Jump to content

Veliki Brat!

Recommended Posts

iz VB-a

edit : Atelase ti nisi dostojan uopste dobrog odgovora,kad tako razmisljas,glup si dechko ajde sada idi trljaj pishu na ajsa i bad copy.

A onda sledeci post "AJS KRALJU!!1111ONE" Mozda je ludi borko upravu,da je sve namesteno :p

Jebote izgleda da je fora da se sto manje primetis da bi pobedio u VB-u,svi koji su bili zanimljivi i isticali se nisu uzeli 50k u ovih 3 vb-a...

edit..

Edited by Atelas

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa ne pobedjuje uvek najbolji :D a i ne znam sto se divite ajsu i vikleru bas su seljacine vece od ere...

cek brate da ti objasnim nesto :D

oni su kako da kazem... kloshari, i svi mi koji smo ih podrzavali znali smo od pocetka kakvi su, kakve ce fore bacati i samim tim show praviti. ajs je pokazao da je kralj!

jeste malo popio na kraju i sve to, ali... ONO NAPUSAVANJE ERE NA KRAJU NECU NIKADA ZABORAVITI !!! :))))) suze su mi krenule.

i nek ga je vala spustio, najveceg glumca a i seljacinu jelte. KRETENCINA GLAVATA hahahaha :D

namestaljka? neko spominje namestaljku? :))

pa sve je bilo jasno kad su razdvojili badcopy, jbg..

mimi jeste bila najnormalnija devojka unutra, al ljudi... :D

Bring It

Ej bre Ajs je car... Znachi slusham ga od sedmog razreda tj Nigrutinski recheno albuma i svaka mu je bila na mestu, uvek.

Lepo je rekao Vikler, da su svi u publici fejkeri najveci. A i najsmesnije mi je kad idem po Dorcolu i vidim klince od sedam godina kako na mobilnom na zvucniku slusaju Idemo Odma/Spejs Nigrutin/Bekam i takve stvari...

Njima je sad najbitnije da su dobili solidan kesh, zadrzali svoju publiku, cak je i proshirili, i poshteno isprozivali one KRETENCINE I GLAVATE MAJMUNCINE!

Pa vishe su ljudi (sokolovi) gledali kako bi "pokazali" neshto koliko su jaki ako glasaju za Mimi.

Kao mi smo crnogorchine i ne smijem dozvoljiti da nash titj ne pobijedi onu srbsku stoku!!1

Ajmo svi da glasamo, al prvo da odspavamo malo i da ne radimo nishta !!!5902

Plus su sve klinke kod nas glasale za Mimi.

Realno, bila je ovo super sezona, pratio sam je onako poprilicno, kad se sve sabere/oduzme ajs i vikler su ispali carevi sa svim svojim mana, da ipak era i pored kratkih ispada simpaticnosti ostaje velja ilic sa harmonikom, video da i onakva silikonska barbi moze biti slatka i simpaticna, cak mi je i maneken bio super.

A pevaci narodne muzike su ipak pokazali da su olos i dno.

A onaj freestyle od pre 2 nedelje je realno najbolji muzicki show na nasoj tv u duuuugo vremena. Mi stariji bi rekli jos od "hit nedelje" ili cak "obraz uz obraz"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Malo sam se razocarao kada je Mimi dobila, ocekivao sam Ajsa, no dobro...

Sto mi nisi verovao, mog'o si lepo sad da prodjes bez razocharenja :)

@ igor - za pos'o, nema frke! Cak i sad evo apelujem na ljude iz Emotiona neka me slobodno pozovu da im budem honorarni saradnik / analitichar, pa cemo preko te linije da te ubacimo kao IT shefa tamo :)

Uzeli bi pare ova dvojica da ih nisu razdvojili, moze da se kaze namesteno ako se gleda sa te strane realno, imali su najvece shanse do razdvajanja... Al opet Mimi mi se svidela kao ukucanka, nemam nista protiv njene pobede, jedino to sto je neko vec rekao - nije showman. Licno sam navijao za Milica, al sta je tu je :D

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

cek brate da ti objasnim nesto :D

oni su kako da kazem... kloshari, i svi mi koji smo ih podrzavali znali smo od pocetka kakvi su, kakve ce fore bacati i samim tim show praviti. ajs je pokazao da je kralj!

jeste malo popio na kraju i sve to, ali... ONO NAPUSAVANJE ERE NA KRAJU NECU NIKADA ZABORAVITI !!! :))))) suze su mi krenule.

i nek ga je vala spustio, najveceg glumca a i seljacinu jelte. KRETENCINA GLAVATA hahahaha :D

namestaljka? neko spominje namestaljku? :))

pa sve je bilo jasno kad su razdvojili badcopy, jbg..

mimi jeste bila najnormalnija devojka unutra, al ljudi... :D

ma nije meni sto su oni prdeli itd prvo svi zaboravljate da su njih 2 usli zajedno sto znaci da su u velikoj prednosti :D video bih da je bio samo jedan koliko bi bio zanimljiv :D elem pravili su oni sou ne kazem ja njima je mesto tamo kao i eri i milicu ali opet vece zasluge za sou idu eri i milicu nego njima 2 ci :D

i najvise sto mi je zasmetalo je to napusavanje ere mislim era njima nita tako nije rekao naljutio se ali ih nije tako vredjao realno ispali su gori od ere seljaci :D

Нема  будућности без истине.

a era je imao mikrofon pa si cuo da li je on pricao i sta je pricao?

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Nisam gledao velikog brata uopste (osim one ceremonije ulaska), pa ne znam nista o tome kako su se koji ukucani ponashali ali ne verujem da ona raspala plavusha (kada sam je preksinoc video sa onim crnim izrascima i izbledelim kvarcovanjem = fuuuj) moze da aktivira vishe ljudi od Ajsa, jer iako su to crnogorci pa nema njih vishe od 600 000 i ne zhive oni svi za veliki brat. Donekle se slazem sa Vuduum, da je Ajs dobio ove pare on bi nas sigurno zabavio troseci ih.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ma nije meni sto su oni prdeli itd prvo svi zaboravljate da su njih 2 usli zajedno sto znaci da su u velikoj prednosti :D video bih da je bio samo jedan koliko bi bio zanimljiv :D elem pravili su oni sou ne kazem ja njima je mesto tamo kao i eri i milicu ali opet vece zasluge za sou idu eri i milicu nego njima 2 ci :D

i najvise sto mi je zasmetalo je to napusavanje ere mislim era njima nita tako nije rekao naljutio se ali ih nije tako vredjao realno ispali su gori od ere seljaci :D

ako ti se svidja shou koji pravi era onda dobro :/

publika nije fejk :D ja sam licno bio tamo mozes vices sta hocs jedino kao treba da aplaudiras kad onaj celavi kaze i to je to :D a sto se tice novog serijala pa ima tu dosta likova koji bi pravili sou rambo amadeus prljavi inspektor blaza toni montano...

a cek vikler je ovu ogovarao i onda izasao i reko nije to bas tako jea ahahaha :D

PICKICA NA NA NA :D

koliko se dobije za navijanje?

Ništa, vraća se Ajzak da u 30 godina živi sa roditeljima i bratom, a Mimi je na lovu prebogate rodbine fino dodala pedeset hiljada evra, aka dolivanje čaše u more...
^

Opet je sreca na strani bogatih

btw laki zaprosi me :)
fixed

u mirin brah?

u mad? come at me bro!

@bojhinjo

za navijanje sam bio u prvom serijalu vb-a bilo je hm 400 ili 800 din jebem li ga

@leisure

dobro recimo da era nije pravio sou (kao sto jeste :D ) koga bi prozivali ajs vikler i milic ?:D sta kao mimi ? petra ? era je lik koji voli da vrati dok bi zene plakale tako da direktno ili indirektno era je ucinio ovaj VB velikim :D DOVLA BRATE PODRZI ME :D

Нема  будућности без истине.

kolko mi je drago sto je mimi dobila samo zbog ovih bc fanova

nemam nishta protiv ajsa ( protiv viklera imam jer je govnarchina ) ali ko zna zashto je to dobro ako on i sam fura "bole me brige" fazon :)

i da, era je najnizhi moguci oblik zhivota pa mi je bilo toplo oko srca kada mu je ajs rekao da naduva jaja :)))

Hehe, licno uvek ostavljam mogucnost da je pobednik namesten, ali isto tako mislim da to mozda i nije slucaj ovoga puta, a nije zato sto sam ja rekao ko ce pobediti ;)

Sad uz malo zbilje, kad sam rekao da ce Mimi izaci kao pobednica, to nije zato sto sto sam hteo da udaram kontru ljubiteljima Militja, Ajsa, Kaje i Viklera (i Ere), vec zbog mnogobrojnih razloga koji su nju doveli do toga da postane "miljenica publike". O nekima smo vec ovde i prichali, i to su razlozi koji se ticu nje same kao osobe, a drugi razlozi su pak vezani za ostale ukucane, koji su jednostavno uspeli sami sebe da zakopaju. U slucaju Militja je to dodushe uradila njegova zhena za koju mislim da mu je sahranila mogucnost pobede, dok su Ajs i Vikler zaista dozhiveli tu nepravdu razdvajanjem, ali pored njihovih ortaka i odredjene grupe onih koji ih gotive (a to su osnovnoskolci sa ogranicenim kreditom na svojim mobilnim telefonima) nema tu ko za njih da glasa. To vam je slicno kao kada je jedan od favorita u Grand zvezdama, onaj cigos zaboravih mu ime, ispao prvi u velikom finalu jer sugradjani romske nacionalnosti nemaju kesha da bash toliko glasaju. Zato su i dobro prosla ova dvojica na forumu Bureka, Blica i ne znam cega - em starije grupe ljudi ne koriste net da bi glasale na forumima, em Blic sajt nema potrebe da posecuje neko iz recimo Crne Gore.

I josh kao dodatak, ljudi generalno ne vole kada se neko stalno dere, proziva, smara i pravi budalu od sebe, sto cete najlakshe provaliti kada pogledate kako su ispadali takmicari, a sa druge strane vole istrajnost i drzhanje stavova, sto, ma koliko je dosadno bilo mozda, Mimi jeste uradila.