AlexG Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Malo odmaram na poslu....pauza izmedju obaveza.....jutros mi pronasli licnu kartu...neko ostavio u sanducetu......jupiiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 hej-haj jaganjac jaganjac, hej-haj jaganjac jaganjac. Odgledao BSG... Poslednjih 10 sec serije sam vrteo jedno 5 puta i nikako ne mogu da provalim sta je no.6 rekla moracu ipak titl da sacekam. Ucio do sada sada klopam sladoled pa na cisko palim i ode ceo dan :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 konacno sam saznala istinu o krmachi matematicarki. bila najstroza u nasoj skoli. u jednom odeljenju je zbog nje 13-oro polagalo popravni, i tad su je suspendovali. vratila se, posle 2 godine i bas meni mora da predaje. ivane, zove se vesna ilic. jel je znas??? For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Vesna Ilic sto predaje matematiku u III? Auuuu ta je zajebana kao kratko cebe zimi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 (edited) nemojte me zajebavati ako je ne znate molim vas :'( znaci ja sam drustveni smer i jedini kontrolni koji sam kod nje radila ocenjen je dvojkom. a za ovaj sto mi predstoji ne znam ni toliko. :((( Edited January 29, 2007 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 preziveces ti to, svi prezive : )) nadam se da cu i ja preziveti budjavu ekonomiju sutra.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 spava mi se kod nikad. a imam predavanja i posao. cim se vratim idem da spavam. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 znam vesnu. privatno je carica ali su joj se izdešavala neka sranja, ne bi me iznenadilo da joj se to projektuje na rad. no, lako se sredi matematika u trećoj. nemam sad vremena da objasnim, iscimaj me na pm ili msn kasnije. @topic: generalno dobar dan. odoh kod fizijatra da vidim šta i kako sa leđima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 javi se i meni, ja mogu da ti sredim srpski i fiziku. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 A ja mogu prirodu i drustvo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 neo shtos ko i uvek 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 nemojte me zajebavati ako je ne znate molim vas :'( znaci ja sam drustveni smer i jedini kontrolni koji sam kod nje radila ocenjen je dvojkom. a za ovaj sto mi predstoji ne znam ni toliko. :((( Ne zajebavam te. Najbolji ortak je zavrsio trecu, bio je odlican ucenik, ali samo ga je ona zajebavala nevidjeno i jedino se na nju zalio....on i ostatak gimnazije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 uf, proveo u krevetu ceo dan, neshto mi nije bilo dobro... sad krecu ispiti, i neka mi je bog u pomoci... pushila se nargilica... u kunjijici relax. + neka chill muzika... :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 opasno sam zategao rezhim i chak uspeo da preguram i upale od juche \o/. sad peglam dextera koji se od 7-8 epizode popravlja. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 (edited) Instalirao sam audio tehniku + miksetu + 4 projektora u 4 razne meeting prostorije (sa 4 notebooka) u nekom hotelu za "veliku" regionalnu meeting prezentaciju koja ce biti sutra, da bi mi javili da se organizator zajebao i da je to u stvari u sredu i da ne mogu sve to tamo da ostavim jer ne zaklucavaju meeting prostorije i ne odgovaraju ako nesto nestane preko noci a ladno u hotelu nemaju neki storage room gde bi to mogao da ostavil (ili nece da mi ga daju, pre ce biti to). 4 sata instalacije + evo sad 3 sata nosenja svega toga nazad u office i sve me to u stvari ceka sutra, ali nadam se bez tog nosenja nazad. Retardirani debili, popizdeo sam ko zmaj... serem im se u organizatore koji nemaju kalendar :) Edited January 29, 2007 by Nikola_ sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 uf, raspadam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Gledam nesto ovaj imdb, kad je pre Heather Graham nagurala 37 godina, pa to nije fer. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Al sam se sad istripovao, ono kashljem i ispljunem krv... Srecom, samo mi je pukao kapilar u nosu ili u grlu od kashljanja... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Al sam se sad istripovao, ono kashljem i ispljunem krv... Srecom, samo mi je pukao kapilar u nosu ili u grlu od kashljanja... ako si pushach, idi da ti neko overi to Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 ako si pushach, idi da ti neko overi to To je prvo shto sam uradio Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 zavrshio sa pripremanjem ispita, danas sam puko 80e na stampanje. Valjda ce se to sutra isplatit. Za ostatak veceri predvidjam samo blejanje, citanje neke knjige ili gledanje nove epizode top gear-a. da ne mrzim da spavam, mozda bih vec odkuntao It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Gledam nesto ovaj imdb, kad je pre Heather Graham nagurala 37 godina, pa to nije fer. A nije te sacekala @topic Brljam nesto po netu, odvrnuo mjuzu, odmaram.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Bio da kupim farmerke, i naletim na neki popust u legendu valjda za "proslogodisnju robu". A posto nemam problem sa tim "sezonama" kupim lepo dva para umesto jednog posto isto kostaju, i tako srecan odem kutji :) Sad moram da se bacim na sredjivanje nekih reklama, pa cemo da vidimo sta i kako dalje. Imam neki cudan utisak da mi se spava, a zapravo nije tako, a i tek je pola devet, nemoguce da mi se spava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 da nakupujem svezeg voca, povrca, i piletine. od danas sam krenuo da kuvam povrce da nosim na sljaku da rucham, jer ovako crknem od gladi dok dodjem gajbi, a necu da jedem u pekari, ceo dan prakticno sedim na poslu, pa bi valjalo makar zdravo da se hranim. tutnem par kesa djuvecha, iseckano meso, i banja. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 jebeni provajder, nije bilo neta 3 dana :\ Joj kako nas samo zavlachi profesorica, nikako da pregleda matematiku :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts