Debeli Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 pa eto Eljbure, sad ti je EU i istocno odavde. samo kad budes 'odio Sofijom, a duva vetar, gledaj da izbegnes govnjivi toalet papir koji leti po ulicama... tamo je sranje stvarno oko tebe, u bukvalnom smislu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 kad nismo usli u EU cim je osnovana, sad ni ne treba da se trudimo. samo ce nas sjebati ko poljsku. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 da me je neko to pitao samo pre par godina rekao bi, ma koja srbija begam ja odavde. sad se situacija malo promenila, radije bi da ostanem ovde jer ovde ima neke da kazemo vece perspektive za mene nego u inostranstvu, dok bi u inostranstvu morao da polazim od najnize moguce lestvice ovde sam trenutno u stanju da preko ljudi koje poznajem preskocim par komada i da se odmah lepo usljakam u nesto mnogo dobro. a to je tek pocetak moja profesija je turizam i realno u srbiji je meni perspektiva daleko veca nego negde u inostrasntvu. sto se tice onoga da je daleko bitnije koga znas nego koliko znas, to je istina, ali zar nije najbolje znati ljude i imati znanje? ubio si dve muve jednim udarcem. preko veza se usljakas u fin posao preko znanja napredujes dalje. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 pa eto Eljbure, sad ti je EU i istocno odavde. samo kad budes 'odio Sofijom, a duva vetar, gledaj da izbegnes govnjivi toalet papir koji leti po ulicama... tamo je sranje stvarno oko tebe, u bukvalnom smislu. omg.... jos nedelju dana i postajem citizen of eu.... spraying cum everywhere.... lol Ruku na srce... radije bih ziveo u srbiji nego u bugarskoj (sto i chinim, jelte). Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Meni i dalje nije jasno kako Bugarska ulazi u EU, a npr. Hrvatska ne. Nas necu ni da spominjem, znamo da nas mrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 hrvati nisu zasluzhili neko bi rekao, mozhda nisu ni bugari do dushe ali u to nisam bash uputjen :] Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Meni i dalje nije jasno kako Bugarska ulazi u EU, a npr. Hrvatska ne. Nas necu ni da spominjem, znamo da nas mrze. To su sve politicke odluke, koje dovode do toga da neko udje pre, neko kasnije, bez obzira na ekonomske (i druge) pokazatelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 heh ... kad se samo setim u Atini , trg Omonija ... pred nekom velikom zastakljenom zgradom 2 ( verovatno razbijena od ko zna kakve droge ) pushe jedan drugom kurac dodueshe bili su ranji jutranji sati ... ali ipak ffs ! Btw slazem se sa onim sto je G rekao na drugoj strani . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 heh ... kad se samo setim u Atini , trg Omonija ... pred nekom velikom zastakljenom zgradom 2 ( verovatno razbijena od ko zna kakve droge ) pushe jedan drugom kurac dodueshe bili su ranji jutranji sati ... ali ipak ffs ! Btw slazem se sa onim sto je G rekao na drugoj strani . ha ha omonia kida.tu su pederi, a na onom trgu koji se spaja sa omoniom ulicom sv. konstantina su cigani(ili turci ne znam ni sam).uglavnom ima ih na stotine, both pedera i cigana... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts