Jump to content

DIABLO III pričajte - slobodna diskusija

Recommended Posts

opusteno samo, do sutra ce da podignu offical sajt (koji je sad down btw =o))

sa sve artworcima, skrinovima i intro filmovima + ce svi novinari i posetioci da pokache filmove po svojim sajtovima i tjubovima tako da ce biti lepi detalji

inache, interesantne su mi 2 stvari

prvo da d3 nije mmo ali je cooperative/bnet game

i drugo da igra vec ima build koji radi, d2 kad je najavljen samo su imali masu artworka i par skrinova

edit odgovor za ovo dole

pa naravno da je d'umro kad bar 500k posetioca klikce f5 ko mutavo =o))

http://www.diablofans.com je naravno umro :)

i drugo da igra vec ima build koji radi, d2 kad je najavljen samo su imali masu artworka i par skrinova

taj fazon... baš pričam sad sa ortakom kako su posvećeni. Godinama rade na igri i nigde nema leaked shotova, priča o gameplayu, a ne daj bože kompletnih alphi ili tako nešto

da sam ja programer koji piše funkciju koja se zove D3Barbarian::equip(Weapon w) morao bih bar ženi da se hvalim o tome noću u krevetu :)

Edited by trooper

Sa diablofans.com :)))

"Mike Morhaime showed a cinematic of Diablo 3, now we are getting a video gameplay.

The Barbarian in this gameplay fights over 20 mobs and he dispatches them easily. You can destroy and interact with the environment -- this is physix at work here. You can access the character window similar to World of Warcraft. Weapons can be enchanted. The barbarian is now doing whirldwind to deal with powerful enemies. Some lootable chests have traps ... the example given -- the chest activated a trap where many skeletal casters spawned to attack the barbarian. Deckard cain is talking in-game now in a interesting interface for RPG"

u principu ista izvedva kao d2 ali sa grafikom koja objasnjava neke stvari :)

witch doktor nova klasa ...

sada ide remix muzike iz diabla :) <3 sa sve plesom

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

http://www.diablofans.com je naravno umro :)

taj fazon... baš pričam sad sa ortakom kako su posvećeni. Godinama rade na igri i nigde nema leaked shotova, priča o gameplayu, a ne daj bože kompletnih alphi ili tako nešto

da sam ja programer koji piše funkciju koja se zove D3Barbarian::equip(Weapon w) morao bih bar ženi da se hvalim o tome noću u krevetu :)

Kapiram da su svi potpisali neke besne NDA :)

sada ide remix muzike iz diabla :) <3 sa sve plesom

aha, neki Tristram remix :) niceee

Kapiram da su svi potpisali neke besne NDA :)

da, neki Dušanov Zakonik... ako snimiš bilo šta sa posla na USB sečemo ti ruku :)

They’re wrapping up now. A guy called Russell’s coming out. We’re shaking like fuck.

ololololol

http://www.blizzard.com/diablo3/

http://us.media.blizzard.com/1901200114/_v...eplay-en-US.flv

Edited by trooper

nego govorite al nije cartoonish?????? ja ne mogu da vidim film josh

edit: sada gledam screenshotove i ono nasli su se negde na pola rekao bih izmedju cartoonish i original diablo stila mada mozda ga *ebe 3d pa izgleda tako..... ali dokle god nije kao wow ok je [=

Edited by makiii

/ignore.

neki ljudi ne razumu neke stvari!1!