killYg0r Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 kao da niste igrali d2 nikad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 razmaženi casualci Ozbiljno, koji je upgrade path na bilo koji rok? Ako padnu 3 sranje legendary itema ja mogu 2 da uradim salvage i da rollam dvaput enchant da ovaj treći učinim 0.1% upgradeom nad žutim fodderom - jebo takav legendary :p samo nisi riftovao dovoljno i u kontinuitetu, pogotovu u ranim jutarnjim casovima, jer tad padaju najbolji legendariji.. ;D sad stvarno, ako oces upgrade na opremi i brda forgoten soulova, nadji nivo tezine na kojem mozes da ocistis rift za ~10min i da zavrsis bounty act isto tako brzo. nivo gde 2 shotujes bele mobove i na elitama se ne zadrzavas vise od 30sec (kao kad izadju iz chest eventa). napunices stash forgoten soulovima za dan, dva a imaces sigurno i neki upgrade odma, bez prethodnih odlaska kod babe za enchant. mozda nekom nije zanimljivo da 2 shotuje sve oko sebe, ali to ti je jedini siguran nacin da napredujes sa gearom u razumnom roku. takva je igrica, jebiga.. ja bih isto voleo da diablo na t6 dropuje item koji ne postoji na tezinama ispod, pa da se covek i potrudi da ga farmuje u nadi da ce ispasti neko legendary op ludilo koje niko nema.. ovako, isti item dropuje t1 i t6 diablo.. logika kaze da onda odradis 10x t1 runova, umesto jednog t6. ja sam do pre 2 nedelje farmovao t1, al mogao sam da radim i t3.. sad farmujem t3 kao sto sam tada t1 i uvidjam kolka sam kesa bio, a mislio sam "mogu ja to, daj da radim t3, veci drop chance, bolji itemi.." :) tako da, oces iteme > smanji tezinu, oces challenge i fun > povecaj. a na kraju cemo ostati svi da kukamo za lose dropove i statsove, i na normalu i na torment sestici.. :D Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Da bi nabudžio opremu da igram T1 treba mi oprema sa T1 - Blizzarde na kurac te nabijem... Meni su najbolji non-set itemi pali sa normala, a set itema imam ukupno 5, na 3 razlicita heroja, tako da tormentom ne moras da se opterecujes. Radi bountije, imas grupe non-stop po LFG kanalima, cekaj da te useru neki itemi i onda je lagano. Sve shardove trosi na source, juri Mirroball sa 2 dodatna magic misla i to je to, ostalo ce doci jako brzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 ^nista nisam razumeo, kako funkcionise bre to, ja pikam samo obicna runove...kakvi bauntiji, lfg, shardovi, moze kratko nubovsko objasnjenje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zr.ninja Posted April 16, 2014 Popular Post Report Share Posted April 16, 2014 (edited) To je adventure mod bounty runovi, 5 questova po svakom aktu random rasporedjeni. Kad se uradi ceo jedan akt, tj. 5 questova u njemu dobija se horadric cache kao nagrada od Tyraela. Oni imaju odredjeni loot koji uvek izbacuju i neke legendarne iteme koje mozete samo preko horadric cache-a dobiti. Evo vam i spisak tih itema, podeljenih po aktovima: http://www.diablohub.com/database/sorting/bounty-bags Ljudi obichno rade normal split bountije, ide najbrze, 4 choveka u 4 akta odvojena, zavrshi se za 15-20 minuta i u proseku svi dobija 12-15 rift shardova, shto mu dodje 2-3 rifta po choveku. Samo stavite tezinu normal i public game, svi farmuju ko ludi nije teshko naci grupu. Kao nagrade od bountija dobijaju se rift fragmenti, treba vam 5 komada da otvorite Nephalem rift. Rift je random instanca sa random mobovima, nekad su polu prazni, nekad imaju brdo elitnih, nekad 10-15 goblina na jednom mestu, ponije i medvedice, cow level takodje. To vam je najbolje mesto za farmovanje legendarnih itema, josh su nedavno u patchu povecali drop rate. Na kraju rifta, kad ubijete dovoljno chudovishta pojavljuje se bos, koji ima dobre shanse (70%) da ispusti forgoten soul i blood shardove, na t1 ispusti 45-50 blood shardova. Blood shardovi se koriste kod Kadale za gamble, koji takodje ima shansu za legendarne iteme, ne preveliku ali ima. Plus kao bonus vi birate za koji slot hocete legendarni item. Edited April 16, 2014 by Zr.ninja 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 (edited) brisem post jer je ninja napisao isto sto i ja! :D Edited April 16, 2014 by Shomi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 (edited) mislio sam da ce ovo desiti :D reko dal da pishem ili ne :D Edited April 16, 2014 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Fala drugari:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Fala drugari:) Sve ovo se naravno odnosi na RoS... ili... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Yep... I kada sa jednim likom otkljucas Adventure mode, i sa level 1 altovima mozes isto da radis. :) Svi aktovi otkljucani, mozes cak i riftove da otvaras s njima, neprijatelji se skaliraju prema tvom levelu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 nema veze, pikao sam sa nekim random ljudima cydea/asmodan run, pao mi neki fin legendary belt:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Samo da dodam josh neshto a nisam tamo napisao. Legendarni iteme se dele na non torment i torment only legendarne. Torment only legendarni podrazumevaju igranje na Torment 1 tezi i navishe. Evo i spisak tih itema, to su vecinom end game setovi za odredjene klase: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10189299133 Kadala aka gembler nema mogucnost da vam izbaci Torment legendarne, samo ove obichne legendarne ali ne brinite ima i tu brdo itema dobrih. Evo vam i crafting mats guide u sluchaju da neki dobar recept da dobijete, pa da znate gde da farmujete: http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations Samo obratite paznju na Where to farm, to je najbitnije za svaki materijal. Evo vam i buildovi sa DiabloFans-a, pa isprobavajte neke buildove dok ne nadjete ono shto vam odgovara: http://www.diablofans.com/guides Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Padne mi veceras Danetta's Revenge, solidan roll, samo jos soket da reforgujem! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Kad-bi-dala je dala sinoć lep source, šlepao sam se sa drugarima po T1 riftovima i od bloodshartova dobio konačno nešto korisno, naravno spucao sam 3 lost soula jureći uzaludno 10% crit umesto 8.5 ali bože moj dropuje legendarnog đubreta koliko god :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Coyote helped a nigga out, dao mi je neku sekircinu koja mi je olaksala zivot. Hvala na tome! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Nema na sto ^^ ako padne jos nesto da valja cu te /w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Coyote doneo srecu i drugom niggletu kad je ubijao Malthaela sa altom. Dobih legendary a da nije sranje! o/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 imam jos nekih low level itema, xbow 2.1k za cetresneki nivo sa soketom, sekiru i 2 belta na int i strenght ako hoce neko neka se javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 hocu ja bow za demon huntera:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 poludeo sam sinoc... izbacim iz crusadera (koji mi je sluzio kao dodatni stash) sve legendarije na pod, a bilo ih je skoro pun inventory, leavujem game i kad sam se vratio sa drugim stash likom da ih pokupim, nestali svi itemi lvl 70, ostao mi samo neki bedan helm lvl 65. izgubio sam zelju za igrom, momentalno.. jos su ti bili neki 2h weaponi namenjeni za crusadera koga sam levelovao juce, svo djubre sto mi je padalo sa wizardom a nije mi trebalo. srecom imao sam matsa i recepata, pa sa iskraftovao nesto na brzinu za tog crusadera, jedino mi je zao sto je nestalo 25 forgoten soulova.. tako da, pazite se sta ostavljate na podu kad leavujete game, da ne ispadnete debil kao ja mozda nekad u buducnosti. :D Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Meni to nikad nije ni palo na pamet da uradim, nije mi logicno da ostane kad udjes sa drugim likom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 poludeo sam sinoc... izbacim iz crusadera (koji mi je sluzio kao dodatni stash) sve legendarije na pod, a bilo ih je skoro pun inventory, leavujem game i kad sam se vratio sa drugim stash likom da ih pokupim, kako si dobio ovu ideju da izadjes i da te ceka nesto kada je svaka igra za sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Verovatno se istripovao da igra D2, pošto je tamo moglo da se muleuje ako baš brzo izađeš i uđeš u private game. Pitanje je šta toliko drži u stešu pa nema mesta da razmeni međ' likovima. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 ne, u partiju sam bio sa ortacima... gomilu puta do sad se desavalo da se pobacaju neki nebitni itemi na zemlju, kao i neki legendary matsi (liquid rainbow) i oni stoje tako tu, sve dok traje party. mogao sam da ulazim i izlazim sa likom, uvek stoje tu na zemlji. kao sto rekoh, ostao je jedan jedini legendary helm za 65lvl koji sam dobio tog dana, svi ostali koji su lvl 70 i koji su dobijeni ranije, nestali su sa poda. zasto onda nije nestao i taj helm? :) ocu da kazem, siguran sam da sam vidjao ranije legendari recepte i iteme koji bleje na zemlji, sve dok host ne izadje iz partija. e sad, mozda je problem sto sam bio 65lvl u tom trenutku, a ti itemi su za 70ti, ili su dobijeni u ranijim gameovima i samo su nestali. @shw u stashu drzim ono sto mi treba i sto ce mi mozda trebati za wizarda (koji je main), kao i gomila matsa, gemova itd. u crusaderu koji je do juce bio lvl 1 i sluzio kao stash, 2h axe, shielovi i ostala sranja koja su mi dropavala a nisu trebala sa wizardom. takodje, namenio sam ih za crusadera nekad, kad odlucim da ga izlevelujem, a to je bilo bas juce. :) u svakom slucaju, debil sam sto nisam prvo probao sa 1 itemom, nego sam odma sve izbacio... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 A stash ti je pun? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts