lazica Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 uf, ucim cele nedelje. koji smorrr. kad sam se po hiljaditi put pozalila kevi na raspad skole, pitala me hocu li da se prebacim. glupo mi je sad, a sve se mislim da ce biti bolje. jos malo pa cu da gledam tenis. omg, ja gledam tenis. :) Videćeš koliko smešno deluju ove izjave kada budeš dočekala jun na fakultetu. Uživaj dok traje. ne, za takve stvari postoji "geek part of me" koji ne dozvoljava da pomisli da sam ja sposoban za tako neshto Zna žena za koga se udala. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Polozhio ;)) dobio 5, jeee ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 E moj Kole, nemoj da se svadjamo. Da li je amalgamska plomba bolja od "bele" mozemo da se ganjamo do sutra, situacija je takva da da ni maleni stomatolozi ne mogu da se sloze oko toga. Realnost je naravno u industriji materijala. Ali zato nije lose pozvati se na zdrav razum, koji meni govori da su Blejkova pravila, iako dobra, mnogo teza za primenu od ovih za "belu" plombu. S obzirom na to kakvih sve zubara ima, uvek treba ici na "belu", plus bar znas da ce ti vise zubnog tkiva ostati u glavi. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 ajde sad odlucite, bela ili crna.. napeto je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 lol nema sta da se odluchuje, bole je mali gej kolosalnih razmera http://en.wikipedia.org/wiki/Dental_amalgam_controversy kome se chita nek izvoli +ko mi dokazhe da ima u bgd iskusan zubar koji radi sa najnovijim kompozitnim materijalima evo idem oma sada oma da mi menjaju sve plombe ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Koliko bi se samo ja iznervirao da sam navijac Partizana u ovom trenutku! (igra se u Zelezniku, a na rts2 skupstina traje li traje... i to kakva skupstina!:) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 [bla bla bla žena bla bla sekretarica bla] ovi tvoji postovi ima svima dobro da dođu kroz desetak godina :) jebo mindjushu,sjebala mi dan opet ti se đuša u nosu uplela u dečkovu kosu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 marija serifovic opet ima neki koncert, omg I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Idem da gledam Anu sutra \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 ^Seva ti paja bash. Tjale je svojevremeno gledao Roland Garros i uvek pricha kako je to kul dozivljaj. @topic: Odvez`o devojku kuci, sad cu da igram neshto. Sutra mora da se uchi rachunovodstvo josh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 smaranje gajbi, nema sta da se radi, razmisljam se da zapalim do ortaka al me jebe sto mora sutra rano da ustajem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 najduza partija dote ikada :))))))) raspadam se polako ali sigurno ako se ne pregrupisem u skorije vreme nece na dobro da izadje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Shatore sram da ti udje postujesh a nisi se isturshirao =oP i prosho si 68icom pored mog basa gledash u belo totalno, mind /off =o)) on the other hand ja sam se plahnuo i mirishem na neven ;oP sad malo istrolujem i idem da knjavam =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 ou jea... stator zamalo da ne proda [:*] sad da probam da zakuntam BRZO posto sutra moram rano da ustajem(naravno nece biti nist od toga, al tesim se) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Stigoh kuci, stvarno bila dobra partija, steta sto je ne zavrsismo, a nije bila najduza, oko chuku i nesto malo jace je trajala, tako da je to to. Inace, i ja dos'o kuci, sredio se, istusirao i tako to jer sam se bas bio oznojio i to vise puta danas, okacio one slike majica na forumu i sad i ja idem da spavam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Malo se napio, malo smo se zakachili sa lokalnim brejkerima, kao bice sranja danas, mada, kao i uvek, sve ostane na rechima... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 kad nema devojaka onda nema a kad ih ima onda nagrnu 2 bivshe, 1 potencijalna buduca, i 2 koje hoce al se meni nece :P wtf... a pre toga sam se osecao kao monah il nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 posle veselog petka, posle 5 sati spavanja ide se na smenu od 12 sati... raspascu se na poslu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 došao sam kući u 5, a ustao u 8 jer putujem. znam da ovo većini prisutnih nije ništa neuobičajeno, ali meni nije lako, navikao sam da spavam 8h, razumite me. sinoć bio prvi put na povetarcu i ne ide mi se opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Shatore sram da ti udje postujesh a nisi se isturshirao =oP i prosho si 68icom pored mog basa gledash u belo totalno, mind /off =o)) on the other hand ja sam se plahnuo i mirishem na neven ;oP sad malo istrolujem i idem da knjavam =o)) Kako sam seo u bas upalio sam stand-by mode :)))) Zamalo da promasim stanicu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 moram na kolokvijum, a najradije bih prespavala ceo dan.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Al' sam nesto tesko ustao ... u pola deset, a imao sam utisak kao da je 5, a da sam ja leg'o u tri ... mozda bih tada i lakse ustao zapravo :) Pa sad da sredim nesto telefon, pa cu da vidim dalje sta cemo i kako cemo. Pa onda finale u tenisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 mental note: ne cirkati vise nikad pelin iz plastike. Sta je to? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Kapiram da sam najveći baksuz u istoriji ... Nečega ... Karma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Sta je to? verovatno plastichno "unuche" gorkog lista =o) il mu je neko liberalno sipao pelinkovac u palstichnu chashu od 3 dl, take your pick =o) prvi dan bez kishe (juche) i danas se budim sa svim problemima koje alergija vuche za sobom, opet mi droza ne gine =o( inache chekam da me krene zhelja da napishem neke textove...a treba i da uchim...blargh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts