support Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Konacno!!!! link btw igra je teska 3.27gb... Nisam je skidao!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Izgleda da je Unleash ubacio krek u instalaciju, serem im se usta, posle kad izađe patch treba da se če Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 Jel neko skinuo doticnu igru, pa ako moze da mi sreze, ako nije smor???!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Skidam Unleashed & Vitality verziju do veceras gotovo. Cant wait Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 stize vecheras :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Stizhe nikad :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Shteta shto imam posla, pa ne mogu da probam odma', al nadam se da cu vecheras/sutra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 utisci su da je krš, ali ajde čekam vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 sto zato sto ti ocajno radi? Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 ma nema palmi, zato je sranje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 jel su corey i testthenext jedna te ista osoba ahahhaahahahh Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 ?? jel sada ja treba da se smejem ? :)) tiću i daj utiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 pa sto se tice igre ,igrao sam je par sati i moji ustisci su do jaja,atmosfera je toliko dobra da meni u 5sati ujutru kad sam igrao nije bas bilo prijatno da igram dok je u igri bilo neko nevreme po nocji,jedino sto mi smeta,mada sam to i ocekivao je velika zahtevnost tj igra mi ne secka vecj swapuje kao g3 ako podesim bolju grafiku trazi jak procesor i graficku recimo ,kod ortaka sa e6600 i 7950gt i ako ima samo 1gb rama igra radi savrseno na 1280 i na svim maximalnim podesavanjima,tako da ako imas bas sver od graficke i procesora nije ti toliko bitan ram Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 predugo uchitavanje, neoptimizovan tshi, ochajno kretanje i pucanje, igracu je sutra jer ima po meni zanimljivu prichu, al me smaraju ove tehnichke pojedinosti. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 posle dosta podesavanja i cackanja oko grafike dosao sam do extra resenja, igra mi sad savrseno radi u 1024 sve na max,jedino je stavljeno static light sve ostalo je na maxu i fps ne pada ispod 50 dok je prosek oko 70 Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 igra ima puno potencijala, ali nisam bas siguran u one hvalospeve koje sam procitao za ai Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 sto se mene tice ai je extra mozda se nekad malo zaglupi ali nista preterano prica i atmosfera skroz kul, auf :) na tehnikalije zaboravish posle dva tri cetiri sata igranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 sto se mene tice ai je extra mozda se nekad malo zaglupi ali nista preterano prica i atmosfera skroz kul, auf :) na tehnikalije zaboravish posle dva tri cetiri sata igranja zaglupi se malo cesce, bot se puca sa mojim teammateovima ja mu dodjem sa strane pucam ga on ni da se okrene :P a kada se nalazis blizu copora kerova ili nekih drugih zverova :) napasce te samo onaj koji bi se sudario sa tobom, ako ih ne daj boze pucas sa neke poludistance pocece da trce u random pravcu :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Ah, ja tek 15% skinuo... Potrajace ovo jos jedno nedelju dana.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 zaglupi se malo cesce, bot se puca sa mojim teammateovima ja mu dodjem sa strane pucam ga on ni da se okrene :P a kada se nalazis blizu copora kerova ili nekih drugih zverova :) napasce te samo onaj koji bi se sudario sa tobom, ako ih ne daj boze pucas sa neke poludistance pocece da trce u random pravcu :P pa ne puca na tebe jer te nije ni video sh'a kao ti da se napucavash sa pet likova znao bi odma sa koje te strane neko napucava ?!? :) a kerovi trche u random pravcima jer se uplashe bre, ono nisi nikad pucao na kera znash kako shprinta :) meni je ovo realistichnije od neprijatelja na koje jednom pripucas oni odmah preko pola mape ti dojure za vrat :) a neki shtakori te jure i po 2 kilometra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 pa ne puca na tebe jer te nije ni video sh'a kao ti da se napucavash sa pet likova znao bi odma sa koje te strane neko napucava ?!? :) a kerovi trche u random pravcima jer se uplashe bre, ono nisi nikad pucao na kera znash kako shprinta :) meni je ovo realistichnije od neprijatelja na koje jednom pripucas oni odmah preko pola mape ti dojure za vrat :) a neki shtakori te jure i po 2 kilometra u pravu si da se pucam sa petoricom i da me jedan od njih pogadja verovatno se ne bi ni okrenuo vec bi nastavio da prasim u istom pravcu :))))) realno kerovi su totalno retardirani :) salu na stranu, vide te iz poprilicne udaljenosti i odmah se sakriju i pripucaju, mada kada ih je puno po defaultu te rushuju tako da mozes da se sakrijes i s vremena na vreme izviris i sabijes ga sa 2 metra(sacma rocks) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 meni je igra okej jer izlazi iz standardnih fps okvira, bilo to namera developera ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 meni je igra okej jer izlazi iz standardnih fps okvira, bilo to namera developera ili ne ma i meni je okej samo sernjam :)))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 meni ce doneti kolega luka dvd veceras, pa cu probati. Jel tako luka? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts