Dule_smor Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Au, pa nije valjda bas tako. Ja sam mislio da je kao u dvojci sa procentima za drop nekog itema na nekom bosu koji rastu sa levelom tezine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Ne. Boss runovi ničemu ne služe osim što su dosadni :) Loot tableovi su baš retardirani od 2.0 i deluje da sve što postoji ima istu šansu za legendary ili set item. 90% legova koji su mi ispali od 2.0 su bili iz normal chestova, dok recimo respl. chestovi mi daju najčešće samo plave iteme i neki gem. Igraj kvestovi ili actove koji su ti zanimljivi, meni to deluje najrazumnije :) Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Ja se izvinjavam, ko je Stojser na battle.net-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 To sam i ja hteo da pitam:) Ne. Boss runovi ničemu ne služe osim što su dosadni :) Loot tableovi su baš retardirani od 2.0 i deluje da sve što postoji ima istu šansu za legendary ili set item. 90% legova koji su mi ispali od 2.0 su bili iz normal chestova, dok recimo respl. chestovi mi daju najčešće samo plave iteme i neki gem. Igraj kvestovi ili actove koji su ti zanimljivi, meni to deluje najrazumnije :) au, pa bas bezveze onda:(...btw, meni nije ispao nijedan set (zeleni) item do sada, ako je to isto kao u dvojci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Ja radim ~1h dnevno Act1 Chest/elite/wretched mothers run. Ima legendarija i zelenih da sam dobio ali za sad nista pametno sve losi rollovi na stats... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 radite 3. act zadnji quest od onoga kada se spustate kod one paukolike plus zadnjeg bosa .Ima da prsti od dobrih itema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 ^ taj run i ovaj sto pominje lepybre, mislim da radi ceo battlenet i da ce da presuse svi dropovi na kraju :D meni je dropovalo do sad brda legendarya (uglavnom useless, koji su zavrsili na salvageu), ali nikako nesto konkretno. al svejedno, veceras kad izadje reaper of souls, jedan plavi item ce da ima veci dmg od svih ovih legendarija sto su se farmovali satima .. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 :D I onda 70lvl se uzme i opet se vracamo tu na farm :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Ja samo pichim breach the keep 1-3 i na kraju gnom u partiju. Ne znam kako me josh nije smorilo :DDDD Tek vecheras krece prava ludnica, nadam se da ce mi ovaj preorder key stici, ocu da igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 inflacija statova inc :D videcemo da li cemo moci da ostanemo ulogovani veceras pa da docekamo expanziju ili ce biti guranje u 12 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 ^ na blizzu sajtu preporucuju da ostanes ulogovan u igrici i onda kad exp bude online, samo upalis 5 act i peglas.. to za one koji su preorderovali key :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 jel ima neko da uzima collectors edition a da ne igra hearthstone ? dobijaju se neki kodovi za karte, dao bih cs go u razmeni ako nekome ne treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Ne bobijaju se kodovi koliko ja znam. Dobiješ direktno dekove u svoj HS. 1 card pack dobijaju oni koji pazare regular RoS, 3 packa za collector ed. Važi i za box i za digital verzije. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 http://us.battle.net/d3/en/blog/13393435/unlock-expert-card-packs-with-reaper-of-souls%E2%84%A2-3-20-2014 ako kupis kutiju, u njoj ces naci kartice sa kodovima :) 1 za obicnu verziju, 3 za CE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Jel mi što smo se zajebali pa dali jizzardu pare imamo neki razlog da igramo i dalje kad izađe ekspanzija ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 kace bre ta expanzija da krene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 ovaj shek se drogira :D imas strimove iz azije koji su vec lvl 70 pa gledaj! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) http://us.battle.net/d3/en/blog/13393435/unlock-expert-card-packs-with-reaper-of-souls%E2%84%A2-3-20-2014 ako kupis kutiju, u njoj ces naci kartice sa kodovima :) 1 za obicnu verziju, 3 za CE Moja greška. Ja sam uzeo digital i dobio card pack direkt u HS. Nisam skont'o da je box varijanta sa papirić kodovima. Edited March 24, 2014 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 ovaj shek se drogira :D imas strimove iz azije koji su vec lvl 70 pa gledaj! Pa ja nisam kupio RoS! Ako je lvl 70 zaključan iza još $30-40 dolara i'm out - najgora kupovina ikad, 1500 kinti za cca 15 sati igranja i čudan osećaj u ustima Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Jebes exp, pikamo d3 dok ne nabudzimo sve likove na 60lvl pa cemo da vidimo (znaci jos 10 dana:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Najbolje da ću još koji put da prelazim igru, i ovo jednom mi je dosadilo pred kraj - ceo Act IV mi je bio ko robija Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Stvarno je ocajan, ne mogu da im oprostim act IV i oltan Kulle run u act II. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 70. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Kili prvi Barb Srbije! Jes malo dosadna prica, al ko igra diablo zbog price:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Kili mašina Jes malo dosadna prica, al ko igra diablo zbog price:) Nešto mi se ne mili farmati soma sati opremu koja je krš u odnosu na RoS salvage Sve u svemu, mudriji sam za $20, ako neke pare budem trošio na blizzard u budućnosti biće na poštarinu za uzorak stolice koji ću im poslati 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts