Jump to content

Mesta za kulturu!

Recommended Posts

pa za to postoji zoloski vrt ... al poenta je da svi krenu da s offtopicima tako da je i smoreno i komplikovano da celu prepirku prebace u zoo .... a opet da prebace celu temu ... mozda ima ljudi koji hoce da napisu nesto pametno...

edit: lale svaka cast ... podrzavam akciju leptiritj 2007

Edited by Junkie

Pazi, neko napravi topik o ceci u rsbkbzl i fazon taj isti topik otvara daki u zoo vrtu, samo u stilu "OLLOLOOLPLOLLO, KOJI DEBILI !111", e sad, posle nekog vremena prozivanja, isti onaj lik koji je napravio topik u rsbkbzl dolazi u zoo vrt i pocinje prijateljsku prozivku sa postojecim likovima na tom topiku.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

za ovo ide tebi ban.i ne salim se.nemo da smo te videli na forumu sutra ceo dan:)

Ma zezam se, sta ti je, i ja sam redovan u Teatru kad je Ana Kokic. Danijelu Vranic ne slusam toliko, pa tada ne idem. I u F6 sam stalno, i to ;)

btw, nemam neki komentar na ovo "ljudima je potrebno da izbace svoju negativnu energiju kada dodju kutji sa posla". Ja to ne vidim tako, i ne dozivljavam forum kao mesto na kojem ce se skupljati sve sto ste nakupili tokom dana. Idite u teretanu pa vezbajte i sve ce lepo da se "iznoji". Forum na kojem je izbacena negativna energija po meni nije forum nego "smetliste" svih frustracija tokom dana.

ostro, ostro, nema sta... situacija je postala ozbiljna. Lalebraletu je dopizdelo. ovo je kraj jedne divne anarhisticke epohe. [:D]

slazem se Lalebrale sa tvojim konstatacijama, ipak, nadam se da ce vreme pokazati da nema potrebe za bas toliko drakonskim resenjima. ali kk, najbolje je poceti tvrdo kad je problem poodmakao, pa postepeno smeksavati.

ali "Leptiric"... [roflmao]

pa evo da pocnem sa Leptiricem:

hocu da naglasim da sam uvek bio protiv hejta, hejt je uzasan, ua hejt, pu hejt, dole hejt... LJUBAV CE NAS SVE IZBAVITI!!!!

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ma zezam se, sta ti je, i ja sam redovan u Teatru kad je Ana Kokic. Danijelu Vranic ne slusam toliko, pa tada ne idem. I u F6 sam stalno, i to ;)

btw, nemam neki komentar na ovo "ljudima je potrebno da izbace svoju negativnu energiju kada dodju kutji sa posla". Ja to ne vidim tako, i ne dozivljavam forum kao mesto na kojem ce se skupljati sve sto ste nakupili tokom dana. Idite u teretanu pa vezbajte i sve ce lepo da se "iznoji". Forum na kojem je izbacena negativna energija po meni nije forum nego "smetliste" svih frustracija tokom dana.

vidi ga....sta sam ti reko BRE.

sad 2 dana ban!

nista me ne zanima. [:D][:D][:D]

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

u svetu postoji jedno carstvo

u njemu caruje drugaaarstvo

u njemu je sve lepo \

u njemu je sve nezno > x2

u njemu se sve raduje /

podrzavam potez

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

nije lose,ali nije ni bas sjajno... :)

ako sam zbog necega rur cesto posecivao onda je to hejt(sem ako naravno izuzmemo stare cs i wc3 dane,zbog kojih sam i dosao prvi put na rur)

jer ko sto je neko vec rekao ima kvalitetnog hejta,prozivki,humora itd...

ali opet,nekad me je nerviralo i to kad neko iznese svoje misljenje koje se kosi sa nekim normama pojedinih clanova rura i onda krene tovarenje u fazonu,glup si,nemas pojma itd...

u svakom slucaju podrzavam,tacnije moram da podrzim jer su tako rekli admini [:D]

Bjukenon Mitch

Podrzavam ideju. Ali mislim da se takodje zna ko sta i koliko sere po ovom forumu. Valjda ce se sada neke glave ohladiti. Niposto ne bih ovaj korak okarakterisao kao drasticne mere, nacizam bla bla bla. Rur je oduvek bio forum gde si mogo da kazes sta te volja.

Leptiricu sharenicu dodji meni amo...

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

hmm.. ja bas i ne, al ajde...

ako nista, bice 2 meseca suspension of hostilities [:D]

nakon toga ce biti nedelju dana ispucavanja za sve pare, i posle Nedelje Hejta ce se isfiltrirati i ostace samo pro-hejt0ri.

i sve ce biti kul kao pre [^]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Hejt je smisao zivota!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Slazem se sa samom idejom topica, nekako je hejt stvarno krenuo uzlaznom putanjom u poslednje vreme.

Evo bas sam sad gledao sta sam mislio da napisem na par topica posto ne dolazim cesto koliko ranije... jeste da nista nije bilo bas preteran hejt, ali po principu bolje spreciti nego leciti pogledah malo i iskapiram da mi je bolje da vise jednostavno ne citam postove raznih osoba, bar dok traje "leptiric" politika [:D]

2 pitanja za Lakija :

1. Koliko ce nova pravila otprilike trajati

2. Koja je maksimalna velicina ignore liste? :D

[:D]