Guest Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 no country for old men - zanimljiv je ali ne i epohalan. najveća vrlina ovog filma je što priča standardnu priču na nekonvencionalan način, zbog čega ne može da koristi standardne pojačavače pažnje. film traje dugo, tempo je izuzetno spor, ima srazmerno malo dijaloga i skoro da nema akcionih scena, a opet mu uspeva da sve vreme bude zanimljiv. gone baby gone - nisam skoro gledao dobar whodunnit, a ovaj je solidan, izvalio sam šta je bilo tek na dve trećine filma (mada je ovo možda zato što sam jeo dok sam ga gledao). morao bih ponovo da ga gledam da bih dao ocenu o aflekovoj režiji (što mi ne pada na pamet da radim), ovako ne znam da li nisam primetio da je loša zato što je dobra ili zato što nemam pojma šta je režija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Back to the future trilogija, dobra zabava, preporuka svima : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 nastavljamo sa mel gibsonom bird on the wire - pa sta ja znam, nista posebno, ok filmic, par dobrih fora al ga ponovo necu gledati 7/10 gallipoli - cudan film, ali dobar, bas dobar 8/10 the year of living dangerously - odlican 9/10 If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) Golden Compass - sranjce "klinac/klinkica spasava svet" fim. Jedino sto ga vadi je relativno dobar casting (mada ne zna se da li su Kreg i Kidman skupa imali vishe od 50 rechenica od kojih 40 otpada na Kidmanovu) i produkcija. Ocigledno je da je ovo samo prvi film u nizu edit: btw also ne kapiram kako je vishe ikome Nikol Kidman seksi. Postala je totalna definicija ledene kraljice (chitaj : kuchke) Edited January 27, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) veceras gledam mandolinu kapetana korelija, po 2. put. film radjen po knjizi, nikolas kejdz i penelope kruz u glavnim ulogama. Glavni junak je italijanski oficir - okupator na grckom ostrvu u vreme Drugog svetskog rata, koji se zaljubljuje u mladu prelepu Grkinju, ukljucenu u Pokret otpora... "Ovo delo obuhvata surovost, humor, ljubav i prijateljstvo, nadu i uzas... Knjiga je istovremeno zabavna i duboko potresna" nije skroz ljubavni, vredi pogledati :) a golden kompas prva (iako ne dovoljno dobra) pretnja hariju. Edited January 27, 2008 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 gledao sam američkog psiha u polusnu i nisam ga skapirao, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 to je odlican film.. mislim sama po sebi knjiga je odlicna ima neki svoj trip koji je fino prenesen na film.. i zato je gotivan:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) nema sta da se skonta film je los :) poenta filma je da je on obican dosadni covek koji zivi dosadan zivot u kome preovladava njegovi tripovi, tj tacan raspored obaveza svakodnevno, i da ne bi "poludeo" od te kolotecine on stvara sebi zivot, tj bezi od realnosti u njegov svet u kome on ima "bogat" zivot prozet raznim (bolesnim) zadovoljstvima knjiga je vrhunska, film nisam gledao al sam cuo da je sranje Edited January 27, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 edit: btw also ne kapiram kako je vishe ikome Nikol Kidman seksi. Postala je totalna definicija ledene kraljice (chitaj : kuchke) ledena kraljica mozda jeste ali nije kuchka nego andjeo ne diraj mi nicol ujedam oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 "Leptirica",jel se isplati cimat za ovaj film jer ga neki drugari bas nahvalise a i gledah ovu emisiju sa Memedovicem na rtsu pa sam se bas zainteresovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 leptiricu chak i da nije dobar film kao sto jeste valja pogledati iz edukativnih razloga =o) nikol kidmen - nakon sto sam je video 3-4x po talk showovima onako generalno rasejanu ko da je na nekim blagim psihotropnim stvarima njena baseline gluma mi vishe nije toliko dopadljiva...naravno ima i dalje uloga u kojima se potrudi, ali u poslednje vreme samo otaljava neke stvari...sto se mene tiche ako nece da glumi ozbiljno nek se drzhi reklama za kozmetiku... i za kraj - prezrivi osmeh u generalno pravcu svakoga ko misli da je american psycho losh film, naravno da je knjiga bolja ali ovo nije losh film =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 eqvilibrium like i say da nije bilo matrixa ovo bi bilo preterano dobro...i sad je ali trixma je trixma Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 nema sta da se skonta film je los :) poenta filma je da je on obican dosadni covek koji zivi dosadan zivot u kome preovladava njegovi tripovi, tj tacan raspored obaveza svakodnevno, i da ne bi "poludeo" od te kolotecine on stvara sebi zivot, tj bezi od realnosti u njegov svet u kome on ima "bogat" zivot prozet raznim (bolesnim) zadovoljstvima knjiga je vrhunska, film nisam gledao al sam cuo da je sranje On kontrer, Rodni, on kontrer. Film je je toliko dobar da sam posle njega poželeo da pročitam knjigu (što je i najbolji efekat koji film po knjizi može da postigne), plus glume Vilijem Defo i Džared Leto. A, da, i onaj mali Bejl "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Gledao Kung Pow: Enter the Fist Umro sam od smeha [roflmao] Najjaca scena u filmu: - Hey, who is he ?? - ... I don't know. ko je gledao film shvatice a dobra je i ona 'stidljiva' sa onim "viuviuviiiii" 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 sve je pocelo od toga sto sinoc nisu na rts-u pustili mandolinu... :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 za početak ću pogledati film budan, pa ćemo onda videti za knjigu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 pitch black + dark fury + chronicles ne da mi je legao ovaj mini serijal ne nego ne znam :) prvi deo pogotovo .. neverovatno kako i za 0$ budzheta mozhesh da snimish akciju koja je i vishe nego solidna, al naravno to je sve zbog Vin Dizela • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ja moram još jednom da se setim Pitch Blacka ... nabavio ja film, ali u gomili nekih, i ne znam šta je. I pustim ga, i krenem da FF-ujem tj. preskačem scene, i uspem da od onakvog filma ubodem samo i isključivo scene neke priče, diskusije i tako toga, što je učinilo da film izgleda kao drama koju nisam hteo da pogledam. Posle kad sam pročitao o čemu se radi, pa i pogledao film, uopšte ne znam kako mi je pošlo za rukom da preskočim sve one akcione scene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 talenat! ;oP a posle ti je smetalo "kako ridik zna da se pomera istovremeno sa onim stvorenjem pa da ga ono ne vidi bla bla" ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 pitch black + dark fury + chronicles ne da mi je legao ovaj mini serijal ne nego ne znam :) prvi deo pogotovo .. neverovatno kako i za 0$ budzheta mozhesh da snimish akciju koja je i vishe nego solidna, al naravno to je sve zbog Vin Dizela Bash sam prekjuche gledao Chronicles director's cut (u hd-u zomg!). Tako lejmerski, a tako jebeno dobro... Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 a posle ti je smetalo "kako ridik zna da se pomera istovremeno sa onim stvorenjem pa da ga ono ne vidi bla bla" ;oP Naravno, smeta mi i dalje! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) the stand je sjajna knjiga i dobar film, ali knjiga je bas sjajna :) secam se da sam imao toliku zelju da je procitam da sam nalozio kevu da cu bas to da radim za maturski rad iz engleskog pa sam je celu ostampao :) @topic mel gibson manije se nastavlja forever young - sta ja znam, ok film, mel je smeker to stoji, njegov film ne moze biti los, ali nije to mel koga svi volimo i postujemo (californication: "baby i'm sorry but some stupid guy takes the phone for me, he freaks out like he's Mel Gibson or something") ako kuzite sta zelim kazat :) hocu filmove sa mel gibsonom ako neko ima nek se javi na priv :) Edited January 28, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Odlgedao I Am Legend, nije loshe, mada sam ochekivao vishe. Sad skidam No Country For Old Men, pa se nadam da cu i to vecheras odgledati, pa javljam utiske :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ^^ hehe odlichan, gledao ga i u biskopu i na kompu, kole kad ce nastavak :) ledena kraljica mozda jeste ali nije kuchka nego andjeo ne diraj mi nicol ujedam +1! skidam dark fury, nekako sam uvek imao osecaj da postoji josh neshto na tu temu i evo maud me podseti na to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 odgledah cloverfield, svidja mi se trip filma skroz, da zanemarimo cudovista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts