spo(ghost) Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 kako mrzeti ovakvog coveka? :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 lako vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 uz Sinalko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 a vidim i vi ste za banbija.. bili mi neki smaraci sa faxa, radili smo neki jos smarackiji seminarski..mrzim grupni/timski rad I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 pazi da ne "zaboraviš" pokoji odevni predmet kod nenada. nisam nista zaboravio, ali smo zato isprobavali razne odevne predmete ... kao prave zene ... ou jea! Gledam i ja sad ovaj mech miha i ortaci vs inter, zabavno je na trenutke zaista :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 smorio se kao zmaj ....drago mi je zbog mihe .... ali napolju veceras nema bleje ...ne znam sta da radim sa sobom don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 kupi wow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 LOL ako mi das jednog od tvojih mnogobrojnih likova don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 ne posedujem ih vise prodato sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 bravo kili nekrunisani kralju wowa 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 sta ti je navika jbt... 7 dana sam legao u max 10 sati ... i sad ocu da overim za tastaturom... al sredice se to.. bice veselo ako sutra ustanem u 7 i dreknem po gajbi: jel zvala sestra na dorucak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 gruop msn chat.... malo gej al fanny na momente Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 celo popodne me keva smarala zato sto necu da zivim u stanu pored nje i caleta i sa 30godina.... nisam lud, radije cu biti podstanar. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 nemash u opshte taktiku bate, preuzmesh stan, dok ti se zivi tamo zivish kad budesh imao zelju da budesh shto dalje od matoraca, tj da chistish peresh kuvash peglash, priodaj stan i pali gde hocesh. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Kakva je ovo MSNgrupnjak sa 20 usera ceo komp zabo kad sam stigo kuci i pogledao http://i47.photobucket.com/albums/f177/agosic/DSC00018.jpg hehe http://slobodanmi.users.sbb.co.yu/IMG_6716.JPG i ja pokusavao da uhvatim dugu ali ne ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 bio ceo dan na nogama, a slabo sam i spavao sinotj. nadam se da tju sada da nadoknadim, mada me ujutru cheka gym... ali danas, posle one kishe, ljudi moji, koja scena je bila. words cant describe it. ali da pokusham :D ulazim u svoju sobu, koja ima dvokrilnu terasu koja gleda pravo na dunav, to jest na onih 5 belih solitera iza pinokija, i soba mi je okupana u nekim zlatnim nijansama. ja kao wtf, nadrealno! prilazim vratima od terase i odjednom mi puca pogled na solitere obasjane zalazetjim, zlatnim suncem. i zlatna svetlost se odbija od sve te prozore i terase na soliterima (a pritom imam fantastichan pogled, nekako su poredjani soliteri kaskadno, jedan iza drugog). pritom sam ja na drugom spratu pa mi je terasa u ravni kroshnji drvetja na ulici, a sve te kroshnje su dobile novi volumen i dubinu zelene boje posle kishe. i sve to zajedno daje neki kontrast koji je priceless. josh kad na tu sliku dodate nebo, chisto nebo koje je bilo u svim nijansama tamno plave i sive, sa po kojim bljeshtetje belim oblachitjem, chisto da podseti da je to zapravo nebo. i na takvom nebu 2 duge. i kako vreme prolazi, sve postaje nekako kristalno jasno, valjda su ti kontrasti svetlosti i boja doveli dotle da se ivice medju objektima vide mnogo jasnije. ma scena je bila uber pwn, ona koja se vidja jednom godishnje... zakukao sam shto nemam aparat da podelim to savrshenstvo sa manje sretjnima :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) daj malo tog dopa ramize :) bio sam sa drushtvom kod neke ribe na bleji, za koju se ispostavilo da mi je drugarica iz vrtica. bila je rofl lol situacija jer je nisam prepoznao vec sam rekao da mi je u toj zgradi stanovala ortakinja iz vrtica, te se ispostavilo da je to zapravo ona. bilo mi je malo glupo jer imena nisam mogao odmah da se setim, a ko i bi s'obzirom da je bila ruzhna ko pas te su sva deca od nje bezhala. a sada ne bih pobego od nje da me tera prangijom :) shto ti je priroda... inache zabadam vec 4 dana za redom i spavam ili 4 ili 12 sati od chega ni sam ne znam shta mi manje prija, a na stranu to shto cu da dobijem cirozu jetre. danas blejim budan ceo dan kako bih se naveche negde oko 10 komirao i pokushao da povratim normalan ciklus spavanja. Edited May 29, 2007 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) Celu noc pokusavao da nabacim nov firmwire na mob posle pet sati muke zivciranja mogu konacno da idem da pocivam ( da spavam) :) aj laku noc. Edited May 29, 2007 by Lizzard King!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 sutra kuci.. sranje ;( Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 E ramize, i ja sam kukao sto nemam digitalni aparat :) Kruko, svaka cast na povecanju snage! @topic : zavrsavam pisanje zalbe, da vidimo kolko cu odloziti presudu i da vidim oce li mi smanjiti kaznu od OMG 94000 dinara za platu uplacenu 3.2 2006 umesto 31.1.2006. Sjajna drzava. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Kakva je ovo MSNgrupnjak sa 20 usera ceo komp zabo kad sam stigo kuci i pogledao Haha ... bilo je zanimljivo kad sam jutros ustao i kao da vidim sta ima, sta se skinulo sa neta, tralala, kad ono neki chat kao sa pejom ... rek'o, sta je bre sad ovo ... kad ono pogledam dugme za skrol, a ono maaaaloooo, ima da se skroluje do sutra. Naravno da nisam citao, ali sam snimio ;) nikad se ne zna sta lepo odatle moze da se izvuce. bio sam sa drushtvom kod neke ribe na bleji, za koju se ispostavilo da mi je drugarica iz vrtica. bila je rofl lol situacija jer je nisam prepoznao vec sam rekao da mi je u toj zgradi stanovala ortakinja iz vrtica, te se ispostavilo da je to zapravo ona. bilo mi je malo glupo jer imena nisam mogao odmah da se setim, a ko i bi s'obzirom da je bila ruzhna ko pas te su sva deca od nje bezhala. a sada ne bih pobego od nje da me tera prangijom :) shto ti je priroda... Sad kad malo bolje razmislim, mislim da se ne secam nikoga iz vrtica osim naravno onih ljudi koji su kasnije nastavili da idu u istu osnovnu skolu gde i ja, sto je bio dobar deo, ali svakako ne vecinski :) Ovih ostalih se uopste ne secam, morao bih da iskopam neku sliku, mada ne znam kako bi mi to tacno pomoglo ;) jedva cekam exit i letovanje, radim tek pola godine, a smorio sam se, nije ovo za mene. Odlican je ovaj Krule sa njegovom kuknjavom :)) Mozda ti je problem sto radis ono sto ne volis ... ? Kapiram da bi ti bilo lakse da odsedis tih osam sati da si zaposlen u ne znam, muzickoj produkciji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Osnova svakog uspesnog dana je predobar dorucak :) sto je odradjeno. Dakle ispunio sam sve preduslove da mi ovo bude najbolji dan u zivotu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 na to sam i mislio, ne volim svoj posao. @ pertu naravno da nece :/ Ma znam, al ce opet da bunari bar 6 meseci kroz birokratiju, a posle cu da pisem novi zahtev...mislim palticu naravno, al ah avaj tih 1200 eura sam mogao iskoristiti da uzmem 120 novcanica od 10 eura i da se posipam njima i valjam i smrcem brasno kroz njih i vicem giv it to mi bejbi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 e ovako volim da mi pochne dan. hvala igore <3 zhao mi je za kaznu bash :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts