Pipboy Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Kako ne možeš, odabereš quest (i checkpoint unutar questa) i nađeš bossa koji ti treba (sa sve trenutnim likom, gearom i parama). Jes da ne može baš da se bira pozicija unutar tog questa i da ponekad mora da se šipči do bossa, ali može da se odradi (a i uvek može da se protrči kroz nivo do izlaza). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Ne pricamo istim jezikom Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Kapiram šta hoćeš da kažeš, hub iz acta 2 ne postoji istovremeno dok ti prelaziš act 4, pa se slobodno teleportuješ iz jednog u drugi. Ali, i ovo što imaš je najbliže tome (uvek posle možeš da se vratiš tamo gde si stao). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 (edited) Edit: nije d2 lod, da je slicna tome bila bi jos jedna expanzija.. ovako napravili su solidnu igru Edited June 8, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Pa ne bi imala smisla igra onda sa stanovišta single playera, da svi bossovi i subbossovi budu uvek respawnovani i prisutni u gameworldu kad god ti uđeš u novu mapu. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Pa ne bi imala smisla igra onda sa stanovišta single playera Koji single player? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 ne kapirate vi u kom je Capma svetu u odnosu na vas :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Pa ne bi imala smisla igra onda sa stanovišta single playera, da svi bossovi i subbossovi budu uvek respawnovani i prisutni u gameworldu kad god ti uđeš u novu mapu. ali to je Diablo spirit. to i meni smeta isto, kao i sto ne mogu unutar jednog game-a da switchujem actove. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Imam jedno pitanje u vezi sa autentikatorom.Naime, skinuo sam win verziju, instalirao i podesio sve. Samo prvi put posle instalacije u d3 mi je trazio da unesem auth pass, a posle vise nikad, a kad hocu da udjem u acc uvek mi trazi, pa me zanima jel to tako treba.Zar ne bi trebalo da mi i kad ulazim u d3 uvek trazi taj pass? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 (edited) Da, tvoj komp je sacuvan. Sada da se loguje neko drugi sa tvog kompa na njegov/njen blizzard account i da se ti posle njega logujes na svoj, trazio bi ti opet auth. Ne brini, ko god hoce da te uhakuje, mora da te iznabada za taj authentikator ili da se loguje sa tvog kompa. :P Acc management je kompletno druga stvar, tu uvek trazi. Edited June 9, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Da, tvoj komp je sacuvan. Sada da se loguje neko drugi sa tvog kompa na njegov/njen blizzard account i da se ti posle njega logujes na svoj, trazio bi ti opet auth. Ne brini, ko god hoce da te uhakuje, mora da te iznabada za taj authentikator ili da se loguje sa tvog kompa. :P Acc management je kompletno druga stvar, tu uvek trazi. Super, hvala za odgovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 poslednjih 40 plavih i zutih pakova koje sam ubio su mi bacali quiver ili bow/crosbow... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Znaci nisam jedini.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) evo kako da se canceluje AH item :D sva sreca pa nam nisu dali polu spremnu igricu Edited June 10, 2012 by Gankaloth Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Ahahahahaahhahahahaahahahahahahahahaahahahahaahahhaahahhhhahahahhahahahahahahahahahaha.....ha... Covek bi pomislio da jedna igra koja trazi da si konstantno prikacen internet vezom na njihov server, uzima tacno vreme sa tog servera a ne sa lokalnog racunara na kojem se pokrece klijent. Znaci, ja debil, pa bi uradio ovo bolje. Ovo je ispod propusta jednog coveka, ovo je debilizam par ekselans. Zasto rage? Ako je nesto ovako banalno pokvareno tj. uradjeno pogresno, covek da se pita sta je jos moguce. Mozda tamo negde vec postoji lik koji je nasao nacin da generise nesto u samoj igri. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 najavili su u sledecem pechu cancel aukcije, a ovo je da se ljudi zanimaju dok ne dodje pech. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 ma nek se nose. dosta ljudi prijavljuje moj problem, u zadnjih 7 dana im se pc iznenada gasi Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 A vidi ovo... http://sv.twitch.tv/darkone13/b/320904034 Hardcore lvl 60, na actu 2 kako umire na... 5:36:14 ... od neceg nevidljivog ! (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Ubila ga osa. Ocigledno nije bilo uskladjeno ono sto vidis na ekranu i ono sto se desava u igri. Izgledalo je kao da su ga sve 4 ose pogodile, one zadnje 4 sto je mislio da ih je zaobisao. Cak se to i vidi na snimku, nek posalje snimak i mozda mu vrate lika. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Znam da ga je ubila osa... ali to ti je hardcore u "singleplayer" igri koja se igra na blizzardovom serveru online.... desyncuje se tako, i pozvoz. Mislim da nema teorije da mu vrate lika. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 ako pravis HC lika, na character screenu odmah pise - NECES dobiliti lika nazad, iz bilo kog razloga da je crko. ortak se tukao sa iskatuom, "vracao" ga je 3 puta u shadow vermine i gg no re. bar ga nije odvalio dvostruki izual... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Ma igrica se raspada po savovima, evo igram act 3 inferno malo da farmujem mobove i dodju elite mobovi i ping skoci na 300ms i to je to, ne pomaze nista kad spellovi ne odreaguju na vreme a mob se naravno blinkuje u mene i 1shot me, i posle oce da povecaju cene repair-a da bi ljudi bolje igrali, sredite jebane servere prvo pa onda nesto mutavite po fixovima, kupio sam igricu koja je u beta fazi zato sto su likovi zeljni para i postali totalno retardirani. Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indeed Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Igram na laptopu, dosta slabiji od vecine tih kompove vec pomenutih gore. Nemam nikakvih problema, nijednom se nije ugasio, nijednom nije zastekao, ne laga, nista :) Za sad sam zadovoljan sto se tice igre. Jeste da ima bugova, ali moze da se zanemari jer, valjda, polako "rijesavaju". :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Igram na laptopu, dosta slabiji od vecine tih kompove vec pomenutih gore. Nemam nikakvih problema, nijednom se nije ugasio, nijednom nije zastekao, ne laga, nista :) Za sad sam zadovoljan sto se tice igre. Jeste da ima bugova, ali moze da se zanemari jer, valjda, polako "rijesavaju". :) Neznam koju klasu igras i na kom si nivou tezine, ali ja igram demon huntera gde je velika razlika izmedju normalnog 60ms i 300ms, tako da mozda ti ne primecujes te lagove ali ja sigurno primetim kad klikcem smoke screen i on ne odreaguje :) Igra me sve vise i vise nervira, ovo me docekalo u pecini malo pre :) Nemogu da se kite jer imaju svoj jump + teleport, nemogu da se slow jer su po prirodi stvari brzi i jos imaju +fast, kad uradim smoke screen ovaj zlatni mob kog jedinog mogu da damage ili krene da se vriti svuda naokolo ili se jednostavno zakopa pa onda skoci na mene i sabije me, i posle kazu da oce da incrase repair cost da ne bi radili death zerging, pa nek mi onda objasne kako ovo ubiti osim ako nemas najbolji moguci gear :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 , pa nek mi onda objasne kako ovo ubiti osim ako nemas najbolji moguci gear :D RMAH Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts