Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mnogo lep dan napolju, stisno sam zube i odigrao par basketa uprkos uzhasnom bolu prouzrokovanim zhuljem na domalom prstu. sad da odmorim malo pa idem da obigram grad u potrazi za patikama, papuchama, shorcem za kupanje i cvikama.

Sad se vratio sa voznje i spremio sebi doruchak ... posle pada pwn po adi pa opet ispustanje kojekakvih zavijanja iz mozga zahvaljujuci "malchice" preobimnim knjigama...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

dosadno vam je i nemate pametnija posla?

zdravi ste, a zhelite da se podsetite ukusa onih odvratnih sirupa iz detinjstva?

schweppes ima reshenje za vas: red bitter orange! garantovano odvratnije od agesivnih rastvora za ispiranje usta!

gospode kako ja zazhalim svaki put kad probam nesto novo iz shvepsove palete...

stoka bezobrazna imaju onaj clear lemonade i ovo crveno bljutavo djubre, ali ginger ale da uvoze za ovo trzhishte netje...smradovi

on a side note, sem lepih prizora mlade zdrave zhenskadije u gradu, danas je nebo iznad beograda upadljivo lepo, do te mere da mi je zhao sto nemam foto aparat da odem na "obronke bezhanijske kose" ;o) i shkljocam malo u oblake...zaista predivno

i meni je crveni shveps tuzan, dok su mi ona dva "stara" skroz dobra.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

brate od crvenog schweppesa sigurno, natrpan je vestachkim zasladjivachima tek toliko da deluje laksativno (ne zme da se popije 4l dnevno) ali ne dovoljno da blokira gorchinu...tj nije ukus losh koliko bi bio bolji aka isti ko fanta =o) da nema tog gorkog momenta vec da je skroz sladak

ako ocu bash gorko pitju bitter lemon, ako ocu blago gorko pitju tonik, al ovo...ovo je bukvalno razredjeni rastvor za ispiranje usta...zlo & naopako...

najeo se kao vepar [:D]

sacu da razvucem kaficu jedno sat, sat i po, pa lagano da se spremam na trening...

btw, imamo mnogo dobrih mama tamo, sto je lepo kad vidis dobru mladu mamu da dolazi do sale, a sto je skenj kad je vidis kako odlazi sa klincem od 9 godina...

lajf iz pejn :\

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

vec sam poceo da se bagujem.. nesto mi krcne oko zgloba dok sam pomerao ruku i odmah mislim da se sve rasrafilo i ispomeralo na lose...

kole brate say it aint sooo (ozbiljan sam [:D])

valjda bi mi stavili gips i ne bi rekli da vezbam(lagano) ako mogu da sjebem nesto...

vidim ja paranoisacu se oko ovog sve do 6og kad budem isao da skidam konce

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...