Jump to content

Pricajte sta ste gledali u poslednje vreme.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Terminator 1-2 na tvu [:)]

bozhe koji su to filmovi jebote .. znachi 24 i 17 godina. gledao ih milion puta i svaki put kad su na tvu ih odlgedam od pochetka do kraja. jebeni masterpiece. kamera, rezhija, gluma, pricha .. neverovatno. linda faking hamilton koja transformacija. dao bih joj oskara ako mozhe nekako za najbolju glumu i transformaciju u ta dva dela zajedno. jedino shto mozhda smeta su efekti iz prvog dela al to je zanemarljivo pogotovo sa aspekta da je taj film snimljen pre 24 jebene godine.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Jel vredi da skidam ovaj novi film sa Bred Pitom(mrzi me kucam onaj naziv), We own the night i Gone baybe gone ?

Ako misliš na ovo:

Assassination_poster.jpg

onda vredi, ali samo ako si raspoložen za 2 i po sata najrealnijih i najdepresivnijih prizora Američkog Zapada i ljudi koji su ga nastanjivali. Pit je odradio standardno dobar posao, ali ovaj lik što glumi Boba Forda ih je oduvao sve redom. Ima i par baš brutalnih scena.

On a side note, izašo AVP2 dvd screener, jipee, skidaj, skidaj... [:D]

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

dude...dont dis teh max...

ja odgledah ovaj novi avp...reci cu samo ovo, prvi avp sam branio kad ga drugi hejtuju, ovaj necu....also sramota je u tresh filmu besmisleno ubiti dobru ribu koja se iz chista mira skida u kupatji dok se ne pokazhe malo vishe! stvaaarno...

also sramota je u tresh filmu besmisleno ubiti dobru ribu koja se iz chista mira skida u kupatji dok se ne pokazhe malo vishe! stvaaarno...

meni je to bio vrhunac, jer sam se do tada 10 puta ispovracao na klasicno teen love proseravanje.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

ma maki nije meni to posebna zamerka filmu nego pominjem...kad su vec od pochetak u dubokim vodama tresha, kad vec ostaljvaju mozak izvan sobe za montazhu sto brate ne daju josh koji gratis t&a shot pre nego sto zakucaju ribu imbashurikenom ;o)

O Svini Todu.

Ako ne volite Bartona, malo ce smetati prvih 15 minuta, dok se ne "nachne" Dzonijeva Psihotichnost. Posle toga, film je remek delo, ja ga tako posmatram, ne mogu drugojacije.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

gledala sam donnie darko pre neki dan .... skroz je cudan... trebalo bi gledati to jos jednom,ali na imdb-u kaze da nema poente ni ako ga gledam 5 puta :D

malopre sam gledala "atlantis" crtani film,svidja mi se,mada dijalozi su bas tipicni za tu vrstu crtaca ;)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

O Svini Todu.

Ako ne volite Bartona, malo ce smetati prvih 15 minuta, dok se ne "nachne" Dzonijeva Psihotichnost. Posle toga, film je remek delo, ja ga tako posmatram, ne mogu drugojacije.

Sweeney Todd! It's so damn good it even makes clNicky like Tim Burton! ;o)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...