Lucky Posted April 24 Report Share Posted April 24 2 hours ago, Zwerko said: I verovatno će se prodavati više od svih ostalih Mercedes EV zajedno 😄 realno, dokle god uz opise za G klasu ide ovako nešto: Prodaje se Jedinstvena G 400 klasa u Srbiji Maximalno Održavana Bez 1e uloga Mnogo Truda,Vremena i para je uloženo da Ova G klasa izgleda ovako Brutalno. Maximalno utegnuta Ide perfektno Pirke izduvi Prelep Zvuk Nema ko se Neokrene za Ovu Zver od Džipa Cena za keš je skoro Fixna U Zameni sam Realan kolko i vi. plot twist, prešao 350.000 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 24 Author Report Share Posted April 24 Ali Pirke izduv Pirke je zaista Pirke, to mu je nadimak i radi lik auspuhe kod nas 🤦🏼♀️ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24 Report Share Posted April 24 1 hour ago, dovlagsi said: Ali Pirke izduv Pirke je zaista Pirke, to mu je nadimak i radi lik auspuhe kod nas 🤦🏼♀️ znači kida! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 24 Report Share Posted April 24 To je dokaz ljubavi u održavanju! Ali mi je ovaj BMW vrh sa fejk izduvima na EV - ono kao da te ne zajebavaju ortaci što voziš električni kad odete na pivo... Pri tom to je neki standardni paket, dakle nije samo u Srbiji problem! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 24 Author Report Share Posted April 24 Nije EV 🤷 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25 Report Share Posted April 25 11 hours ago, Zwerko said: To je dokaz ljubavi u održavanju! Ali mi je ovaj BMW vrh sa fejk izduvima na EV - ono kao da te ne zajebavaju ortaci što voziš električni kad odete na pivo... Pri tom to je neki standardni paket, dakle nije samo u Srbiji problem! iako nije EV, svaki vid fejk auspuha je katastrofa 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 25 Report Share Posted April 25 Aaaa, ja se izvinjavam, ja sam bio ubeđen da je taj model samo kao EV. A u stvari je XM kao plug-in hibrid, a iX je EV. Ja mislio da je to ista stvar 🙂 Ali da, fejk izduvi svakako izgledaju loše na ovome. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 25 Author Report Share Posted April 25 e ali jako im malo fali da ne budu fejk, mislim, oba prava su tu samo nekako nisu lepo postavljena i nije ih 4 koliko ima rupa 🙂 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25 Report Share Posted April 25 znači već sledeći XM2 će da pokida i reši ovaj problem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 26 Author Report Share Posted April 26 restyle! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26 Report Share Posted April 26 najjače što ova rugoba lagano košta 200k evra 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 27 Author Report Share Posted April 27 sta je danas 200k evra Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27 Report Share Posted April 27 realno ništa, još malo pa ni stan u bgd ne možeš da kupiš za te pare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted Saturday at 02:07 PM Popular Post Report Share Posted Saturday at 02:07 PM Koji je ovo forumaš? 🙂 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Saturday at 02:31 PM Report Share Posted Saturday at 02:31 PM 24 minutes ago, manson said: Koji je ovo forumaš? 🙂 pa Draganče :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts