G!!! Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Raspadnem se na poslu dodjem malopre upalim malo komp da secem koljem ubijam i skontam da mi je istekla pretplata za net.... Roarrrgh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 ma, totalno je random kad ostane na retriving list... meni je usao posle 2 min cekanja, a dok sam cekao po 20min na ''retreiving'' - nista. nego, zna li neko da li ima veze na kom sam regionu kreirao lika? tj, da li sa istim likom mogu da igram na usa i na eu serveru? ne zelim da izadjem sad iz igre, posle ovoliko cekanja.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) usha sam kaman! inache probo sam dudjem i na ameriku pre i nisam uspeo tako da bolje pokushavaj evropu pa kad upadne upadne. kurac, ulogovo sam se, vidim lika al kad kliknem resume game da mi error loading game account :\ Edited May 15, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 jel se desilo ovo nekome? http://kotaku.com/5910360/game-breaking-bug-discovered-in-diablo-iii Tima sto setaju templara i treba da puca! Striktno solo! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
junacina Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Ovo je zesci fail da ne mogu da opisem. Dva dana ne mogu da se ulogujem uopste da vidim na sta igra lici. Edited May 15, 2012 by junacina Quote Disciple of Khaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 takođe, ja sam uspeo jutros pre posla, ali džabe mi to bilo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 ja sam stigao do entova, pa sam popio dc.. od onda nista.. nvm, sad jedan LOL pa ce valjda da se smiri malo guzva.. ionako sam uzeo sutra slobodan dan, mogu celu noc da mastim :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 A da stave smradovi cap i queue -_- Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 ja se igram od release + spavanje. Jeste frka ali jedno 10 minuta cimanja i uleteo sam svaki put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Sad udjoh posle 3-4 pokushaja, jedno pola sata sam iskulirao. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Nego... pokupio sam cudan loot : ) Blacksmith recipe.. Stavio sam u spojler zato sto ne znam da li je nesto kao super rare secret drop i zezanja kao u d2 : ) Jel ima neko neku predstavu? Edited May 15, 2012 by v27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nemam predstavu ali ja sa dh na 26lvlu imam 350 deksteritija i 285 dpsa. Ure doing something wrong. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 +80% mf :) pusti me da se igram vidis da padaju dropovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Tesko da ce biti super rare secret drop u prvom run-u dan nakon izlaska, mislim koje su sanse :S Inace Retrieving Hero list, a vi kako te? Edited May 15, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Ja dobio neki legendary item ! monk head... ali sam level 17 , a item level 10.. QQ TO THE AUCTION HOUSE ! serveri jebu i s aukcijama.... JE BI! Edited May 15, 2012 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Kupih cd, jel normalno da ide jako sporo instalacija ili je do diska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Normalno je. Inace bas hejt na celu situaciju. Znali su koliki je hajp, znali su koliko je bilo sam preordera, i znamo koliko para imaju a nespremno docekaju launch :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Pa nemaju toliko para zato sto su trosili shakom i kapom,nego zato sto su shtekali i zaradjivali (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 STA KOG KURCA!?!?!? uspeo sam da upadnem, i nestao mi je barb sa kojim sam igrao prethodno, bacio me direkt na char creation window i posle toga nemam barbiku kog sam napravio... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Da tnisi menjao server? ako si igrao barbom na EU a usao na US , nema ga tamo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) nvm reseno.. Edited May 15, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Cisto da se nadovezem, malo istrazivah.. ovaj recepat sto mi je ispao : ) Staff of Herding Je za nesto kao Cow Level - naravno niko ne zna posto niko nije sklopio jos uvek, ali par ljudi ima 2-3 dela. Veliki je gold sink da bi se napravio uopste, i izgleda da se koristi samo jednom. Crafting staffa je 50k + jedan od 6 itema se prodaje za 100k, a ostale treba farm. Pecurka i Shin bone su u prvom Actu. Ostalo trazim za sada. To je samo za normal, a onda ima fkors za svaku tezinu i drugi su ingredients Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Hej, cekam gw2 i nacekacu se, igra mi se nesto u medjuvremenu. Ne zelim da gubim vreme sad na citanje 50 recenzija i sto postova. Jel moze neko ukratko da mi kaze, da li ga vredi uzeti da se malo sigram. Kontam da ste svi zaludjeni za d3, ali ako moze neko objektivno misljenje? Igrao sam i d2, kul mi je. Zanima me multiplejer, jbg nemam nikoga koga znam da igra tako da bi izgleda morao da se snalazim za party. Osim toga sta mogu da ocekujem od igre? Iskreno bas mi treba jedan odgovor kao da objasnjavate coveku koji nikad nije video igru zasto treba da je proba. Bas se lomim dal da kupim veceras, pa mi recite da ili ne i zasto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Jel moze neko da mi posalje guest pass ? Castim pivo u kornjaci ! ( umro telefon sa autentikaotorom , do sutra uvece sam bez code-a :( ) Quote PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Jel igra neko Wizarda, kako ide skillovanje? Znam da sam u D2 dolazio do 30 levela sa samo potrosenih 5-6 skill poena, i onda kad dodjem do 30. sve krknem u Frozen Orb (poz). Jel mozes ovde vise puta kliknuti na skill i vredi li cuvati skill poene za kasnije? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts