Pekarman Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Cek, zar nije predizbornom tisinom zabranjeno zvanje ljudi na kucne adrese, slanje SMS poruka i ostali vid reklame ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 to je verovatno neka siva zona. nije zabranjeno da ga nazovu i kažu mu da izađe na izbore, ali verovatno ne bi pri tom smeli da izgovaraju predizborne slogane (kao što je radio ovaj grinov iz ds-a). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Kad bude išo do prodavnice svraticu ako me ne bude mrzelo. A za koga cu da glasam, hmm nema bolji ima samo manje gori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 PODMETNUTA BOMBA POD AUTOMOBIL ČEDOMIRA JOVANOVIĆA OKO 8.20 ISPRED RESTORANA "MITOLOGIJA" U BIRČANINOVOJ. TAMO JE BILA ANTIDIVERZANTSKA JEDINICA. BIRČANINOVA BILA ZATVORENA. OBJAVILE BETA I STUDIO B. OSTALI MEDIJI JO Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Verovatno nije platio onu koku sto je uzeo potrosio je na kampanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 LOL KAKVA FORA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Glas'o. Za pajdomana. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 glasao u 1 i 20, doshao malo pre 1....ono u lokalnoj teretani 3 izborna mesta, samo moje ima red od 20 metara, ostala pusta...drino...jebemti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Glas'o. Za pajdomana. nesrbine! kad ti precednik bude madjar a slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) idem u kozulat popodne... edit:...kad vec samo moj glas treba :D Edited January 21, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ja bio kod mene na izbornom mestu oko podneva, i bilo troje pre mene i dvoje posle u tom trenutku, a ovih posmatraca jedno 'iljadu ... odnosno brat bratu 15 ih je bilo. Ali ono sto me je iznenadilo jeste da je ona kutija bila bas solidno puna, recimo 2/3 je bila popunjena. Jeste to sve papir i slazhe se "iovako ionako" ali recimoz a ustav kad sam isao nesto prvi dan oko 18h, tek bilo jedno 10cm puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Nadam se da niste izneverili favorita iz senke!!1 edit: zajeb'o sam se za procenu izlaznosti... ipak ce preci 50% Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ispunio sam svoju gradjansku duznost....lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Snimio sam ortakovim telefonom moj listic. 21. Sila - Dart Vejder Dart (na cirilici naravno) Ali ne znam kada cu postovati sliku. Medjutim, zaboravih da zaokruzim 21 toliko sam se uzbudio. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Mlađan mi čestitao rođendan preko pisma, pa bih za njega glasao da sam napunio 18, hahhaa.Lik je poslao 10 takvih pisama mojim drugovima, nigde ti ni ime nije spomenuo samo da treba da glasam za njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 meni je spomenuo ime.na mene je slasilo pismo:) inace bio,glas'o i to je to Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Lol i ja sam glasao za vadera 21. Darth Vader - neka sila bude sa nama I uredno sam i zaokruzio! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Haahah to to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 mozda ako budem ishao do prodavnice cu da izadjem da nashvrljam neshto na listic, inache nemam nameru da se kao sad cimam, ionako previshe posla imam danas. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Bio na glasanju oko 12 sati i bogami bilo je dosta ljudi ali sve su bili penzosi :P Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Mrzelo me da se vracam kuci zbog glasanja :P ali da sam glasao, glasao bih za ds zato sto zivot ne moze da ceka:) Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Vejder prelazi cenzus!!! Kad ce vise RIK sa zvanicnim podacima!!? Kome li je on uzeo glasove - levima ili demokratama? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 VRH... cedin intervju posle izbora: izgleda da necemo preci cenzus zbog enormno velike izlaznosti... pristalice dart vejderove vlade iz senke su ipak izasli i dopisali svog premijera na listic... dacic: zelim da ovo vreme van parlamenta iskoristim za pregovor sa vejderom i koalicionog sporazuma za predsednicke izbore... podrzacemo boljeg kandidata iz prvog kruga :))))))))))))))))))))))))))))))) dinkic: WTF!!! zoran lucic: broj nevazecih listica: 52%... #@$%^#$@%^... dajte bre ljudi ko mi je podmetnuo ovo govno da citam uzivo pred 3 000 000 ljudi... dart vejder: FTW!!! toma: valjda je narod shvatio da smo mi na kraju dobri momci i da je dzedaj u hagu... covic: zar dart nije penzionisan??? vuk: izjednaciti borce mracne sile sa dzedajima i isplatiti im sve penzije... velja: i ko je uostalom taj izdrkani vejder... voja : bili smo kod njega na seansi 2000. godine velja: a taj... dao bih mu da mi popusi, al' mnogo je ruzan jebi ga... cnn: we hope that dart wont show up for the next election... if he become president of serbia... USA nuclear weapon wont be a threat anymore... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts