MaudDib Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 koliko se setjam pre 4-5 dina chak i posle 6og Jagodinka osetjash prisustvo chobana u njemu tako da ne stoji ova prethodna konstatacija .. jbg bili smo u Bachkoj Palanci posle 22h a domatjin je imao sam to pivo :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Ti mora da si neki la-di-da boy ;D A sad ozbiljno, ne sećam se da sam ikad pio bilo kakvo svetlo pivo koje je bilo baš onako loše. Svako može da se pije. Pročitao sam prvo ovo kao ladyboy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Kali :D Nadam se da si ironican, ako nisi cek ne razumem www.belgradebeerfest.com ? :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Aj ovako, u svetlu rasprave o međedu koji papa lika: Ja sam napisao "Bear Feast" - prevod "Medveđa Gozba". Kapiš? :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 sad mi tek nista nije jasno :D mislim razumeo sam to za medu :D ....ma zajebi :D haahha Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Realno, ovo je neuporedivo najbolje organizovan Beer fest do sada. Odlicno obezbedjenje, odlicno ozvucenje, dva stejdza i verovatno najveci broj razlicitih piva do sada. To sto nisu uspeli da dodvedu jos neka strana piva, ne znaci apsolutno nista s obzirom koliko su napredovali u odnosu na sve predhodne godine. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 najvetji broj razlichitih piva ?! i meni je malo izlishen TEKNO stejdz .. mislim molim vas. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ali bear feast...suze mi idu... pazite ovako...zivimo u srbiji gde svakom prosechnom alkosu ne predstavlja problem kvalitet nego kvantitet tako da ono...i da je bilo haina i amstela opet bi se vratili na jelen i chobana i bilo bi vam cool jer vazno je samo da ga ima!!! PS : ja na taj fest vishe ne idem od kada su hteli da me tuku jer sam u rukama imao guaranu Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 tek sad videh topik.. meni je vopi od borovnice bilo bljak, a najvise sam pila lav toceno - nikad pre nisam probala 'lava' omg. lolo za bear feast, ali jos veci lol za kalija koji ne razume foru. i da, da ne zaboravim: :D Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 :D lokujte topic da mi se ljudi ne smeju :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 beerfest2008 20-24.08.. lokacija : ušće .. Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Hvala što si nas obavestila za ušće, baš bi se smorio da sam se našao na onoj livadi a nigde piva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 I'll be there. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 jel to na uscu zbog medveda ili ? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) To je da bi vi prelazili 2 mosta, a mi nijedan :) Edited May 21, 2008 by KreatoR^NbG Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 al su zatu "sve droge za nas nula, jači smo od droge i red bula" el o el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 To je da bi vi prelazili 2 mosta, a mi nijedan :) Kad predjemo 2 mosta,opet smo na nasoj strani! Where's your god now?! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 pa i ne baš ovo je srem, vi ste u banatu, između je dunav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 glupo je sto menjaju lokaciju...ipak je ovo postala tradicija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 vishe prostora da se napravi pravi vashar. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 i meni je sranje shto ga pomeraju, kao tradicija i nije losh prostor, ali ovako je praktichnije da dopuzim gajbi :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 ja bih birfest stavio na neku livadu između ledina i surčina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 ma u indjiju! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 austrougarska, matori, kapiraš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts