Lucky Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Danas sam se video sa boletom, bio je lepo raspolozhen, pa ti mozhda progleda kroz prste ;)) A onda sam se video i sa Aletom, malo i sa njim da se ispricam. Sad odgledao slagalicu, pa bi valjdalo da nesto i uradim, treba neke mailove da saljem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 bio do ortaka promenili ulje, sad dosao gajbi pa kasnije kod ortatja na zbleju........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Ima vremena za boletove tekstove, kontam.. :) Lep, ali dosadan dan... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Vidi ti ovog Dovlu, ccc, da su svi kao Voodoo RUSH! bi bio najbolji ezine na svetu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Vidi ti ovog Dovlu, ccc, da su svi kao Voodoo RUSH! bi bio najbolji ezine na svetu. Nemoj meni da namestas hejt, nisam ja u tom fazonu.. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 prevela sam neki tekst o navodjenju aviona preko kontrolnog tornja..nije bas tako smor,kako zvuci :) islo mi se na bazen,ali najavili mi se rodjaci i ne mogu :( to je ta upotreba zareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 joj, što ja volim da vozim! uf! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 odgledao detroit rock city... dojaja film... ovih dana se prisecam malo kako je to bilo in teh olde dayz... prvo airheads, pa drc... woohoo... beshe kvl... sad cu malo da izblejim, pa moram da odradim neku jebacku grafiku na programu za polaganje, da se zna ciji je \m/ kontam da napisem "ivan" na japanskom, samo ne znam kako da ukrasim... oh boze, kako je meni superkul Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) Spavao ceo dan Sad cu da spremim sebi neku kaganu pa na shtrebanje. Edited March 25, 2007 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 kontam da napisem "ivan" na japanskom, samo ne znam kako da ukrasim... oh boze, kako je meni superkul reci kako je ivan najjače ime ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 @ voodoo_ kako je ivan najjače ime ikad. pwn'd Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 pazi covek_, ti znas kako je tebi zbog nas... al aj ti pokusaj da zamislis kako je nama zbog tebe... :\ @ thread odo da spavam.. sutra bi mogao da radim malo neki seminarski, ovoono, cisto da imam preduslov da izadjem na ispit... later every1 Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 spavanje je za picke:) mislim da ni danas necu da odem u skolicu, jebo mamu... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Ponedeljak k'o ponedeljak.. Sinoc mali maraton sa curom, pa kao malo da procitam neke zajebancije i na spavanje; Jos je ovaj jutarnji kolokvijum i prosao dobro. Trenutna faza: raspad, treca kafa, memphis i sve po redu :D ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 @kruko: Kako ti se zove firma. Poshto cale i ja isto radimo shpediciju, uvoz/izvoz (uglavnom Italija/Nemachka/Francuska) pa ako imash neku ponudu daj da napravimo neki deal. Sedim slusham neke debilizme... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 -dobra nedelja dobra.. -danas kolokvijum.. -sutra studio - gde je model.. -sreda - SAVA CENTAR - LEONIDA - NAJJACHI SAM.. -cetvrtak - kolokvijum... -petak - FRANKFURT.. -sve je do ja ja no ^_^.. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Ivan je bas cool ime ... da sam riba, davao bi samo Ivanima... sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 uff.. dobro jutro svima... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 mali servis. samo sto vise nije tako mali, a vise nije ni servis. kako vam se zove spedicija? DJ Vuduman and chale shpedishn 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 @kruko: "IVA-KOMERC Trans", znam koji je smor oko tih papira za carinu... Najgore je kada morash da kontaktirash ove vozache (koji su mutavi i nepismeni) i da im objasnish neshto... Poslednji s'kojim smo radili se zvao "Velja Ilic" @highl1: mora da se shljaka :)) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Celo jutro bio bez neta zbog telekoma. Sve vise verujem da je telekom ustvari alter-ego javne kuce. Ono u javnu kucu ides da bi ti prcao a u telekom ides da bi tebe prcali. Razmisljam se da uzmem jos jedan redudantan link preko iKom-a ono jos 512kb/s pa kada jedan crkne da ovaj drugi rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Ivan je bas cool ime ... da sam riba, davao bi samo Ivanima... me love you long time uf, koja asocijacija: vozim ja tako juče kevu, kevinu tetku i ujaka po vojvodini. put ravan, prazan, oni ne zatvaraju usta, meni neopisivo dosadno. u jednom trenutku spomenu nekog kumovog svata koji živi u londonu, i nedavno je upoznao kambodžanku koju će da ženi. ja se proderem SAKI SAKI TU DALA i krenem da umirem... naravno, niko me nije razumeo, a onda sam opet umro kad je keva pitala da li je riba crna. srećom, ni ostali nisu znali gde je kambodža, pa nije ispala MNOGO glupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Ivan je bas cool ime ... da sam riba, davao bi samo Ivanima... Mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Celo jutro bio bez neta zbog telekoma. Sve vise verujem da je telekom ustvari alter-ego javne kuce. Ono u javnu kucu ides da bi ti prcao a u telekom ides da bi tebe prcali.imash i onu staru: kad javna kuca chasti, gosti najebu:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts