rockdudbg Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) 750 000, pih,ima tek toliko za jednog majbaha i kucicu na zlatiboru:) Edited April 3, 2007 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 jeste sigurni u to ?:D nekako mi je glupo napisu nagrada 2 miliona dolara :D bez pdv-a :D to zvuci previse srpski :D kad smo kod toga :D da li se onda nba igracima odbija porez :D od one plate ?:D ili je to neto ?:D nekako mi je glupo da se plata izrazava bruto :D koja je poenta ?:D ona plate u srbiji i nisu toliko katastrofalne :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 nba igrachi dobiju toliko koliko se kazhe, odbijeni su porezi....bar ovi minimalci, znam za milichica za prvu sezonu, recheno je 800k , dobio je 800k... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 nisam siguran, sve je bilo u domenu nagadjanja ali svoj deo nagadjanja sam bazirao na podatku da kad brad pitt potpishe da dobija 20 milki za film, on bash on dobije od svega toga netto 4 milke...bog blagoslovio reklame u japanu tho ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Su za danas najavljivali neki dogadjaj na kome ce nashi teniseri igrati sa omladincima i poznatim lichnostima? Zna li neko vishe o tome? Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 treba novak da igra s bogdanovićem, samo taj gnusan detalj znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 da je on profesionalni sportista i da je dobio .5 mil zelembaca za to nije key biscane neko dejvis kup takmichenje ili olimpijada ili ne znam kad i gde josh igraju teniseri samo za slavu i chas' i zemlju, ne, oni igraju ljudi za kesh...ono ok je da ga slavimo i gotivimo, ali njegova nacionalna pripadnost kad igra turnire za kesh je totalno abitna stvar...ko da ameri prave imba 'docheke' tajgeru vudsu kad odere xyz turira za redom i uzme 10miliona =o) pa ako nije bitno, da li bi isto tako za njega navijao da je promenio drzavljanstvo? realno, iako smo imali par jako dobrih igracha, nikad nismo bili elita u tenisu, a ovaj dechko je postigao ono shto niko nije do sada (iz srbije), a igrao je pod SRB skracenicom :) mene to chini ponosnim iskreno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 što ne računaš moniku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 zato sto mu ona pobija stav =o) za moniku smo navijali isto i sa yu i sa usa handleom, chak iako je za usa igrala loshije =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 mislio sam na deo "niko nikad nije postigao ovo što je nole, a da je iz srbije". monika ga ipak šije za pet dužina, iako ima itekako kad da je dostigne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 monika nije mushko? :O ako racunam moniku, mogao bih da rachunam i dokicku koja je bila 4 na svetu, ne zajebavajte ;) najveci uspeh u muskom tenisu pre novaka je postigao boba, a ovaj ga je preshishao odavno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 (edited) Mislim da to za NBA nije tačno, bar po nekim intervjuima kada su se ovi sa minimalcem žalili na kintu jer im na porez ode mnogo. To je svojevremeno bio glavni razlog što Naumovski (ako ga se neko seća) nije igrao u NBA. edit. Pod ovim podrazumevam da su svi zvanični podaci izraženi bruto. Edited April 4, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 koliko se ja razumem u ameriku, SVE plate su UVEK izražene bruto. @saint: ok, nisam skontao da se ograničavaš na muškarce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 Prilicno sam siguran da porez na ovaj dobitak placa samo Americi a neznam koliko procenata...Shto se tiche Monte Karla i Srbije, tamo moze da placa samo obican porez, nekretnine etc...bilo bi skroz glupavo da mu neko u Evropi oporezuje kesh koji je zaradio u Americi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 milichicu je recheno da ce dobiti 800mil za prvu sezonu i dobio je toliko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 800 mil ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 800 milih hiljada dolara, pa skracenica :) jbg, zajebah se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 J.Jankovic u finalu Charlstona! protiv venus u polufinalu 3:6, 6:3, 7: 6 (7:5) (tachno ta 2 poena vishe od venus u celom mechu imala, bilo smeh dobro za gledanje =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Ja naravno nisam gledao, jel negde bio prenos? Uleteo sam u redakciju i setio sam se meca i kao na livescore i ono 3/6 6/3 i 6/6 i onda sam cekao refresh za refreshom par minuta i vrlo brzo je napisao 6/7 za J.Jankovic i ja sam onda bio srecan ;) Ako je neko prenosio, sigurno ce biti i repriza, samo ne znam 'di :) edit: Sad vfideh da je bilo na eurosportu. Sutra je finale u 17h, tako da i to treba gledati svakako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 zhensi tenis me ne zanima, rupe su i jedna i druga... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 U'vati se u kolo sa nenadom pa igrajte ;) Ja se slazhem sa njim po pitanju mnogo toga zbog cega on ne voli zenski tenis, ali meni to nekako ok, sta vise, nekada ume da bude i jako zabavan. Sve u svemu, finale u 17, pa se spremite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 ne lale, nemam nishta protiv zhenskog tenisa.... imam protiv osoba koji predstavljaju srpski tenis u svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 agree, Jeleni znam burazera i znam kakva je pajserka, dok je ova druga ljankase Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 aaa to, vi udarate na persone kao takve i njihov intelekt i navike. to je vec druga stvar :) Pa nista onda, dajte neke juicy detalje :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts