iguana Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Evo shta su svirali u Udinama sinoc 01 Intro 02 Can't Stop 03 Dani California 04 Under the Bridge 05 Jam- 21st Century 06 Jam- Parallel Universe 07 John solo: Maybe 08 Snow 09 Get on Top 10 Emit Remmus 11 So Much I 12 Me and my Friends 13 Jam 14 Hump de Bump 15 By the Way 16 Chad drum solo 17 Flea trumpet 18 I Could Have Lied 19 Sir Psycho Sexy 20 They're Red Hot Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 evo shta su svirali u Udinama (Italy) dan nakon nastupa u Srbiji: 01 Intro 02 Can't Stop 03 Dani California 04 Under the Bridge 05 Jam- 21st Century 06 Jam- Parallel Universe 07 John solo: Maybe 08 Snow 09 Get on Top 10 Emit Remmus 11 So Much I 12 Me and my Friends 13 Jam 14 Hump de Bump 15 By the Way Pa na BIS: 16 Chad drum solo 17 Flea trumpet 18 I Could Have Lied 19 Sir Psycho Sexy 20 They're Red Hot ...jbg.......... sta da se radi... opet smo ispali indijanci... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Vidi ovu dvojicu sto su na istom "izvoru" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Mogu da kazhem to shto propaganda i mediji prichaju to nije istina! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 lol,ma ne,nisu nas zajebali:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Strasno zamalo da dobijem upalu pluca . Najgora vecer in my life . Izgubio sam cuku od 100 E povredio ruku a morao sam da radim u 6 ujutro a stigo kuci u 4 strasno . ZNACI ZABILI SU NAS JAKO :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 sto se tice putarine, mi smo isli autoputem za zagreb, pa se iskljucili kod rume i platili 50 kinti jeste malo duze, ali nije bilo guzve i izbegli smo putarinu A kako ste tacno izbegli putarinu? zato su nas sacekali panduri i naplatili 1000 za preticanje preko pune linije (preticali smo kola koja su ukljucila sva cetiri i isla ~5 na sat). I vas? :) Sad posle 2 dana kad nisam dobio ni jednu od umisljenih bolesti koje su mi se rojile kroz glavu dok sam kisnuo (seboreja mozga, prehlada slezine, mekoca kostiju, utapanje zeluca....) u stavri bas je bilo kul iskustvo i veliki nauk :) Na spektakle u budimpestu, jeftinije je, bezbednije je i bolje Tvoj glavni problem je sto si baba, ne sto je bila losa organizacija :) I to sto nisi mogao da igras WoW na koncertu. Uostalom to si pricao i pre nego sto je koncert uopste i poceo :)) Moje generalne impresije su da je koncert bio ok, moglo je da traje duze, ali nista strasno. Organizacija nije bila nesto znatno losija nego inace, mozda su ljudi iz Beograda samo to malo vise osetili posto koncert nije bio u Beogradu - recimo sa Bjelog Dugmeta se peske duze izlazilo, jedino sto su mi kola posle bila parkirana u normalnom delu grada (da ne pricam o tome sto sam pisao u sred gomile jer je bila velika guzva kod wc-a, sva sreca pa je onaj pesak na hipodromu upijao :). Kisa nas je bas nesrecno pogodila, ali dobro, meni je bas bila avantura dok sam dosao do kola, a posle sam relativno brzo stigao kuci, jos sam imao srece pa su mi u gepeku bile suve RUR majce :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 E da, kad rece majice, pohvalio mi se Desha da je sreo nekog sa RUR majicom i da su se "ispozdravljali". Ko je to bio od delija? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 e samo da pitam jesam se ja to zesce istripovo ili je bio jos jedan tip koji je svirao gitaru desno od bubnjeva Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ja sam poneo RUR maju, da se presvuchem kao, ali je i ona bila mokra kada sam krenuo da je izvadim iz ranca, tako da nije bilo poente. Taj 5-ti lik je Josh Klinghoffer, svira sa njima kao support. Stari ortak od Johna i na ovoj turneji ide svuda sa RHCP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Čoveče, koliko su ti ljudi metiljavi ko babe. Gitaristi pozlilo, pevaču se slošilo, jebote ko strine neke da su a ne rokeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 E da, kad rece majice, pohvalio mi se Desha da je sreo nekog sa RUR majicom i da su se "ispozdravljali". Ko je to bio od delija? :) Pertu je jedini bio u RUR majci od onih koje sam ja sreo, ja sam majcu obukao tek u kolima, a i setio bih se da sam ga video :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 @voodoo_: Trebash da im prochitash biografiju. Chudo je da su uopshte zhivi Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Eh, pa oni iz Metallice prvih 10 godina sviranja nisu jednom izašli trezni na binu, a posle su se pucali svim drogama koje su mogli da kupe, pa gledaj ih kako opet đipaju ko da su juče počeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 I sad dodju i oni i odsviraju 45 minuta ;) I prvo je jednom bilo loshe, pa drugom, ostali bili solidarni sa ostatkom ekipe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Onaj iz Stonsa je čak ušmrkao svog ćaleta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Poshto radim u Putevima Srbije znam da od organizatora nije nishta bilo ponudjeno za dogovor osim kamera za video nadzor dolazecih vozila i to iz Opshtine je chovek ponudio. Mi smo radili pojachano od jedne trake napravili smo dva prolaza da ljudi ne bi chekali. Doshao sam na koncert u 20 : 30 tachno i chekao sam da "pepersi" pochnu da sviraju,medjutim to kashnjenje me je ubilo u pojam i rekao sam da zbog toga ne zelim vishe da prisustvujem ni jednom koncertu(ako nije metalika)...ubijalo me je u pojam jer sam se setio onog domaceg filma kada treba u nekom selu da gostuje Nada Topchegic i ona ispali a organizator nece da vrati pare i dobije batina od seljaka a i u pojedinim trenucima sam se pitao gde sam ja i shto sam ja ovde!!! Elem,oni su pocheli da sviraju i sreca pa su bili video bimovi inache bi ih samo slushao a ne i video jer je jedan veliki chovek sa velikom glavom stojao ispred mene. Ledja me i dalje bole jer sam podigao par puta na ledja neku devojku(koja nije mnogo teshka)nije uopshte mogla da ih vidi i kao uchinio sam dobro delo,sada imam upalu pluca,losh predosecaj da cu opet peglirati jer me i dalje boli stomak od one proklete kishe koju sam pretrchao do kuce... Shto se tiche organizatora i ostalih uchesnika nisam nishta posebno ochekivao jer ovo je prvi put da se u indjiji neshto tako veliko organizuje i bila bi prava sreca da je sve bilo u redu.A priche da ce pokushati da shto vishe namlate pare su bile razumljive...Srbija do svemira! Saznao sam da novinarka Blica nije stigla na vreme za helihopter pa je zato bila ljuta i napisala takav tekst kakav je bio u novinama...oce zena da se vozi i da kasni e pa nemoze! A ovi shto su metiljavo delovali na bini ne zelim da komentarishem,ako je 2 miliona dolara malo za njih onda neka daju sirotinji koja nema hleba da jede i neka ne izlaze iz Kalifornije jer i tamo su ispaljivali masu!!! Sve u svemu,mnogo mi je zao i krivo shto sam se razboleo radi grupe koja nije navikla na toliku masu i koja se plashi kishe!!! PS:Dok je ovaca bice i dzempera!!! PS2:Madona next time in Indjija!...mozda i odem... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Elem,oni su pocheli da sviraju i sreca pa su bili video bimovi inache bi ih samo slushao a ne i video jer je jedan veliki chovek sa velikom glavom stojao ispred mene. da, nesreca sto su mesta bila numerisana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) maler te poterao em veliki covek em velika glava :D nista gore od velikog coveka sa velikom glavom :D Edited July 1, 2007 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 pa dobro bilo bi nekulturno da sam rekao "GLAVONJA" ili bi bilo loshe po mene da sam njemu lichno rekao "GLAVONJA POMERI GLAVU DA NE ZOVEM BAGER" tako da ono... a shto se tiche numerisanih mesta...brate minli slatko sam se ismejao!!! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts