shw. Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Dajte tagove pa da se sigramo Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Ja kupio juce igru na ovom popustu. Ako ima jos nekih noobova koji bi pikali samnom dodajte me stojser#1587 za sad igram WD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Dulesmor#1445 Al ocu prvo sam da predjem celu igru zbog price, pa posle pikamo zajedno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Ocajna je prica :c :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 (edited) http://i.imgur.com/V1wGXcX.png pise da popravim error bellow a error bellow ne postoji. koj q http://i.imgur.com/IDlaMVz.png nece ni sa kartice. kad pogresim neki br namerno pise mi da je tu error. kad je sve tacno samo mi pise gore da popravim error, a ne pokazuje gde je(jer ga nema).. jel se desilo ovo jos nekom? Edited March 17, 2014 by Makondo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 tako slicno je i meni pravio problem, pa sam cimao banku da mi odmrznu sredstva, probao ponovo i prihvatilo je...kaze valjda da ne moze sa verified by visa, vec samo sa obicnom visa karticom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 (edited) ja sa mastercardom nisam imao problem.Ali cudno mi je sa paypalom da nece posto obicno meni kad nesto nece sa masterom uzmem lako sa paypalom. Nego jel sa crusaderom moze da se igra tek od 25.? Edited March 17, 2014 by Nemi Zmaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 da sa crusaderom tek kada izadje ROS ajde pravite rur clan.. :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 (edited) Napravimo klan RuRL! Edited March 19, 2014 by Ivan^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 PPK! btw, zar crusader nece moci samo ako se kupi reaper of souls? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxaxa123 Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Iskoristite popust https://eu.battle.net/shop/en-us/product/diablo-iii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 da da crusader samo sa ROS expanzijom. Ali reko, posto ima da se izabere kad pravis novog lika,da mogu da ga napravim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 E par piranja samo...sto nije kao u dvojci da ti sam da da rasporedis stats poene nego ih automatski rasporedjuje, ili onaj reset sluzi za to? I koliko se isplati trenirati artisana, jel moze bas neki do jaja item da craftuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Automatski ide, posle cesh ti kad budesh dobijao paragon nivoe sam rasporedjivati. Budzi artisane, trebace ti svakako, nije ih teshko nabiti na lvl 10, to ce ti ici usput. Problem je samo shto nema AH vishe za matse, ali kontam da ih nije teshko levelovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Pa sta znam, nesto ne nalazim mnogo onih crafting materialsa, a samo sam jednu knjigu nasao za recept za item, valjda ce kasnije biti vise toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 (edited) Pa kad si fresh char i imas low item find...bice vishe svega posle...to the point of "ne prestajem sa klanjem za manje od rarea" =o) Za leveling ti matsi reLANo ne trebaju, leveluje se trening stranama/knjigama koje ce da krenu sve vise da kaplju kako vreme odmice...matse generalno ne nalazis nego dobijas razbijanjem stvari koje bi inace vendorovao da kraftujes nesto da ti popuni item slot koji je bas postao obsolete, inace samo leveling napred bez okretanja. Mada ja nisam upailo igru mesecima, moguce da se svasta nesto promenilo sad kad su uveli loot 2.0 De si bre Dule 100 godina ej! Moje pitanje za ostale koji i dalje igraju je: ako ja imam witch doktora koji se, apsolutno nicim izazvano, zove DoolehSmook, da li ljudi sa kojima igram vide ime mog doktora ili samo moj battle tag? ;o))) e da, edit za super iteme =o) dobrih recepata ima malo dok levelujes, na max nivou postoje rare dropovi koje ces da juris kao i ostale iteme samo sto posle farmujes i matse za kraft i to je to...u ekspanziji je mega stvar sto imas artisana koji moze da reforguje item tako da ako nesto dropuje sa statom koji ti ne radi posao ti odforgujes int i stavis agi i cao zdravo (ja recimo kad kraftujem imam smesnu srecu da uvek ispadne stat combo koji mi je tragican tako da je meni ta fora super) Edited March 18, 2014 by Kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 battletag ime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Pa kad si fresh char i imas low item find...bice vishe svega posle...to the point of "ne prestajem sa klanjem za manje od rarea" =o) Za leveling ti matsi reLANo ne trebaju, leveluje se trening stranama/knjigama koje ce da krenu sve vise da kaplju kako vreme odmice...matse generalno ne nalazis nego dobijas razbijanjem stvari koje bi inace vendorovao da kraftujes nesto da ti popuni item slot koji je bas postao obsolete, inace samo leveling napred bez okretanja. Mada ja nisam upailo igru mesecima, moguce da se svasta nesto promenilo sad kad su uveli loot 2.0 De si bre Dule 100 godina ej! Moje pitanje za ostale koji i dalje igraju je: ako ja imam witch doktora koji se, apsolutno nicim izazvano, zove DoolehSmook, da li ljudi sa kojima igram vide ime mog doktora ili samo moj battle tag? ;o))) e da, edit za super iteme =o) dobrih recepata ima malo dok levelujes, na max nivou postoje rare dropovi koje ces da juris kao i ostale iteme samo sto posle farmujes i matse za kraft i to je to...u ekspanziji je mega stvar sto imas artisana koji moze da reforguje item tako da ako nesto dropuje sa statom koji ti ne radi posao ti odforgujes int i stavis agi i cao zdravo (ja recimo kad kraftujem imam smesnu srecu da uvek ispadne stat combo koji mi je tragican tako da je meni ta fora super) Dosta stvari se promenilo sa patch-om 2.0. Nema više knjiga/scrollova kojima lvluješ artisana nego se za to koristi gold (ili novi matsi za lvl11 i preko u RoS). Mislim da nije preveliki izdatak lvling artisana, a može da bude od koristi (ne vidim na šta drugo bi trošio gold osim na repair cost koji, ako ne igraš kao kamikaza, je zanemarljiv). Ima nekoliko low lvl setova koji se kraftuju, takođe i legendary oružja nisu loša (iako je drop rate planova relativno nizak). Na max nivou su pre nekog vremena dodali of dex/int/str/vit planove za chest/gloves/bracer koje ćeš verovatno praviti kao svež lvl 60. Rekao bih čak da je za HC, crafting a must. Ja sam obilato koristio crafting na HC (i to osnovne planove koje dobijaš samim lvlingom artisana), jer se ne igram sa AH - koja je danas ionako ugašena. Svi itemi se sada salvaguju u jednu vrstu matsa bez obzira na item lvl (sivi/beli u bele matse - common, plavi u plave - exquisite essence itd.), i to treba imati na umu pošto se isti matsi koriste i za max lvl crafting. S obzirom da ti na low lvl, pri prvom prolasku kroz priču (i drugom ako resetuješ quests), sto posto pada legendary od Act end boss-a, i ako igraš softcore na normal, crafting možeš i da zapostaviš, ali kao što rekoh, na šta drugo bi potrošio gold. Jedino što ne treba raditi je bacanje golda za kombinovanje low lvl gemova, pošto kako se lvluje lik tako dropuju sve složeniji gemovi, do max lvl flawless square gemova, valjda se tako zovu, koji moraju da se combine u bolje verzije. Crafting čak i ne izgleda toliko uzaludan kao pre, pošto sada uvek rolaju statsi relevantni za klasu na kojoj praviš item (ne možeš da napraviš int item na demon hunteru npr). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Apgrejduj sve kraftere, trebaće ti posle Materijale za kraftovanje osim retkih dropova dobijaš tako što cepaš selvidž kod bleksmita Ima i nekih posebnih materijala koji dropuju za pojedine legendary iteme Ne smaraj se sa kraftovanjem i selvidžom do maksimalnog levela, već samo skupljaj gold Materijali imaju lvl isto kao i itemi, tako da ti ne treba ništa lowlvl što skupiš, niti bi trebalo da selvidžuješ Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 juce iz cista mira nisam mogo da kupim igru ni ko gift ni za eure.. sad kupio lagano, a mail ne stize... koj kurac vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Kontaktiraj Support. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 pa jesam 30 sekundi nakon sto sam video da nema maila. evo odgovri mi sad covek, kaze evo key za drugara. mail sa keyom nije stigo ali mi je gm dao key. malo su debili ovi iz blizzarda, em sto nece pare da mi uzmu, em sto kad ih uzmu ne mogu mail da posalju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Ako sam ja dobro razumeo ja treba da kreiram još jedan battle.net account da bih sebi kupio DIII za $ kao gift za svoj EU account ? -_- Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Pa kad si fresh char i imas low item find...bice vishe svega posle...to the point of "ne prestajem sa klanjem za manje od rarea" =o) Za leveling ti matsi reLANo ne trebaju, leveluje se trening stranama/knjigama koje ce da krenu sve vise da kaplju kako vreme odmice...matse generalno ne nalazis nego dobijas razbijanjem stvari koje bi inace vendorovao da kraftujes nesto da ti popuni item slot koji je bas postao obsolete, inace samo leveling napred bez okretanja. Mada ja nisam upailo igru mesecima, moguce da se svasta nesto promenilo sad kad su uveli loot 2.0 De si bre Dule 100 godina ej! Moje pitanje za ostale koji i dalje igraju je: ako ja imam witch doktora koji se, apsolutno nicim izazvano, zove DoolehSmook, da li ljudi sa kojima igram vide ime mog doktora ili samo moj battle tag? ;o))) e da, edit za super iteme =o) dobrih recepata ima malo dok levelujes, na max nivou postoje rare dropovi koje ces da juris kao i ostale iteme samo sto posle farmujes i matse za kraft i to je to...u ekspanziji je mega stvar sto imas artisana koji moze da reforguje item tako da ako nesto dropuje sa statom koji ti ne radi posao ti odforgujes int i stavis agi i cao zdravo (ja recimo kad kraftujem imam smesnu srecu da uvek ispadne stat combo koji mi je tragican tako da je meni ta fora super) de si kole bre sto godina, jel ide u kafanu taj dulesmuk! :D Apgrejduj sve kraftere, trebaće ti posle Materijale za kraftovanje osim retkih dropova dobijaš tako što cepaš selvidž kod bleksmita Ima i nekih posebnih materijala koji dropuju za pojedine legendary iteme Ne smaraj se sa kraftovanjem i selvidžom do maksimalnog levela, već samo skupljaj gold Materijali imaju lvl isto kao i itemi, tako da ti ne treba ništa lowlvl što skupiš, niti bi trebalo da selvidžuješ fala za savete, nisam znao ovo za salvage:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Ako sam ja dobro razumeo ja treba da kreiram još jedan battle.net account da bih sebi kupio DIII za $ kao gift za svoj EU account ? -_- Nebre 1. Odeš na US store, kupiš kao gift, staviš svoj mejl (na koji si registrovao EU account) kao recipient 2. Stigne ti CD key na mejl 3. Odeš na EU podešavanje profila, izabereš redeem code, ubaciš key iz mejla 4. Great success Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts