Sheyn Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 zavrsila skolu, napokon. prosek 4.7 da se zna ko je streber! veceras zuljkica i tako... dobila upalu beshike na 50 stepeni. yeah eee..tako to kad sedis na ladan beton ;) bila sam nesto sa drugaricom u setnji,smorila se i skuvala sto ne odoh negde dalje,al idem sutra :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Mozda je tezi od tvojih 20 kila, pa mu se moze :) Pa, bas je suprotno :) ontopic: Prvi dan posle mnogih da mi je dosadno. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Izgoreo sam na Adi bash. Ko mi je kriv kad imam neku svoju filozofiju da ne treba da se mazem kremom za sunchanje... Glupo, ochigledno. Bio do devojke, izashla joj sestra iz bolnice, operisala koleno, pa izblejali malo. A da, rachunovodstvo 9! Idemo matora. Josh 1 ispit i ochistio sam prvu. Ali taj ce, bogami, da sacheka do ko zna kad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 zavrsila skolu, napokon. prosek 4.7 da se zna ko je streber! veceras zuljkica i tako... dobila upalu beshike na 50 stepeni. yeah Ovo sam baš hteo da znam! Molim te, obavesti nas i kad dobiješ i da li te bole jajnici. I obavezno, ako je upala jajnika, da znamo. Jebem mu mater, stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Javljaj se na pm nesreco :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) Oh my fucking god veche... Edited June 23, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ajeao pivo posle 10 dana!!! neosecam jeazijk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 smaranje gajbi, zajebao sam se sto nisam otisao do grada Same here :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 :D oo palo sabijanje :D na sinkleru :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ja sam na odmoru. hohohohohoho... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 :D oo palo sabijanje :D na sinkleru :D bilo je nikad jache... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Kapiram da sam ozdravio. Ispit u ponedeljak valja zaleci na knjigu. 22 stepena je sada. Od ovoga prokletog hit-a osecam miris pljeskavice u stanu ffs. Pricao sam doktorom oko ucimanja vitamina radi pojacanja imuniteta i on se na to samo nasmejao, tipa sa opaskom vitamine uzimaju samo cigani jer oni ne mogu da kupe pravo voce i da je to uglavnom sarena laza. Ode moj palcebo efekat dodjavola :/ . Idem sada da jedem neke breskve \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ja sam na odmoru. hohohohohoho... mrzim te koleZa, dodushe bivshi :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Bas sam se lepo naspavao, valjda zato sto nije bilo toliko vruce napolju, pa nije bilo "tesko" :) Sad pakujem neke papire, pa idem sa Aletom malo da se vozikamo po Srbiji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ustao u 7, odvezao kevu na stanicu zapalila na planinu, bleja gajbi do veceras pa u kafic da se gleda finale....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Treba da ucim, jos jedan za uslov... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 One hell of a night... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Krecem ka Gruji :)) Nek mi je sa srecom kakvo je debilno pancevo.Sve ulice ista imena toze markovica svetozara markovica pere markovica... :) a na google earthuy vidim samo crni dim iznad panceva :( :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 uf ona aloja je chudo, imam neshto u spreju kao za rane opekotine i to, i sinoc posle onog piva sam naprskao jezik usta i glavu kao blesav alojom i probudim se maloprei mogu normalno da baratam jezikom !! najs verij najs btw jedva chekam da mi stignu kola da se vozam srbijom :D kako mi je to cool ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Ovo sam baš hteo da znam! Molim te, obavesti nas i kad dobiješ i da li te bole jajnici. I obavezno, ako je upala jajnika, da znamo. Jebem mu mater, stvarno. dobila sam 18. juce mi je prestalo. zato sam i dobila upalu besike, dobila sam a isla bosa po plocicama dva dana... a jajnici su me boleli prva dva dana al je posle sve bilo ok voodoo sine ja idem u 13. ali ovo sad mi je najgori prosek ikad :/ kakvo vece sinoc! nikad se nisam toliko prebila. popila sam vise od pola flase viskija, neke votke i bambus i za divno cudo sad me samo malo boli glava. i chika mudo se prebio a ivan je smarao celo vece zasto nema klime. pfffft btw vudu ako ti sestra ima zivot kao ti onda je trebalo da bude 5.00 i da ima neke diplome sa republickih takmicenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 na posao i subotom.na posao i nedeljom.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Bas sam se lepo naspavao, valjda zato sto nije bilo toliko vruce napolju, pa nije bilo "tesko" :) Sad pakujem neke papire, pa idem sa Aletom malo da se vozikamo po Srbiji :) Au, al cete se skuvati majku mu. :) btw jedva chekam da mi stignu kola da se vozam srbijom :D kako mi je to cool ideja Cekaj, ti jos nisi dobio auto..?! Idem da montiramo kosh u kraju! Yay! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 idem na lido popodne! zemunci,vidimo se tamo :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Skinuo se napokon Test Drive Unlimited, sad ću da vidim valja li čemu, kad već nemam prava kola da se vozikam po suncu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 i wanna thank god, my agent, tony motola from sony records...zato sto danas nije temperatura ko juche i sto mozhe da se dishe...=o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts