Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

uf, ucim cele nedelje. koji smorrr. kad sam se po hiljaditi put pozalila kevi na raspad skole, pitala me hocu li da se prebacim. glupo mi je sad, a sve se mislim da ce biti bolje.

jos malo pa cu da gledam tenis. omg, ja gledam tenis. :)

Videćeš koliko smešno deluju ove izjave kada budeš dočekala jun na fakultetu. Uživaj dok traje.

ne, za takve stvari postoji "geek part of me" koji ne dozvoljava da pomisli da sam ja sposoban za tako neshto [;)]

Zna žena za koga se udala. ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E moj Kole, nemoj da se svadjamo. Da li je amalgamska plomba bolja od "bele" mozemo da se ganjamo do sutra, situacija je takva da da ni maleni stomatolozi ne mogu da se sloze oko toga. Realnost je naravno u industriji materijala. Ali zato nije lose pozvati se na zdrav razum, koji meni govori da su Blejkova pravila, iako dobra, mnogo teza za primenu od ovih za "belu" plombu. S obzirom na to kakvih sve zubara ima, uvek treba ici na "belu", plus bar znas da ce ti vise zubnog tkiva ostati u glavi.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

[bla bla bla žena bla bla sekretarica bla]

ovi tvoji postovi ima svima dobro da dođu kroz desetak godina :)

jebo mindjushu,sjebala mi dan

opet ti se đuša u nosu uplela u dečkovu kosu?

Shatore sram da ti udje postujesh a nisi se isturshirao =oP

i prosho si 68icom pored mog basa gledash u belo totalno, mind /off =o))

on the other hand ja sam se plahnuo i mirishem na neven ;oP sad malo istrolujem i idem da knjavam =o))

Stigoh kuci, stvarno bila dobra partija, steta sto je ne zavrsismo, a nije bila najduza, oko chuku i nesto malo jace je trajala, tako da je to to.

Inace, i ja dos'o kuci, sredio se, istusirao i tako to jer sam se bas bio oznojio i to vise puta danas, okacio one slike majica na forumu i sad i ja idem da spavam :)

Malo se napio, malo smo se zakachili sa lokalnim brejkerima, kao bice sranja danas, mada, kao i uvek, sve ostane na rechima...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

došao sam kući u 5, a ustao u 8 jer putujem. znam da ovo većini prisutnih nije ništa neuobičajeno, ali meni nije lako, navikao sam da spavam 8h, razumite me.

sinoć bio prvi put na povetarcu i ne ide mi se opet.

Shatore sram da ti udje postujesh a nisi se isturshirao =oP

i prosho si 68icom pored mog basa gledash u belo totalno, mind /off =o))

on the other hand ja sam se plahnuo i mirishem na neven ;oP sad malo istrolujem i idem da knjavam =o))

Kako sam seo u bas upalio sam stand-by mode :)))) Zamalo da promasim stanicu :)

Al' sam nesto tesko ustao ... u pola deset, a imao sam utisak kao da je 5, a da sam ja leg'o u tri ... mozda bih tada i lakse ustao zapravo :)

Pa sad da sredim nesto telefon, pa cu da vidim dalje sta cemo i kako cemo.

Pa onda finale u tenisu.

Sta je to? [:D]

verovatno plastichno "unuche" gorkog lista =o)

il mu je neko liberalno sipao pelinkovac u palstichnu chashu od 3 dl, take your pick =o)

prvi dan bez kishe (juche) i danas se budim sa svim problemima koje alergija vuche za sobom, opet mi droza ne gine =o(

inache chekam da me krene zhelja da napishem neke textove...a treba i da uchim...blargh...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...