iguana Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ja sam planirao da dam cetvrtu godinu u junu ali sam ostavio jedan seminarsk za septembar jer nisam isao do nogo sada da slikam art nuvo ili art deko objekte....bla bla. mrzi me da se cimam 90 km do ns-a da bih kao mali japanac mesetario gradom sa fotoaparatom. elem dacu to u avgustu, 2 dana posla. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Javio mi se Will Rahmer!!! \m/ Uber sam srecan.Idem da spremam materijal za snimanje ;) POKOLJ!!! ua fejkeru, snimaš za pare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 stano, grupike sa headsa obavezno :) i posebne ulaznice za prvu svirku za mene i KAT-a 'cause we're special ^_^ elem, razbijam se od NWN-a.. sacu se nahranim, operem kosu, pa u 6 nanovo na session... z0mg, nezivot megapwnage! Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 probudih se :) obozavam popodnevno spavanje kada je napolju pakao, realno, ni za sta drugo ovakav dan nije.. sada sa shooletom djavo u multiju... shoooleeeee :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Stigoh kuci, prazan grad. Sto je to lepo kad svi odu na odmor :) Ali bukvalno samo odjenom op - pola grada nije tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 danasa sam se skupavao kao puz ....nije mi dobro ....idem sada na neko pivce ...ili cu ipak jos malo sacekati don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Odlucio ja da sam nesto napravim za klopu, ovo ono ... 1. Krenem da otvorim tunjevinu, prospe mi se pola onog ulja po kuhinji. 2. Onda stavim previse sosa. 3. Onda umesto svezheg uzmem bajati hleb. 4. Onda krenem da pravim belu kafu i dok sam sipao secer upadne mi grumen istog onako poveci u sholju, prolije se okolo sve a jelda napitak postane "ziv secer". Onda sam odlucio da odustanem od spremanja klope, pa cu da spremim sobu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ispašće ti plazma na wii koji će da zapali tepih pa će ti izgoreti plaketa za prvo mesto u tekvondou! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ...i onda mu je pao monitor na glavu.. :) Da li ima ista jache od ovog Beni Hila? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ispašće ti plazma na wii Neeeceeeeeeee!!111 Meni wii stoji na plazmi! (koju nemam). Dobro mi inace ide za sad ... skoro kao ono ciganche kad se kupa pa se pere pere pere pa posle nekog vremena nadje majicu sto je izgubilo, e tako i ja sredjujem i nadjoh majicu za koju nisam znao gde je :) Sad gledam ovaj uzmi ili ostavi na B92, da malo skapiram kako to ide, citav taj koncept i sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 (edited) Malo toga, mozda neke od epizoda Mucki ;) Ladno mi se istripovao ipod - blokirao se i sada nema shanse da ga ugasim ili odblokiram! Prvi put mi se ovo deshava, sad cu da pogledam na netu kako moze da se reshi, poshto me mrzi da chekam da mu se baterija isprazni... edit: reshio sam ga - resetovao sam ga (Menu + Center Button) i sada radi normalno... Edited July 9, 2007 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 - koje govno od nekvalitetne tehnicke robe... - odoh do grada.. extra.. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Zbog tebe mome ubava srećan sam samo dok spijem Kad me u zoru probudiš dan beli hoću da ubijem \m/ Nego ona BN televizija je čudo. Preko dana Suljo iz Frankfurta pozdravlja rodbinu u Tuzli, a uveče idu spotovi "Radovane siđi sa planine, nisi siš'o četiri godine". Only in Bosnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 bila juce na roshkama da ostruznice i sjebala noge. juce me sve zivo bolelo, danas je vec malo bolje. kad se "oporavim" krecem s trcanjem :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 bolje brzo hodaj...mene bi bas smorilo trcanje po ovoj vrucini :) inace..prijavila sam se za exit za myexit 15 minuta slave da pustam one moje bangave smajlije :D evo jedan frishki : Shot at 2007-07-10 step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ^ a sta je ovo zuto... krompir? :) bio na 'sketu, crko dobrano, sad gledam festival suncane skale lol. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 polozio sam analizu OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 gg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 no re Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Proradio phorum! :) Ceo dan se smaram na poslu, a imam milion stvarchica da zavrshim vam posla... Skoro cu da zapalim. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Odrala me keva u kuglanju na Wii-ju ... Katastrofa :S Danas dan odmora, čiling et houm i žvakanje uber dobrog sladoleda ... Kiša je napokon stala, posle jedno 10-tak dana, tako da sam super raspoložen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 OCISTIO SAM GODINU KO JE SAD SMART PRETTY GEEK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 bio na vidikovcu (zomg samo 47 mionutra sa b kose do trzhnog centra pored meka na vidikovcu, denied!) onda do grada pa bioskop neki i sad dodjem kutji i vidim proradio forum...+josh lepo nije vrutje...milina =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 prosli su mi smajlijiiiiiii na exit ! :)) al ja ne mogu da idem..nemam kartu :( sad cu da ih posaljem dhl ,mice moje male :( :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 dakle, punchline ova 2 dana ? ili samo jednog dana nerada.. nvm : - ostao mi samo jedan ispit - palim uskoro na lannagedon sa drustvom - jurim nesto mlado - maxovacu drinking skill ovih dana za sve pare - to je to Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts