Stator Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Kupio WiFi AP TP-link :) cirka 40 e :) Pa se sada malo sigram sa njim weeeeee zivim u bezicnom* domu :) * Pod ovim ne podrazumeva oko 50 metara utp kabla sto imam kroz gaibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Spremam se polako kuci i da se bacim na matis, jos danas i sutra ispit :) Jebote, samo da ga uradim... jer posle ovog ispita, vise nemam do kraja faksa nikakave matematicke predmete :) Znaci kraj tom zlu. sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Imam 1 dan da naucim engleske,italijansku,spansku,nemacku,francusku,holandsku II ligu, sve timove, napamet. Sutra malo kad se mora nije, tesko je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 A josh je lakshe kad igrash menadzera Vecheras idem na stoni tenis. Sutra uplacujem preostali deo kesha za skijanje, i sve lepo. 17-ti februar, here i come. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 sad se vratio od frizera. Kazem ja njoj:"gore 4, a sa strane 3", a ona mene pita: "a jel to u milimetrima?". WTF?? ali hajlajt je bio kad je sisala neku klinku i rekla joj:"sad cu da ti pravim formicu" :D alo bre. :) crnogorac u nasem timu na prvenstvu shkole u basketu danas ja: brate nemoj onako grubo da igras. dobices batine ako se crnci pomame - najozbiljnije on: ko? ja da dobijem batine? aj neka dodje jedan od njig ako ima mudo. ja bre mogu sestoricu da nosim u zubima. drugi srbin: ma kakve bre crne batine shta ti je realno - srbi su ludi. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 ti likovi su retardirani, al tanka je linija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 zavrshio i ovaj ispit... ovaj je bio bolji nego onaj od juche... uf, josh suta jedan i zavrshio sam sa ovim semestrom... samo da mi ovaj dobro prodje i bitju ti zahvalan bozhe !!!:) i posle ispita cirkanje klub... i posle kluba pravac erport i bg \o/ (mada razmishljam dal da ostanem sura kuci posle ispita onako... spremim obilnu vecerisu i slatkishe posadim se u krevet i gledam filmove i serije...) obe mogucnosti su primamljive :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 (edited) Skinuo shumu sa glave koju sam gajio poslednjih meseci. Sad bez kape opet mogu medju ljude Edited February 7, 2007 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 ceo dan gajbi, sta se to desava samnom.....sutra idem u dgra obavezno..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 \o/ divan dan.. sutra se ocheqje josh bolji.. puko mi glas, sredila myspace, igrala se sa photoshopom.. premorena sam.. aj zdravo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 seljaci blokirali shabac i okolinu :P ne moze da se ide nigde, ni oslovno ni privatno, blah evo spremih mega vocnu salatu i grickam je posle basketa uz noc u muzeju >) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 jebote, treba se navici na ovaj kablovski...nekako mi cudno sto sam stalno online, tripujem se za telefon stalno, a onda se setim da nsim vise na dial-upu:)...odoh da namestim dl pa na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 o sreco Bozija koliko retardiranosti na jednom mestu. jebote na myspace-u ja stavio u red "kids" ili kako se zove pre jedno cetiri meseca "proud parent" i naravno nisam se ni vracao na myspace od tada. i danas me jedna riba zove i kao ostavlja voicemail da je pozovem i da je vazno. i ja je kao pozovem. "Marko do you have a son?" "a?" ja skroz pogubljen... ulazi mi riba - shta se desava, sintija mi je rekla da imas sina? ova curka javila svima- tj da ih pita da li znaju nesto o tome... au u tri lepe picke materine.... poserem se na myspace i na iq ispod 22 Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Pakujem se za spawanje sutra kontrola kod ocnog ... Nista ne vidim ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Malo toplije bilo veceras, pa izasao malo napolje u bleju. Jos malo cu drndam nesto na kompu pa na spavanje :). btw. :D The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Polozio sam sve ispite \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 svaka cast carmanche PLAK! nista evo pije se jutarnja kafica jos se razbudjujem :) Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Sanjala sam odvratan san. Kao, ostao mi je jos samo taj dan zivota i sutra cu da umrem. I onda uraiditi sve sto volis samo jos jednom, videti se sa svima do kojih ti je stalo... naci ih, pozvati a tako malo vremena... Probudila sam se sva iscrpljena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Sanjala sam odvratan san. Kao, ostao mi je jos samo taj dan zivota i sutra cu da umrem. I onda uraiditi sve sto volis samo jos jednom, videti se sa svima do kojih ti je stalo... naci ih, pozvati a tako malo vremena... Probudila sam se sva iscrpljena... Imao sam i ja jednom slican san... bio sam sav znojav ujutru :) Mada, posle takvih snova, covek ukapira kako je mozak zajebana stvar, i kolko realno mozes da osecas stvari, a pritom ti se nista ne desava. Matrix lol!11 Inace, sedim na poslu, i jedem se - popodne ispit iz matisa, a znam nekih 40%... ako rokenm po drugi put, ima se ubedacim :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 dobila tricu iz mate, agonija zavrsena do pismenog. morala je toliko da snizi kriterijume da mi je bod falio za 4! budala, sta joj je to trebalo... danas nemam prva dva chasa \o/ pa cu malo da se prosetam s drugaricom do chine i piramide.. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 smor totalni... nocas nishta nisam spavala... danas od rane zore sastanchila... sad ono kao popijem kavu - 3 minuta, i o5 palim na sastanak... strashnoooooooooooooo... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 dobio 8 \o/ na fax-u danas imam ispit iz prakticnog dela na ciscu pa da odmorim malko napokon :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 bleja ftw...stvarno bih mogao da izadjem iz kuce malo...mislim da cu otici na par dana do sela da iskuliram:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 ivanov (01:39 PM) Izvini dali si slobodna za udaju? + ona ruzha sa icqa.. OMG.. kakvih kretena na netu ima.. :| @topiK.. \o/ divan dan divan dan.. jedini skenj je zato shto nema snega.. al eto.. videla sam par maslachka iz busa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 shto kretena? 'vataj to :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts