AlexG Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Predlog izgleda novih srpskih registarskih tablica Jedino nisu usaglasili koja će od ovih verzija biti realizovana. LINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Pa mislim da je vreme da se promene ove nashe "bangave" tablice. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 meni je ovaj drugi najboljsi ali mislim da ce biti treci Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Zasto menjaju? Sta fali ovima? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 Jesi sarkastičan ili ozbiljan? Ove sadašnje na sebi imaju zastavu nepostojeće države, a i pre svega ružne su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Nije losa ova sa grbom u sredini, samo da grb bude malo manji posto je ovako prenatrpan, a sa leve strane iznad SRB moze isto da ide mali grbic u tom slucaju pa da ga zameni logo evropske unije na opstu radost draleta, deija i drugara za koju godinu (ovo za koju godinu stoji namerno ;)). Btw, font je cini mi se isti kao onaj na nemackim automobilima, a kapiram da su se na ovaj korak odlucili kad su videli kako se brzo vrte cifre na registracijama automobila. Ja mislim da je negde u martu (ili cak pocetkom aprila) predjena cifra od 800 000, a sad vec postoje automobili sa 824 xxx sto ce reci da nije nerealno da se cela ova 800 grupa ispuca do kraja godine, pa onda 900 do kraja sledece, a onda ce to verovatno stvoriti probleme kad treba ponovo da se "resetuje" brojac sa vec postojecim automobilima koji imaju 123 456 tablice. Mada mi doduse ovaj predlog deluje graficki suvise jadno, kao da je neko poubacivao elemente i kao ajde idemo dalje, pa se nadam da nije fejk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 @Ale Nešto ovi novi predlozi i nisu lepši od starih, ne? U redu je menjati ih zbog zastave, ali nemojmo pričati da je to iz estetskih razloga - jer to, očito, nije tačno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Vala baš. Ove zapadnoevropske, koje izgleda hoćemo da kopiramo, na prvom mestu stilski su ružne jer se kombinuju slova sa i bez serifa, što je bezveze. Font na sadašnjim tablicama je odličan i konzistentan, ako ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Meni su ove iskreno lepse nego stare. Ok, proporcije nisu dobro pogodjene i centriranje nije dobro uradjeno, ali su meni bolje, a i vise su "evropske" nego ove stare, a posto je fazon da sad svi manje vise imaju iste tablice, ne znam sto bismo mi izigravali ludilo pa smisljali neki nas dizajn sa kajsijama kao amerikanci ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 zastava iznad SRB i manji grbitj izmedju oznake grada i broja & we're in business =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 mozda onu prvu pa zastavu staviti mesto grba ta kombinacija nema Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 slazem se sa koletom, zastava i grb i to je to:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 meni se licno svidja 3 kombinacija. a ova druga bi bila dobra samo malo da srede,tipa sa desne strane izgleda prazno a onaj grb je neproporcijalan u odnosu na ostalo... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 sta znace tri cifre u sredini i dva slova na kraju? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ljudi idemo u evropu, kako da udjemo tamo sa zaostavstinom komunistichkih vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Da, tablice rešavaju sve! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ;) naravno, da resavaju, sta nam znachi dug od 20 milijardi (i to bez osavremenjene vojske) kada nemamo tablice na evropski nacin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 @Ale Nešto ovi novi predlozi i nisu lepši od starih, ne? U redu je menjati ih zbog zastave, ali nemojmo pričati da je to iz estetskih razloga - jer to, očito, nije tačno. To je zbog Nikole i njegovog "sta fali starim tablicama" [:D] [:D] [:D] Salu na stranu, to je moje licno misljenje....znaci MENI se vise svidjaju nove nego stare, ako nista drugo deluju ozbiljnije....ove sadasnje su nekako suvoparne....samo znakovi i nista drugo.....blah..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ma ne kažem ni ja, i meni su nove lepše, ali ipak nisu "Wau!" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ok, vidim da ova tema nikad ne jenjava. Naime, u jednom trenutku svake godine se javi ova spika, a poslednjih godina se ponavljaju oni "predlozi" koje je Ale stavio. Jos '93 mislim da je zapoceta... Meni je najbolje ono srednje resenje, ali sa drugacijim resenjem grba. Nadam se da ce konacno usvojiti nesto, ako nista, bas zbog one Lakijeve price o trenutnom priblizavanju 999 999. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 najvishe mi se dopada treca varijanta uz manje izmene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 au kurac, opet cu morati da se cimam za tablice...muka mi je vise od registracija, tablica, kazni, majstora i svega...prodacu jebena kola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 sta znace tri cifre u sredini i dva slova na kraju? 10*10*10*24*24=576000 kombinacija reg tablica za 1 grad (ako se izbace iz abecede č,ć,đ,š,dž,ž) inace, drzavi treba para hohoho iance, 3. table mi najkul izgledaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Mogu ja da vozim bez tablica? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 kombinacija sa dva slova ima manje nego sa tri cifre. novim tablicama će potpuno da se resetuje brojač, ali za 30 godina eto nas ponovo u problemu. rešenje je podeliti BG na nekoliko opština/reona. nego, je l se seća neko one priče za hrvatske tablice, tj. šta ide posle ZG 999 BF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts