skinuo sam ga zbog glavnog glumca, koji je vaistinu dobro glumio. ali.... ISUSE KAKAV OCAJ OD FILMA

Bring It

http://www.imdb.com/title/tt0417791/

super film

ali ono sto je simpaticno jeste da glavni glumac http://www.imdb.com/name/nm1017414/ je toliko dobro odglumeo da je zapanjujuce, cudi me sto nema nijedan win ili nominaciju ili bilo sta za ovaj film

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

Nakon Juno-a,gledala sam :

Planina Broukbek > Ljubav je univerzalna i svako je prozivljava na svoj nacin i nije bitno da li je to homoseksualna ili heteroseksualna prepreke ka ostvarivanju su iste.Predrasude ostaju i unistavaju sve sto je lepo a sto neki ljudi ne shvataju jer ne zele.

Non ti muovere(Don't move) > U pitanju je italijanski film.Prepunih je jakih emocija,psiholoski je na neke trenutke naporan i scene seksa podsecaju na scene seksa iz srpskih filmova koje mahom izgledaju kao da je u pitanju silovanje a u ovom filmu na pocetku(a mozda i na sredini i na kraju) i jeste u pitanju silovanje.Nikada do sada nisam videla ni u jednom filmu ruzniju Penelopu Kruz.

I'm the cyborg,but that's ok > Koreanski film koji posle "Old boy-a" ,barem po meni, pokazuje koliko se razlikuju zapadnjacki i istocnjacki pogledi na svet.Prica je o devojci koja je istripovala da je kiborg i ne prihvata da jede i biva smestena u ludnicu.To je ukratko.A u ludari se desavaju potpuno istripovane stvari i svaki od ludaka je mala prica za sebe.

K-Pax Kada sam pocela da gledam ovaj film,pomislila sam "ma,ovo je jos jedna americka glupost tipa "dan nezavisnosti" i sve je delovalo tako naivno,ali kasnije se radnja zakomplikovala i postalo mi je jasno zbog cega je sve to tako teklo na pocetku.Kao i u "cyborg-u" rech je o ludari i ludacima u istoj i psiholoskim problemima koji nastaju posle velike tragedije u necijem zivotu i kako se pojedinac bori sa tim.

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

ahhh pored apokalipse malo sam ospednut filmovima i tripovima oko ludnice i desavanjima u istoj :) plus jos i koreanski film !!

odgledao sam Eastern promises, dobra film vrlo dobar, mozda mu fali josh malo "radnje" te je ostao nekako nedorechen

onaj vigo mortensen israstao u pravog glumca... kako secka sa onom cigaretom u ustima, dobro mu stoji taj cigar u toj sceni gotovo kao klintu u svakom filmu :))

fallout_table.gif

@shayn

sto se tice k-pax-a, nije to bas tako jednostavno, stvar u filmu je to sto se ne zna tacno da li je on stvarno sa k-paxa ili se samo bori sa traumom

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ja sam ga odgledao prosle nedelje i nije toliko losh, mada u sustini i nije neki film. A gledao sam ga ponajvishe da vidim zasto je TIlda svindon dobila oskara i taj odgovor nisam dobio, jer se pojavljuje u ne vishe od 10 minuta filma, u vrh glave.

Mozda bi bilo ok ovaj film uporediti sa Insiderom, sa Pacinom i Rasel Krouvom, jer je to ista tema

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

@sheyn

sto se tice k-pax-a, nije to bas tako jednostavno, stvar u filmu je to sto se ne zna tacno da li je on stvarno sa k-paxa ili se samo bori sa traumom

nemam nikakve nedoumice po pitanju toga,po meni je lik jednostavno razvio odbrambeni mehanizam kojim se bori protiv traume,jednostavno je zapoceo jedan sasvim novi zivot :)

Se, Jie http://www.imdb.com/title/tt0808357/ Pozuda, oprez

ang li

vrlo dobro ali ako ste raspolozeni za dramu (poprilichn mucnu ako mene pitate) od 2,5 sata, spijunaza u kini/hong kongu za vreme ww2... mislim da ovakvih filmova mogu da gledam max jedan u mesec ili dva. ne gledati u bioskopu zbog velike verovatnoce sedenja u blizini retarda kojima je u drami sve smesno i nece da se smire dok ih ne oteras u pm sto totalno kvari dozivljaj filma, jel te, pogotovo ako je u pitanju zamrseni emotivni konflikt...

da ne duzim, zasluzuje svaku preporuku samo sto zahteva povoljno raspolozenje za gledanje....

fallout_table.gif

I am legend

Pa....ne znam...nekako je prazan film...radnja je previshe obichna i izgleda bukvalno kao svakodnevni zivot..premalo akcije za 2 sata filma, mogli su radnju malo da izmeste iz tog svakodnevnog i da dodaju vishe dogadjaja. Ne bi ga svrstao u top post-apocalypitc filmove...nije za preskakanje, mozda neko bude imao drugachiji utisak od mene

da ali kako je onda znao neke podatke koje ni astrolozi nisu znali a on bio obican mesar? HA?!

mislim da taj deo objasnjava cinjenica da je on mozda "savant" kao u "Kisnom coveku".. lud je,ali ima natrprirodnu inteligenciju samo za pojedine stvari ;)

jedno je natprirodna inteligencija da moze da u sekundi izbroji koliko je cackalica ispalo iz kutije

a totalno je druga stvar da napise formulu za proucavanje nekog astroloskog eventa ili stagod,

nije istoooo nijeeee istooooo

:)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jedno je natprirodna inteligencija da moze da u sekundi izbroji koliko je cackalica ispalo iz kutije

a totalno je druga stvar da napise formulu za proucavanje nekog astroloskog eventa ili stagod,

nije istoooo nijeeee istooooo

:)

razilazimo se :))

ti skapirao na jedan nacin ja na drugi :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...