Kotru Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 cini ti se :) pravili su igru da se igra sa grupom jebiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 El ima neko da je stigao do questa kada se ulazi u katedralu za leorika? :D da igramo zajedno, igram barbu 35lvl :D nightmare naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krme56 Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Neo ne razmisljaj o prici nego razmisljaj ko ima guest serial :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krme56 Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Hahahahahahahahah,dobar predlog,mada ima da se kupi za 5000,i kupicu ga ja samo posle 5tog kad legne plata jer mislim da nije to to ako se igra krekovana igrica,ne verujem da ce da bude isto i pitanje je kad ce da je krekuju i da li ce.Treba mi nesto da krenem sad ne mogu da cekam vise :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 meni se licno bas jebe za pricu :) meni je bitan samo dobar grind i OP buildovi/itemi :D mada jes prica kanta al ono... scenery je dojaja :P Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Pa xy puta je recheno da im je cilj bio da boss dropovi budu kesa. Tj da se boss farmuje tako shto se prvo nastekuje nephalem buff razbijanjem champion packova i random rare mobova. Pa onda ututji bossa dok si pod uticajem. Najbolji loot pada upravo na champion packovima i random retkim zlotvorima po mapi. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 ortak igra monka ~35 level, pala mu dva ledzenderija. oba helmet. :)))) drugom ortaku koji igra wd pao jedan ledzenderi. ja sam 30 level, danas pada diablo na normalu. trebalo mi je ~15 sati, s tim sto sam istrazio sve i lutovao sve. nije mi palo nista posebno, par dobrih zutih i to je to. ni jedan bos nije dao nista posebno, samo azmodan dao 2 zuta. jedino sam beliala igrao solo i tu sam se pomucio. azmodan pao ko od sale sa ortakom barbom, butch s monkom i wdom takodje. i da, pratio sam pricu do drugog akta, onda me je smorila i samo sam uzeo da se igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Pale mi legendary "Stone Gauntlets" , lvl 55 rukavice... prodao sam ih u roku od odmah na aukciji. @ Pricha feat. lore itd Meni prica ne smeta toliko (iako mi se ne svidja generalno, te mislim da je Diablo2 daleko bolji u tom segmentu). Tyriel mi ne izgleda ko crnac skroz.. vise mi je nekako... ko miks svih rasa. Ono sto mi se ne svidja..... MODEL DIABLA, ... pa je-bo-te.... napravili su ga ko nekog Aliena... ili onaj boss na pocetku 4tog acta, koji izgleda ko preslikan hibrid iz SC 2.... totalno su mi zafejlovali, i mislim da je zbog jebenog WoW-a koji je izasao posle d2, i oni umesto da developuju grafiku na osnovu d2 itd....isciganisali su iz wowa! PU Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 ja kontam da je djavo mrsav zato sto ga je riba embody-ovala. to je jedino objasnjenje koje prihvatam, inace da ga naprave tako mrsavog i skrnavog mi je stvarno strasno... i jes vala, lici malo na aliena. btw nagurao sam skoro 900 dps na lvl 42 fakjeah samo bubanje! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Mrshavo je to, ja imam 1000+ na 36om sa DH! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Dosao sam do pola prvog akta na nocnoj mori i jos ni jedan legendarni artikal nisam nasao. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 I previshe prica. diablo, mislim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 da smaraju me ti ingame cinematics, necu gledam animacije, ocu da farmam! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Chizro nisu pravili igricu samo za tebe! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 ne ? :| povredio si mi osecanja, ali zahvalan sam ti na iskrenosti. MARCH ON TO BLIZZARD, SLAY THE DEVELOPERS!!! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Btw cini mi se da je barb atm najslabija klasa, barem za solo igranje i to je delimicno tacno ali se radi o tome da, kao i uvek ;), moras apsolutno da imas updejtovan gear za svoj lvl a posebno sa barbom i da ne pricam o tome koliko se 2h dps itemi povecavaju kako si veci lvl tipa najveci drop koji sam ja video do 60og je bio 480 2h a na ah uveliko imas 600-700 2h iteme i to po ne nekoj prevelikoj ceni a racunaj koji % dmga bi radio kada bi promeni recimo takav item 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Danas sam obisao sve prodavnice i nema nigde CE mega fail, a necu da kupujem normalnu i CE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Rekli su da ce igra biti solo-able. Ja soliram 90% vremena sa barbom, mada, bas je sjebano, sada cu leorika na hellu da ubijam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Neke stvari su lakse solo, a neke u grupi. Inace izsolirao dijabla na hellu i picio do skoro pred kraj acta2 na infernu danas. Inferno zabada :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Neke stvari su lakse solo, a neke u grupi. Inace izsolirao dijabla na hellu i picio do skoro pred kraj acta2 na infernu danas. Inferno zabada :P U jbt, svaka cast. Koju klasu igras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 demon huntera Mobovi zabadaju ko popizdeli, a i bossovi ali kajt do smrti. Imam 30k hpa i oko 10-11k dps-a, balansiram sa heltom i dpsom da me ne oneshotuju, mada me i ovako vecina stvari oneshotuje.I ono imam dva dmg abilitija i sve ostalo su mi defensive. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Vec na hellu pocinje ta prica... Makar za mene kao monka. Ocistim sve okolo ovih zajebanih. Defanzivni skillovi i levi klik. Naravno begaljica je obavezna svuda, pogotovo u krug :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 ja resio da skupim iteme za pony lvl, i evo pizdim... em neam para, em nikako da mi se pojavi onaj mali peder za rainbow liquid.... ( ) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Danas sam obisao sve prodavnice i nema nigde CE mega fail, a necu da kupujem normalnu i CE... Kupio sam ja u Gigatronu u Uzun Mirkovoj 10, stiglo im juce tako da im je verovatno ostao jos neki :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Pravo da vam kazem igram sa monkom (14k dmg, 45k hp) i barb (66k hp, 5k dmg), ja igram wizarda (19k dmg, 26k hp) farmamo act 1 inferno lagano niko ne gine dok ne skupimo po milion golda min, i josh neki gear bolji ne idemo act2 jer mobovi udaraju 50k np :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts