Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To nije hejt to je cinjenica [:D] Ko sto se moje znanje o dizajnu zavrsava na tome da se tu koriste neke boje :)

dobro, ali mene niko nece ipak da zajebe za 100 evra za stampu. I to je chinjenica...sledeci put kada budesh stampao ovako nesto, onda daj meni ili peji, ili nekom drugom studentu arhitekture. ako neko zna gde, sta i kako da se stampa to smo onda mi.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ima jedna epizoda treceg kamena od sunca kad provaljuju kako funkcionisu porezi

izgleda otprilike ovako

ajde da kazemo da smo kupili boing 747, da se on razjebao, ONDA NAMA DRZAVA ZAPRAVO DODJE 4 MILIONA

e statore, u tom si rangu otprilike :))

cela poenta pdv je da je nezajebiv u principu. ti nekome popravis komp, ne das mu racun = nema garancije. ako je on spreman da pristane oke, ali ako nije, nije duzan da ti plati uslugu (mind, ovde pricamo o zakonskim resenjima). pogotovo sto je pdv po prirodi prevaljiv na krajnjeg korisnika, tako da su firme poreski obveznici, ali ne i poreski destinatari :)

PDV je teorecki nezajebih, znam bas sam se interesovao za to i citao "dodatnu literaturu". Ali evo npr kada sam kupio ovaj moj mob nisam dobio racun uz nejga. Kada sam ih pitao koliko bi bio isti taj fon u istoj to radnji preko racuna da platim oni su mi rekli 60% vecu cenu. A ti saberi 2 i 2 :)

dobro, ali mene niko nece ipak da zajebe za 100 evra za stampu. I to je chinjenica...sledeci put kada budesh stampao ovako nesto, onda daj meni ili peji, ili nekom drugom studentu arhitekture. ako neko zna gde, sta i kako da se stampa to smo onda mi.

platio sam ga oko 600 din vise nego sto si ti reko cenu onih 7k sam napisao sa tri uzvicnika i pet keceva posle skapirao sam da si svatio sta je pisac hteo da kaze.

Ne stator je ovde u pravu jer je sfera "pruzanja usluga" nedefinisatljiva :)

Nema ulaz nema izlaz :)

No ne sumnjam da ce dinkic traziti da se i na IQ placa PDV, jer zaboga...

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

srbija do kolumbije

ho.jpg

btw ovo nisam ja nego prika, ja sam za aparatom

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

sto se slikao pored zbunja???

lol nob

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...