Dimke Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Znaci ne volim BB ali ovo je do J kako se retardiraju svaka im cast jos im i vopi dali sad samo neki jus da im prosvercuju i jaoooooo svi su gotovi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Ja guram al nece da udje, moja noga u cipele tudje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Lolzzzzzzzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 slusao sam juce pricu da ce mozda uci mile kitic posto se mrzi sa erom LOL Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Mislim da se svi plashe Ajsa i Viklera...vecina im se slihta(prednjachi Era) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 manekenka je lepa i jebozovna.ima nesto u njoj :)) mimi je samo jbj. kaya je glupa ko noc, al isto jbj. i ona sa b92 mi je simpaticna :)) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Ona barbika je nekako prijatna i otvorena, koliko sam primetio sinoć. Mislio sam da će da glumi ice queen fazon, kao sve te kvarcovane veštačke plavuše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Meni do jaja ona sa b92. Nije da je neka ribetia, al mi je simpatichna. Onaj lik shto glumi jelena u reklamama je u nekom loshem tripu. Eru netju da komentarishem, dok je Militj do jaja lik. Ajs i Vikler su posebna pricha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 shto se riba tiche moj izbor bi bio: b92riba > barbika > kaya > bosanka naravno babu ne rachunamo ona je van konkurencije :D shto se tiche ostale ekipe nije da mi je imenjak, al stvarno militj nema premaca chovek je isprashio u svoje vreme + lecheni alkoholichar shta retji vishe :D era su svom spidu pa ga svi prcaju non stop :) ajs i vikler kao jedan su dojaja, al da su ubacili samo jednog taj bi se smorio .. zato mi je i bilo nemogutje da tje ubaciti samo jednog od njih, a ovako josh kad bude jedan izashao izatjitje i drugi :) onaj jelenko i bitjko su za izbacivanje pod hitno ili tje smoriti sve. chekam da prsnu psihichki tamo negde oko 2ge nedelje, tek onda show pochinje :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Sa ovom ekipom u kuci posle 2 nedelje svi ce biti zreli za lazu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 hm meni veliko oko sada otvori ali secka mi tj ni ne secka nego jedna slika pa posle 2 minuta druga a imam 1.5 protok je li moze neko da pusti ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Lolzzzzzzzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 bosanka > all :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 moj glas isto ide bosanki, definitivno.. kaju bi odvalio, al mi je nekako odbojna posto je sada feler.. dizajnerka je isto jebozovna sa onom govornom manom, a voditeljka je isto kvalitet ali daleko iza ove tri.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Lolzzzzzzzzz vith a stajl,zove se inace jednooki dzek stajl hahahahahhahhahaah Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Onaj jelenak je mungos, a onaj meneken me ne nervira, al ne znam koji ce kurac u kuci, kad progovara jednu recenicu na 3 sata. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 aj neko da mi nadje kad skaj proziva pudlu za fekj pl x:D znaci to da vidim i woo :DDD Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 sve su mi dobre,osim zorice ofc..ali i meni je bosanka >> all :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 "cujem zubor carapa kao pastrmke dok se mreste " :DDDD Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Jebem mu mater :) Ako cemo realno (aj da izuzmemo voditeljku iz cele price) oni matorci (zorica era milic) deluju 10 puta pametnije i obrazovanije od ove balavurdije. Devojke nevaspitane, momci mutavi, jebote bas jadno. A ova dva repera imaju super fore, al za 13-godisnjake. Mada ocigledno je da vikler igra ulogu, decko ipak jeste pametan i duhovit, al jebiga mora da igra morona :) Mislim jebemmumisa, ako 2 30-godisnjaka jedinu umeju da vicu bljjj brrr i vutra vopi i tako to :) Tako da i pored najbolje volje, preskacem da gledam i ovu sezonu :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Tako da i pored najbolje volje, preskacem da gledam i ovu sezonu :( Heh, pa sta si ocekivao? Mislim da kod nas ne moze bolji show od ovoga, jbg. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 a igore koga bi ti ubacio u VIP kucu ? I sta ti zelis od VIP VB ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 golotinju, tucu i valjanje u blatu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 pa ti gledaj kechere na foxu onda! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Ne smem, onda se tucem sa drugarima posle pa se povredimo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts