Jump to content

Recommended Posts

Pa ako zavrsim faks, sto bi trebalo da se desi, verovatno cu da zaglavim u nekom SAP developmentu / implementaciji ... Za sada planiram da ostanem u Ceskoj, mada svasta moze da se desi :)

Na primer, hteo bi da odem u Kanadu i da probam da radim nesto u struci posle faksa ... imam tamo dosta rodbine, a i nekoliko dobrih prijatelja. Videcemo :)

sex, drugs and bio food!

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

za 10 dina necu da radim apsolutno nista...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

radicu u jednoj velikoj medjunarodnoj firmi u sektoru marketing(necu da kazem ime firme da ne bi srali) - 50%

u nekom od novootvorenih beogradskih hotela tipa holiday inn, sheraton, meriot i sl, 30 %

skupicu muda, skupicu ekipu i otvoriti neko svoje sranje tipa receptivna agencija u beogradu - 20%

mada je najverovatnije da cu prvenstveno opciju a ili b a tek za nekih desetak godinica opciju br 3

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

za 10 godina se vidim kao uspesan pecinski postapokalipticni gazda, sa 20-tak nemutiranih ovaca, krava, svinja, kokosaka i zauzetim izvorom ciste vode, zenom, decom, okruzen klanskim saveznickim porodicama u nasoj maloj zajednici (nadam se da ce Migsa da bude u blizini).

nadam se i nekim od ubogih ostataka civilizacije u nasoj zajednici, kao nezavisnim sistemima za energiju, preciscavanje vode, sklepanim vozilima, lakom oruzju i municiji, sistemima za komunikaciju, prirucnoj ambulanti...

nije mnogo... [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

za 10 godina se vidim kao uspesan pecinski postapokalipticni gazda, sa 20-tak nemutiranih ovaca, krava, svinja, kokosaka i zauzetim izvorom ciste vode, zenom, decom, okruzen klanskim saveznickim porodicama u nasoj maloj zajednici (nadam se da ce Migsa da bude u blizini).

nadam se i nekim od ubogih ostataka civilizacije u nasoj zajednici, kao nezavisnim sistemima za energiju, preciscavanje vode, sklepanim vozilima, lakom oruzju i municiji, sistemima za komunikaciju, prirucnoj ambulanti...

'ces me primis da vozim bicikl koji proizvodi struju, ako mi obecas taj post, odo da treniram!

sex, drugs and bio food!

raidcamp.jpg

Gungho.gif

Mi en grampi boun bi asken ver vi ned be haulin ar rispektiv asez ven da tajm kamz, mon ;)

Edited by Jose Jimenez

Kad porastem ko shto neko reche bicu veliki.

Posle toga cu jebati i hope :p

Pa posle toga skupiti neku porodicu sa pametnom zhenom (da djeca imaju na koga da mi budu pametna)

Posle toga cu se baviti svime i svachim(naravno nishta zbog chega mogu zavrshiti u zatvoru) da obezbjedim boljhi zhivot moje porodice

/edit: Ma serem samo se hvalim avatarom [:I]

'ces me primis da vozim bicikl koji proizvodi struju, ako mi obecas taj post, odo da treniram!

vrata su otvorena za sve voljne da prezive u radu i radosti. [:D]

Gungho.gif

Where do i sign up?

spik in sikret lengvidz, for krajst sejk!!! ijl tel ju uen d tajm kamz... [;)]

Style over subsistence

Na ovo pitanje sam uvek odgovarao sa "bicu milioner", ali sad je sve izvesnije da cu biti novinar u RUR Industries-u.. :)

...a onda ces da promuvas mene da radim kao lektor or something, a ako to ne uspe bar da mi uvalis neki posao promoterke rur industries-a ;)

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Mi en grampi boun bi asken ver vi ned be haulin ar rispektiv asez ven da tajm kamz, mon ;)

[jupi]

aj en aj sej vi bi nidin douz rajchas grampi esez ven da darkest najt folz on da babilon [:)]

Ja bih najvoleo da za 10 godina budem osoba koja je odgovorna za to shto drugari mogu da se igraju folauta uzhivo...

[:D]

Style over subsistence