Jump to content

Carbage

dovlagsi

Recommended Posts

• 1 month later...
23 hours ago, dovlagsi said:

uf Brabus felne, da smo na nekom auto forumu sad bi dobio ban verovatno :)))

ja razumem da su brabus felne ceo auto je brabus super sve, ali brate ovo je odvratno :)) kao da su stavili pleh za burek na točkove :))

ako ne pleh onda mini fontana neka 🙂

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
4 hours ago, dovlagsi said:

promašili bazu kad su dodavali pigmente u boju
dobili lila
nema veze

verovatno idu na varijantu kome je ovaj dizajn lep i ova boja će mu biti top!

a već vidim kako "ružno stari" pa pored toga što je iovako grdna, još kao polovnjak za koju godinu neće je ni glovo hteti.

5 hours ago, Zwerko said:

Meni je trenutni model Aygo X sasvim simpatičan, a i ovaj mi deluje kao samo blagi restajling istog pa ne vidim zašto kukate 🙂 Aj sad ova bledo lila verovatno ne bi bio moj izbor boje za auto, ali je ionako realno ženski auto, nek one daju sud!

pa zato što su nadodali na postojeći ok dizajn kao homerov auto da dizajniraju, kao sve izgleda ok, daj da ga još nabudžimo i tako uružnimo!

1 hour ago, Zwerko said:

Ja mislim da naša putnička parking mesta i ne mogu da prime vozila tih gabarita...

jesu američka parking mesta nešto veća, ali viđam po parkinzima da se Raptor uparkirava, pa računam može i ovaj... one neke veće američke grdosije sasvim sigurno ne bi mogle na normalno mesto da stanu.

da, sad gledam dimenzije, nije puno širi od drugih vozila čak i iz Evrope, tako da ga zeza samo malo tih 5,6-8m dužine, ali opet, nije to previše dugačko koliko može da bude 🙂

2 hours ago, oddball said:

da mu digne pauk da vidiš kako bi stao na masnu banderu ako treba

gde da ga digne pauk, ovi sa paukom kad bi došli samo bi produžili dalje, ne bi znali kako da ga nakače na one nosače.

21 minutes ago, dovlagsi said:

I kakav je utisak uživo? 

utisak je jeziv - sergej.jpg

utisak je malo čudan ... prvo, nije toliko veliki uopšte koliko sam mislio (that's what she said) i uopšte nije toliko upečatljiv koliko bih mislio da jeste zbog ovih linija, ali ova siva je "blend in" boja i onda prosto ne skreće pažnju, možeš lako da ga previdiš - dok ga ne uočiš. kad ga uočiš prvo malo imaš glič u matriksu jer nije mozak navikao na takvo vozilo, i onda i dalje treba neko vreme da se "slegne", i onda mislim da dolazi ključni trenutak u kojem ili zaključiš da je gotivan jer je sa druge planete ili ti deluje smešno, ja sam nekako u ovoj drugoj kategoriji, deluje mi i dalje kao dečiji crtež elona kad je imao 5 godina. 

ofc ovo je samo vizuelno, nemam pojma dal je za vožnju toliko top da bi takve stvari mogao da preskočim i da li mu je vidljivost dobra itd.