domiNus Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Sa'rana :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Nego, je l' ce da padne tu neka romansa izmedju Ane i Noleta Djoleta? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Jbg ,manjak iskustva i srece... ali polako mlada je ona ,bice josh mnogo ,mnogo ovakvih mecheva... gg ana... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 razbio sam pola doma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 to je zato sto si mnogo jak!btw, bole, pa nole nije imao sta da radi pa je dosao da gleda anu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Cestitke, cestitke ... Ako nista, moze da bude sigurna da je mogla da joj uzme jos pokoji gem, a ne ovako jadno da izgubi, sto je vazno za samopouzdanje i kasnije okrsaje. Dobro, nismo bili loshi, bas je steta sto nema nijednog pehara (makar ono zimonja, na njega uvek racunamo ;)) ali dobro, valjda ce biti bolje na ovim drugim podlogama, sta ga znam. Jos jednom cestitke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 :(( koji smor... ko se nadao ovome posle super starta, brejk i na 40-0 zhstin vraca brejk... mislim da je to odlucilo, da je povela 2-0 sve bi se promenilo. mada, lako je sada pricati.. u svakom slucaju, ana je zasluzila, kao i svi polufinalisti, da ih propisno docekamo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Ja sam za, ako neko zna nesto o tome neka mi javi i ja idem da ih cekam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 mislim da je sutra u 20:30 docek ispred skupstine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 yap. tako neshto. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 pa mozda i odem, sto da ne. Taman pisem neke tekstove, pa da se malo iskuliram, svrnem da vidim sta ima, pa lagano nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Treba definitivno da uvedu jos neke varijante onog dubla, kako bi Zimonja povecao svoje sanse za uzimanje nekog pehara. Ono, u sto vise disciplina igra - veca je sansa da ce uzeti trofej! Recimo, mesoviti dubl ljudi i zivotinje, ili teniseri i poznate licnosti or so.. :) Steta za anu, ali super je i ovako! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ^Rofl za predloge dubla :) igrach i njegov kucni ljubimac, otac i sin/majka i tjerka :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Au, kakav tenis majko mila. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 go roger! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ovo sto igraju ova dvojica je nadrealno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Odlican mec, odlican. Sta radi ovaj Rozhe majko mila, jedino sto je izgubio servu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 nadal wtf :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 nadal ftw bre:)...10 brejk lopti spasao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) Federko se malo psihički uzdrm'o, prvi put ga vidim ovakvog, valjda će se pribere do kraja drugog seta :( Edited June 10, 2007 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Moze da se kaze bilo sta za bilo koga, svako ima svoje favorite, recimo ja navijam za Fedija, ali je Nadal vrhunski igrac. Medjuti, bekend koji ima Fedi je nesto najlepse sto moze da se vidi danas. Uz servis volej igru, nesto sto nije vidjeno od Pita. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Da li ce Federer uspeti da se izvuce na kraju jer je poznat po tim kambekovima ... videcemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 nazhalost, vrlo teshko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 istina tesko,dosta gresaka je imao... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Svaka cast za Nadala. Vidimo se na Vimbldonu! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts