f4ts0 Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 Da vi u Sapcani zivite u blatu, serete u kukuruz, spavate na kisi i doruckujete balegu Smoran vise argument beogradjani mrdnite dupe iz betona. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 e fatso, bas si se zbabio... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Da vi u Sapcani zivite u blatu, serete u kukuruz, spavate na kisi i doruckujete balegu Smoran vise argument beogradjani mrdnite dupe iz betona. ne znam sto si se uvredio ali nisi daleko sa tim opisom sapcana :D , ali smaraju sve novine koje pljuju po koncertu prilikom cega svaka treca rech je exit organizacija..... jeeeee zar im toliko smeta sto bg nije umeshan u sve moguce hepeninge u srbiji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 koliko je metalika bese svirala 2.5 h ? pa tako neshto... stim shto su i oni najavili striktnu-da-striktnija-ne-mozhe-biti satnicu, onda se pojavili na bini, prozborili koju na englskom i upitali publiku "do you understand what am i saying?" na shta je 20000 ljudi krenulo da se smeje :p kad su skapirali kakvu publiku imaju, przhili su kao pre 15 godina na certima. mislim da su u jednom trenutku chak rekli da ne mogu da veruju da nikad nisu imali cert ovde :D i ulrih kralj koji baca palice u publiku, neki lik hvata ali mu brzinksi otimaju, ulrih to vidi (!!!) i uzima nove palice, silazi do tog lika i daje mu lichno :D i kao zavrshi se predvidjeno trajanje certa + bis, i oni se razvlache po bini, prichaju i tako to... ividish opet ulriha, koji je ponet celom situacijom, krenuo da moli menadzera da odrade josh jednu pesmu, tachno vidish kako gestikulira i pricha "one more, one more"... i publika kretje da vrishti "seek & destroy... SEEK & DESTROY..." i oni otpevaju seek & destroy van predvidjenog vremena ;D e to je cert. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 jeste to je cert, ovo je bio fest :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 matori, ti vidiš hejt prema unutrašnjosti koji prosto nije prisutan. očigledno je da inđija nema infrastrukturu da podnese 100 hiljada ljudi na jednom mestu, i da se nisu dobro organizovali. nije to nikakva iracionalna averzija prema svemu što nije BG, to su činjenice. edit: sad mi žao što nisam bio na metalici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 mjok, to je bila zeza sa sve smajlijem a iracionalna averzija postoji, u novinama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 ko ti kriv što čitaš novine :p čitaj moje i draletove postove, MI VOLIMO CELU SRBIJU \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 pa tako neshto... stim shto su i oni najavili striktnu-da-striktnija-ne-mozhe-biti satnicu, onda se pojavili na bini, prozborili koju na englskom i upitali publiku "do you understand what am i saying?" na shta je 20000 ljudi krenulo da se smeje :p kad su skapirali kakvu publiku imaju, przhili su kao pre 15 godina na certima. mislim da su u jednom trenutku chak rekli da ne mogu da veruju da nikad nisu imali cert ovde :D i ulrih kralj koji baca palice u publiku, neki lik hvata ali mu brzinksi otimaju, ulrih to vidi (!!!) i uzima nove palice, silazi do tog lika i daje mu lichno :D i kao zavrshi se predvidjeno trajanje certa + bis, i oni se razvlache po bini, prichaju i tako to... ividish opet ulriha, koji je ponet celom situacijom, krenuo da moli menadzera da odrade josh jednu pesmu, tachno vidish kako gestikulira i pricha "one more, one more"... i publika kretje da vrishti "seek & destroy... SEEK & DESTROY..." i oni otpevaju seek & destroy van predvidjenog vremena ;D e to je cert. E baš ti hvala, sad sam se napržio da ponovo gledam ona dva snimka što imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 matori, ti vidiš hejt prema unutrašnjosti koji prosto nije prisutan. očigledno je da inđija nema infrastrukturu da podnese 100 hiljada ljudi na jednom mestu, i da se nisu dobro organizovali. nije to nikakva iracionalna averzija prema svemu što nije BG, to su činjenice. edit: sad mi žao što nisam bio na metalici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 (edited) pa tako neshto... stim shto su i oni najavili striktnu-da-striktnija-ne-mozhe-biti satnicu, onda se pojavili na bini, prozborili koju na englskom i upitali publiku "do you understand what am i saying?" na shta je 20000 ljudi krenulo da se smeje :p kad su skapirali kakvu publiku imaju, przhili su kao pre 15 godina na certima. mislim da su u jednom trenutku chak rekli da ne mogu da veruju da nikad nisu imali cert ovde :D i ulrih kralj koji baca palice u publiku, neki lik hvata ali mu brzinksi otimaju, ulrih to vidi (!!!) i uzima nove palice, silazi do tog lika i daje mu lichno :D i kao zavrshi se predvidjeno trajanje certa + bis, i oni se razvlache po bini, prichaju i tako to... ividish opet ulriha, koji je ponet celom situacijom, krenuo da moli menadzera da odrade josh jednu pesmu, tachno vidish kako gestikulira i pricha "one more, one more"... i publika kretje da vrishti "seek & destroy... SEEK & DESTROY..." i oni otpevaju seek & destroy van predvidjenog vremena ;D e to je cert. <misaTumbas>METALIKA! METALIKA!<misaTumbas> Cuo sam (nisam bio) da je najbolji koncert koji je ikada bio kod nas. Edit: Sto se peppersa tiche...Slusam ih od 10 godine, pa bih isao opet i na ovih 80min svirke bez obzira na cimanje pre i posle koncerta. Mada sam se ja iskusno parkirao pri pocetku parkinga(plus laktanje sa protivnickim automobilima), pa sam relativno brzo pobegao iz guzve. Pocetak koncerta instrumental, pa prva stvar Cant Stop i masa odlepila! (Posle godina i godina cekanja na njih u Srbiji i sati cekanja n koncertu da pocnu sa svirkom) Edited June 28, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Pfff, organizacija koncerta apsolutno nema nikakvih dodirnih tacaka sa drzavom, osim jedne, da se odrzava na njenoj teritoriji. To vadjenje na drzavu je potpuno isto kao kada pubertetlija nalazi opravdanja za svoje tupave postupke u svojim roditeljima. Nismo deca majka mu stara. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 vec sa tim sto je ovo papak drzava a sta mu ovo tacno znaci? da je bila guzva zbog toga, ili da su malo svirali zbog toga, ili pak zato sto se geografski nalazi bas tu pa je pala kisa u tom trenutku? mis'im, ne kazem da nije kriva drzava, nego me interesuje zasto je po tebi kriva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 @lale - nisam pricao o kishi, ili guzvi, vec o organizaciji Skapirao sam, ok mi je post tvoj i sada razumem sta ti je bio problem. Medjutim, sad mi se javlja drugo pitanje - a da nije narod mozda takodje delimicno kriv zbog toga? Ne kazhem da je sad trebalo da se blokiraju prilazi Indjiji (mada nije losa ideja ;) vec uvek kad bude ovako nesto, 2-3 dana bruje novine i internet forumi, i onda posle toga kao da se nista nije dogodilo. Normalno je da ce neko posle da uradi isto to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Nije "misa tumbas" nego "nesa tumbas" :) Inache ustao sam tog dana u pola 6 a stigao sam kuci u pola 5 ujutru... Znachi dao sam 22h samo za 1h njihovog nastupa :) Bio sam na 4 m od bine ^^ ali isplatilo se svo to chekanje. Inache ako nekog interesuje shto su ranije zavrshili - Entonija je jako bolela glava i imao je povishen pritisak. Tako da nije mogao da izdrzhi josh pola sata sviranja... Sve u svemu mi Srbi smo seljaci shto smo na kraju bacali flashe i vikali "uaaa"... Oni su ljudi ikone. Trebamo da budemo srecni shto smo ih uopshte videli jer se njima mnogo jebe da li ce vishe da sviraju bilo gde koliko imaju para... P.S. Do jaja mi se svidela ona makedonska d'n'b grupa. Dajem im 2 bambija Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 a oni idu sad na turneju zatosh shto vole, a ne da zarede par desetina miliona? yea right Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Oni su ljudi ikone. Trebamo da budemo srecni shto smo ih uopshte videli jer se njima mnogo jebe da li ce vishe da sviraju bilo gde koliko imaju para... ovo je pogrešno na toliko nivoa da je gre'ota navesti samo jedan, pa ću ostaviti tebi da razmisliš malo o tome što si napisao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Evo, mene ne mrzi da navedem jedan. Napisao je "trebamo da" što je pogrešno, pravilno je "trebalo bi da". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ja mislim da bi trebao da banujem ovog lazu. A ovo za ikone i to, mogli su da onda dodju na minut, i mi kao vaaaau, oni su ikone, i platimo tih 1500 dindzi :) Entonija je jako bolela glava i imao je povishen pritisak. i kakilo mu se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ja mislim da bi trebao da banujem ovog lazu. Pravilno je: "Ja mislim da bi trebalo da banujem ovog Lazu." Daj, ovakvim editovanjem samo od mene praviš stereotip. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 jebi ga, video sam originalnu verziju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 @Stija Moglo bi da se diskutuje o tome sto si ti rekao samo ukoliko je svaki koncert na kome je bilo 100 000 ljudi imao do sada takvih problema. Nazalost nije. Sta mislis koliko je ljudi bilo na Colinom koncertu? Dakle, drzava nema ama bas nikakve veze sa tim. I slazem se da potrosaci nisu zasticeni, ali ni to direktno nema veze sa drzavom, jer drzava ne moze da reaguje pre trzista, a prava potrosaca pocinju da se uvecavaju tek sa zasicenjem trzista, a nase trziste je daleko od zasicenog. Itd. itd. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nije "misa tumbas" nego "nesa tumbas" :) P.S. Do jaja mi se svidela ona makedonska d'n'b grupa. Dajem im 2 bambija Nije nego Misha Tumbas I da, i meni se extra svidela grupa Kiril. Mnogo dobra muzika, podize bash masu, skroz kul. Sad bash trazim da dl-ujem neshto od njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nije "misa tumbas" nego "nesa tumbas" :) Inache ustao sam tog dana u pola 6 a stigao sam kuci u pola 5 ujutru... Znachi dao sam 22h samo za 1h njihovog nastupa :) Bio sam na 4 m od bine ^^ ali isplatilo se svo to chekanje. Inache ako nekog interesuje shto su ranije zavrshili - Entonija je jako bolela glava i imao je povishen pritisak. Tako da nije mogao da izdrzhi josh pola sata sviranja... Sve u svemu mi Srbi smo seljaci shto smo na kraju bacali flashe i vikali "uaaa"... Oni su ljudi ikone. Trebamo da budemo srecni shto smo ih uopshte videli jer se njima mnogo jebe da li ce vishe da sviraju bilo gde koliko imaju para... P.S. Do jaja mi se svidela ona makedonska d'n'b grupa. Dajem im 2 bambija brate,nit kraceg posta nit vise gluposti :)))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts