gruja Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 vratio se iz backe topole gde sma bio na nekom rejvu gdeu su me nagovorili da idme Maud i deki I sa nam je isao igi divno iskustbvo ali se koncert odrzavao na jebemnom jezeru Neznate koliko je bilo hladno i sada me podilaze zmarci.Uzassssssssssssssssssssssssssssss ALi zato Madaracia ima set koji jebe kevu falili su mi stijovici za full u7zitak:) Kjoote brate,ja tamo nisam otisao zato sto nisam imao sa kim da idem,a ispalio bih sve drustvo ovoga sveta da se druzim tamo sa tobom...e zivote lutalico :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 da vidiš što će ti biti interesantni razgovori kad upišeš faks. - šta radiš? - učim. - jel se viđaš s nekim? - ne viđam. - aj ćao. - aj ćao. neću tako. khmeeee! šta studiraš? http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 nema veze.. ista je spiKa.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Kako kome, naravno. A i Vudu se sjeb'o jer je na ETFu. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ma kao da je sad in glumiti nerda tako mi se chini oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ma kao da je sad in glumiti nerda tako mi se chini neki od nas ne glume :/ Inace pricamo o Ikom-u kod koga treba da uzmem net <pERtUaMOR> istina natovan <pERtUaMOR> i sa cestim prekidima <pERtUaMOR> i paket losovima <pERtUaMOR> ali ajde <-- rockdudbg has quit () <Stator> pitaj niggera kako mu radi :) <pERtUaMOR> ok <pERtUaMOR> nigeru kako ti radi? * You are now known as Nigger <Nigger> cool <Nigger> do jaja je <pERtUaMOR> e lose <Nigger> ! * You are now known as Stator <Stator> lol <pERtUaMOR> lol proveri log <pERtUaMOR> i ja sam kucao /nick nigger <pERtUaMOR> istovremeno <pERtUaMOR> LOL <Stator> ahhaah <pERtUaMOR> koji nerdfovi <pERtUaMOR> i besposlicari <pERtUaMOR> ajde bre idi na sport i rekreaciju :)( <Stator> najstrasnije je to sto smo nam je ista ideja pala na pamet :) <pERtUaMOR> da <pERtUaMOR> lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Al' sam se naj'o ... Sad malo da se odmorim pa da pogledam sta mi pise u ToDo listi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 opet zaglavio sinoc, ustao nesto skoro, idem sa ortakom da djiramo bajs...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 stator je geek!...btw, najedoh se kao stoka, bila mi sestra posle, sad malo da izblejim pa se spremam za bg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 evo i mene posle dugo vremena ..bataliosam i cs i mrtvi komp ...retko kad ga ukljucujem ....prsao sam na kladzu :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 jos jedan od "sve-krenulo-uz-kurac-od-trenutka-kad-sam-otvorio-oci" dana... i sto je najbolje od svega, bice sve gore i gore ovakve dane posmatram kao test karaktera, volje za zivotom, i slicnim sranjima... sta me ne ubije, ojacace me \m/ a sad, odo da se igram vampira, malo bezanja od stvarnosti nikom nije smetalo hohohoho Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 brate kruko, ajmo na plivanje u nedelju (: Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Danas bio dan za cvece, keva i ja se zanimali oko cveca na mojoj terasi, sad poplac'o racune elektronskim putem, malo da odmorim pa onda do grada! A sutra na posao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 evo i mene posle dugo vremena ..bataliosam i cs i mrtvi komp ...retko kad ga ukljucujem ....prsao sam na kladzu :D nepamtim kada si ubo istu... :D @tema: uchim smaranje,sutra ispit...blaah! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Bio mi drugar Nele :> pa smo otpikali VT malo u dublu. Nikako da pobedimo majka mu stara, ali krecemo da hvatamo fazone. Bice tu necega. A tek sto razbijemo tenkice sistemom "ti vozi a ja cu da pucam" ... :) Onda bio kod babe na suk/tlijasu, a pre toga duvan cvarci i kajmak, bas mi je fino bilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Bio mi drugar Nele :> pa smo otpikali VT malo u dublu. a vezbate, dobro, dobro;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ma vise se valjamo od smeha koliko smo loshi :)) Kapiram da nismo otkrili ni petinu poteza koja mozhe da se radi u igri, ali je zato mnogo zabavno, pa mi je kul :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 svidja mi se ova eve reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 I meni extra je. Mozda cak i 4-ti put pokusam da zavrsim prvu misiju :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 idem sutra ujutru na ekskurziju. yay! ko zna kako ce biti... aj pozz, pisem u subotu-nedelju. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ekskurzija nepuna dva dan lol! To ti je vise izlet.. :) super tekma bila, drago mi je da je Milan prosao, ali sam ja opet vise gledao basket.. nem pojma sto to uopste gledam i nerviram se kad je jasno da smo raspad! I vidim da ovima sa TV Avale super idu ovi prenosi tenisa... superlol! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Sutra opet u raspalu shkolu, jooooj.... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Odgledao utakmicu, odradio nesto posla sto sam imao, sad se spremam za spavanje. Malo me nervira ovo vreme sto je hladno nocu a jako toplo danju, ne zna covek kako da se obuce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 aaaaa napala me EVE reklama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ne spominjite eve reklamu plx. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts