Sa1Nt Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 mljac... shto ne znachi da ne treba otici na koncert :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 ura, muzičar se slaže sa mnom! kakav divan dan danas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 bilo bi fino cuti i peperse:)sto da ne:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 zvanicno potvrdjeno da dolaze. samo, planiraju 60.000 ljudi. ja mislim da ce doci mnogo vise, s obzirom da im je ovo jedini nastup u regionu..? Al opet, mozda bude ozvucenje ko na Dugmetu, pa to bude sranje.. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Ja bih se samozapalio u tom slucaju. Dva puta u jednom zivotu da me zajebu onako, bilo bi previse. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 kidis me progresivno nervira poslednjih pet-sest godina, ne znam ni ja zasto, isto mi kad vidim njega i recimo linkin park (dobro sad, ne bas), ali zato zelim flijevu decu:) a dzejms hnesto peva ko zmaj uzivo, bolje nego umrtvo, ne znam otkud takva izjava. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 .. ali zato zelim flijevu decu:) zhensko dete nije problem, ali sin je karatista i ide u privatnu shkolu sa jakim obezbedjenjem bilo bi mi zhao da propustim koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 ludice, nisam na to mislio!!!11oneoneeleven11omgpwnz0r Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 https://tickets.redhotchilipeppers.com/index.php?location=eu Haha extra bre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Peh, nadam se da cu moci da odem, bih hteo, cisto zbog radi spektakla, al' samo ne znam kako ce indjija kao grad izdrzati takav dogadjaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 karte ce se kretati u rasponu 2000-2800 din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Lokalne kafane će ekstraprofitirati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 babe ce prodavati kukuruze na ulicama Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 IDEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \o/ Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 cigani ce prodavati suncokret :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 elem elem bonda bonda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 biće jako, jako, jako žestoko leto u srbiji. šteta samo što nema teoretske šanse otići na sve :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 ^^ jednom se zivi bre! za nas bajomire sto smo kupili exit karte, karta za peperse 1500 din ! woohoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Oko 150-200e ce trebati samo da se utroshi za same karte. A sami odlasci i drkanja ce da ispadnu na kraju oko 500-600e Choveche :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 omg,zaista treba sljakati za sve ovo...vidim ja da cu da berem metlice,sljive,visnje i sve ostale proizvode...da ne pricam da hocu u septembru da zapalim na Ios... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 ^Ios Ludilo je tamo totalno. Ja bi trebalo da idem krajem avgusta. Oko 300e ti izlaze svi obavezni troshkovi. @topic: Idem na RCHP sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 samo da naprave majce `rhcp - live @ indjija`, to se mora ownovati i samo da ga cujem kako na pocetku kaze ` helllo indzijaaaaaa`:))...mada ce verovatno ostati na serbia lakse za izgovaranje.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 ^Ios Ludilo je tamo totalno. Ja bi trebalo da idem krajem avgusta. Oko 300e ti izlaze svi obavezni troshkovi. Ja cu da idem u spetembru ali u kamp,preko 15dana,izadje me 150e obavezni troshkovi + ono sto ponesem za sebe... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 eo ja rezervisao juche kartu...onu od 2790 din...mi hepi:):D Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Rezervisao za 2790, nije loshe. Sestra za 1990, zato shto je provela 3h pored kompa kad je krenulo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts