bolkonski Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Fedi igra servis-volej na Vimbldonu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 G!!!, nisi ti bas najbolje razumeo sta sam ja rekao. Rekao sam da Nadal nikad nece igrati na Agasijevom nivou, a da je igra koju sada igra bila slicna Agasijevoj na pocetku karijere, s tim sto je Agasi svoj stil promenio u napadacki sa osnovne linije. Agasi je jedan od najboljih igraca svih vremena, to je cinjenica. aha sorry, nije mi je bash tako izgledalo u prvi mah agasi je bio shmeker, dok je pita sampras bio mashina kao federer te ga je bilo dosadno i gledati, nekako sve perfektno znash tachno sta ce gde ce bez nervoze bez ushicenja... bla... kao robote da gledash a ono gledas rafu i nola svaki na svoj nachin prozivljavaju mislim kao da je pozorishna predstava u pitanju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 agasi je bio shmeker, dok je pita sampras bio mashina kao federer te ga je bilo dosadno i gledati, nekako sve perfektno znash tachno sta ce gde ce bez nervoze bez ushicenja... bla... kao robote da gledash a ono gledas rafu i nola svaki na svoj nachin prozivljavaju mislim kao da je pozorishna predstava u pitanju :D konacno neko ko misli kao ja:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 sampras>svi! ja sam jednom video kako je on iz trka udario forhend, koji je 20cm iznad tla prosao pored mreze i pogodio ugao terena i to je to. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ja sam imao slichno mishljenje o peri kao i kolega dule, a onda sam gledao onaj mech tokom kog je pera plakao (umro mu je bio neki menadzher ili tako nesto i ovaj je prso na terenu, gubio se par gemova, i onda pocheo da dobija ...crying freeman fazon =o) od tada za mene je pera car! uostalom on je smuvao sonju blejd!!! =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Da li neko igra kao mashina ili ne, za mene nema nikakav znacaj, kada vidim kako Fedi udari bekend ili Sampi smecuje u skoku. Posle toga tenis ima novu dimenziju. Slicno kao sto se Beker valjao po terenuo ili kao sto to Safin radi danas. I jos da dodam Mekenroa koji je za mene idealan igrac, jer je znao vrhunski da igra i zato je imao prava da mnog kenja. Sad sam pokrio sve svoje omiljene tenisere. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ne kapiram taj argument "ne volim samprasa (federera) jer ne izvodi pozorišnu predstavu na terenu". mislim, kapiram, ali pokazuje nivo interesovanja i poznavanja tenisa. tom logikom bi najbolje bilo da gledate harlem gloubtroterse po ceo dan. pit sampras je najbolji teniser svih vremena. nadal postoji da bi i federer imao nekoga ko će svaki put kad se sastanu izvući iz njega maksimum. samo što nadal nikad neće biti agasi. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 joj, dobro me podseti na mekenroa. taj chovek je genije :D gledao sam neke snimke kad lik gadja sudiju i lopticama i reketom, ali sve nekako shmekerski, kao sluchajno :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 jebga ja sam stasrtveni navijach valjda, nerviram se psujem navijam pa volim kada to rade i igrachi, mislim kad su malo zivlji a kako da radim to za nekog ko ima kamenu facu kao da ceo mech igra sa dildom u bulji u ostalom nadal ga je pwnovao pusti te me da uzivam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Pustite me se piše zajedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Dalaj Laza. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Pustite me se piše zajedno. vi`sh da sam se uzbudio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Dalaj Laza. Uvijek bio! \o/ vi`sh da sam se uzbudio :) Otud i smajli, razumem ja ushićenje. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 bolji je tenis nekad bio :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 jel igra neko od nashih na kvinsu ili bilo kom turniru pre vimbldona, koji pocinje 25. juna? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 igra djokovic, sutra chini mi se, nosioci propushtaju prvo kolo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 jel igra neko od nashih na kvinsu ili bilo kom turniru pre vimbldona, koji pocinje 25. juna? djokovic, vemic i tipsarevic... danas igraju tipsarevic i vemic jedan protiv drugog :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 zar nisu vec na RGu igrali jedan protiv drugog? :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 poslade mi drugar mailom - karaoke event na francuskoj tv france3 =o) Ana Ivanovic http://ma-tvideo.france3.fr/video/iLyROoaftQne.html Top 10-overall funny (od prosle godine - #2 ubija! =o))) http://ma-tvideo.france3.fr/video/iLyROoaft6QD.html i za kraj - novak teh sluhista =o)) Novak Djokovic-FUNNIEST ONE EVER!!!! http://ma-tvideo.france3.fr/video/iLyROoaft65o.html ima ih josh mogu ovde da linkujem mozhete i tamo da searchujete...al ovo su nashih dvoje + taj medley =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ahaha, odlicno je stvarno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 hahaha, kako je ovo super :)) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 novak je ubica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ali kako se nole pogubio :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ludi su :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 mekenro i hjuit su fantastichni:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts