MaudDib Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 ma nema od toga nishta, predlagao sam mu to josh pre 2 dine =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Bio u skoli ....zaboleo me stomak ...trk kuci na wc sholju pa u sud da dajem izjavu ...sad moram do snajdera da mi sredi neki stvarcice... Citav dan samo trcim negde don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anxious Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Mene je startovala jedna streberka... Oce ono... malo je krupnija a meni je frka...ne znam sta da radim... Do jaja je ovako - za druzenje... E gotti, i mene brate bas sad boli maksto, kenjam 2x dnevno, jbg pijem kreatin i jedem ko svinja... profesor i asistent mi idu na qrac, stalno mi neka frka, kao ono uplasio sam se a u stvari nisam i STALNO MI SE SERE!! Edited January 30, 2007 by Iron.Animal Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 batali to druzi se sa njom igraj shah i tako to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anxious Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 batali to druzi se sa njom igraj shah i tako to ma ne mogu da pobegnem od nje bre!!! primila se ko smrt na babu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 odo da spavam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Radio sam ponovo set od 3 sata sa programom i uspeo sam! Nishta gledam po MySpace-u Nastica kada je bio mali skidam neku ziku itd. Trebalo bih ranije da legnem, sutra masa obaveza... Pravi Pioneer ^^ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 jbn ruka me smara dojaja, al zato sve ostalo je potaman =) dajte pomozite mu vise,svaki dan novi deo tela je u pitanju;)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 boli me glava, povratja mi se, spava mi se oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 bio sam do skc-a da kupim kartu za therion i uvece bio u igraonici na doti i cs-u ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 samo da se ovako i nastavi Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 krenuo da pravim Clickomaniu za mIRC ubi me iscrtavanje, a posle ce tek ad me ubije clickanje, slaganje, i tako to... omg, nije mi dobro.. to tako uvek pred ispite, meni dodju najneverovatnije ideje, i sto je najgore, i resenja tih ideja... jebeni autocad... laku noc Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 odo da spavam.... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Zaeban dan me čeka. Jedan kolega bolestan, drugi će ceo dan biti na terenu, sam sam u kancelariji...samo da ne bude gu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 totalno sam se raspao, probudilo me krvarenje iz nosa, mrtav sam a treba guliti knjigu ali onda vidim krukov post i odma' mi je lakše! neverovatno koliko hejta na forumu ovih par dana ima, moram nešto povodom toga da uradim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 muka akademska... Ispit za sat ipo ja ne znam ni reci da beknem! A puskice koje treba da mi da ortakinja koja spava sada i koja ih je pozajmila drugom ortaku se ne javlja na fon... Tako da cu u najboljem slucaju dobiti puskice u foto-finisu ili vam 37 sec pre nego sto udjen na ispit :/ U najgorem slucaju prdajem prazan papir o zivote lutalico !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) sinoc cuo zapanjujucu informaciju da je adiktivnost od igara kod nas na drugom mestu, odmah posle pajda. raspadam se, a moram na posao, aka smejem se, a plakao bih. To nije samo kod nas, vec svugde u svetu... realno, jos malo pa ce biti na prvom mestu ako mene pitate :) Edited January 31, 2007 by Nikola_ sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 La Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Ali ROFLMAO! Dakle prevrnuo sam se sa stolice :)) Jebote toliko sam se smejao da mi je sada sve ejdnos to cu da padnem ispit [edit]@Nikola_ :Sto skloni strip majkumu kalaisanu ?[/edit] [edit2]aha eve ga http://forum.klanrur.rs/index.php?s...st&p=937466[/edit2] Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Video sam da je cika Ivan odkljuco slike forumasa :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 zavrshih jutarnju exerzicu i sad da smutim neki has pa da organizujem neshto vecheras ubudjao sam se na gajbi. dajte pomozite mu vise,svaki dan novi deo tela je u pitanju;)) tako ti je to kad se vratish iz penzije pa zagrizesh ko medved :) sinoc cuo zapanjujucu informaciju da je adiktivnost od igara kod nas na drugom mestu, odmah posle pajda. ja tu informaciju slusham vetj 5 meseci, ne znam ko je to lansirao. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 ^^ Mora da je ovaj iz centra za odvikavanje od video igara :) Uf al' sam se najeo ... neka piletina u sosu od paprike, bas to nisam mislim nikada probao (barem ne u takvoj formi) i dobro je, dobro je. Sunce sija, kupio sam naocare za sunce u sred februara, i sto je najcrnje, koritim ih. Da mi je neko pricao da ce tako nesto biti slucaj, ne bih mu verovao :) Kasnije bi trebalo da idem na neki caj, pa se radujem tome :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 bio na fax-u pao ispit... Ali neka upoznah jednu koleginicu tamo i tako pocnemo mi neku spiku i skapiramo se omah ono ogovarali smo jednog ortaka 30 min ravno (Da znam zena sam ) i tako sve cool i onad se meni svidi do jaja i ja kao u sebi "mare care sad je startuj" :) kada ona meni el samo da znas ja imam jednu uzasnu tajnu i ja kao FTW ? Te ce ona pa znas kako peglam redovno wow! I ono samo se meni u dubini duse culo nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo smislio sam glup razlog i pobego glavom bez obzira. Moram jos da smislim sta cu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 kada ona meni el samo da znas ja imam jednu uzasnu tajnu i ja kao FTW ? Te ce ona pa znas kako peglam redovno wow! I ono samo se meni u dubini duse culo nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo smislio sam glup razlog i pobego glavom bez obzira. Moram jos da smislim sta cu :/ lal... sad cu da pojeem neke musli, pa pravac u gym \o/ pa onda salatice i ta sranja... helti shit :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Statore, moram da ti kazem, obozavam da citam tvoje postove na ovom topiku. Inace, lep dan, ovo-ono, fudbal veceras, pluca bole, i tako. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts